Partners Financial Services

Školní jídelna, Chlumec nad Cidlinou, IČO: 75017580 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
25. 10. 2016
Zapsán člen statutárního orgánu Zdenka Macháčková, jako ředitel
25. 10. 2016
Vymazán člen statutárního orgánu Jitka Tahadlová
25. 10. 2016
Zapsán způsob jednání: Ředitel zastupuje příspěvkovou organizace navenek ve všech záležitostech.
25. 10. 2016
Vymazán způsob jednání: Způsob jednání: Vedoucí školní jídelny zastupuje příspěvkovou organizaci Školní jídelna, Chlumec nad Cidlinou navenek ve všech záležitostech včetně oblasti pracovněprávní. Za organizaci jedná samostatně. Za organizaci se podepisuje tak, že k napsanému nebo natištěnému názvu organizace připojí svůj podpis s uvedením funkce.
25. 10. 2016
Změna sídla z Smetanova 115, 503 51 Chlumec nad Cidlinou IV, okres Hradec Králové, Česká republika na Smetanova 115, 503 51 Chlumec nad Cidlinou - Chlumec nad Cidlinou IV
8. 4. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Jitka Tahadlová, jako vedoucí školní jídelny
8. 4. 2003
Zapsán způsob jednání: Způsob jednání: Vedoucí školní jídelny zastupuje příspěvkovou organizaci Školní jídelna, Chlumec nad Cidlinou navenek ve všech záležitostech včetně oblasti pracovněprávní. Za organizaci jedná samostatně. Za organizaci se podepisuje tak, že k napsanému nebo natištěnému názvu organizace připojí svůj podpis s uvedením funkce.
8. 4. 2003
Zapsán předmět činnosti: Stravování dětí a zaměstnanců Základní školy, Chlumec nad Cidlinou, Zvláštní školy, Chlumec nad Cidlinou a dalších škol a školských zařízení ve spádové oblasti podle zákona č. 76/1978 Sb., o školských zařízeních a příslušných prováděcích předpisů. Organizace může poskytovat za úplatu stravovací služby pro veřejnost.
8. 4. 2003
Vznik společnosti Školní jídelna, Chlumec nad Cidlinou

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Lukáš Konečný

Lukáš Konečný

bývalý český boxer, mistr světa ve velterové váze

-1386
-
+
Jiří Král

Jiří Král

bývalý youtuber

-1808
-
+
Václav Klaus

Václav Klaus

bývalý prezident

-5270
-
+
Jaroslav Kotlár

Jaroslav Kotlár

influencer, rapper, sekuriťák

-160
-
+
Leonard Lekaj

Leonard Lekaj

podnikatel, přítel Moniky Bagárové

-1419
-
+
David Rath

David Rath

podnikatel a sociálnědemokratický politik

-3439
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.