Partners Financial Services

Základní škola Hrubčice, příspěvková organizace, IČO: 75021498 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
24. 11. 2012
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Radmila Smolková, jako ředitelka
24. 11. 2012
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Hana Musilová
21. 2. 2006
Zapsán zakladatel Obec Hrubčice
21. 2. 2006
Zapsán způsob jednání: 1) Příspěvková organizace vystupuje v právních vztazích svým jménem a má odpovědnost vyplývající z těchto vztahů. 2) Statutráním orgánem příspěvkové organizace je ředitel, jmenovaný zřizovatelem obcí Hrubčice na základě výsledků konkurzního řízení. Ředitel řídí školu, plní povinnosti vedoucího organizace a další úkoly vyplývající z obecně závazných právních předpisů. Pověřuje svého zástupce, který ho zastupuje v době jeho nepřítomnosti. 3) Jménem příspěvkové organizace jedná ředitel jako statutární orgán nebo jím pověřený zástupce tak, že k otisku razítka organizace připojí vlastnoruční podpis.
21. 2. 2006
Vymazán způsob jednání: Jménem příspěvkové organizace jedná ředitel jako statutární orgán nebo jím pověřený zástupce tak, že k otisku razítka organizace připojí vlastnoruční podpis.
21. 2. 2006
Zapsán předmět činnosti: Hlavním účelem zřízení organizace je poskytování výchovy a vzdělávání. Předmět činnosti organizace je vymezen příslušnými ustanoveními zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon) a prováděcími předpisy k němu. Příspěvková organizace vykonává činnost těchto škol a školských zařízení - základní školy a školní družiny dle rozhodnutí o zařazení do rejstříku škol 01.02.2003. Příspěvková organizace je oprávněna zajišťovat stravování vlastních zaměstnanců.
21. 2. 2006
Vymazán předmět činnosti: poskytování výchovy a vzdělání
21. 2. 2006
Změna názvu z Základní škola Hrubčice, okres Prostějov, příspěvková organizace na Základní škola Hrubčice, příspěvková organizace
4. 11. 2003
Změna názvu z Základní škola se školní družinou Hrubčice, příspěvková organizace na Základní škola Hrubčice, okres Prostějov, příspěvková organizace
1. 2. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Hana Musilová, jako ředitelka
1. 2. 2003
Zapsán způsob jednání: Jménem příspěvkové organizace jedná ředitel jako statutární orgán nebo jím pověřený zástupce tak, že k otisku razítka organizace připojí vlastnoruční podpis.
1. 2. 2003
Zapsán předmět činnosti: poskytování výchovy a vzdělání
19. 9. 2002
Vznik společnosti Základní škola se školní družinou Hrubčice, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Marek Kaleta

Marek Kaleta

motivační rapper

-79
-
+
Kateřina Neumannová

Kateřina Neumannová

klasická lyžařka a manažerka

1802
-
+
Dominik Hašek

Dominik Hašek

hokejista, olympijský vítěz a držitel Stanley Cupu

-1151
-
+
Jaromír Jágr

Jaromír Jágr

hokejista, mistr světa a olympijský vítěz

2311
-
+
Miroslav Pelta

Miroslav Pelta

podnikatel a majitel fotbalového klubu z Jablonce nad Nisou

-1984
-
+
Jaroslav Stárka

Jaroslav Stárka

podnikatel, vlastník 1. FK Příbram

-1818
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.