Partners Financial Services

MATEŘSKÁ  ŠKOLA, VELKÉ HOSTĚRÁDKY, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE, IČO: 75022419 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
12. 8. 2016
Změna adresy: člen statutárního orgánu Monika Florová
20. 7. 2013
Zapsán člen statutárního orgánu Monika Florová, jako ředitel
20. 7. 2013
Vymazán člen statutárního orgánu Šárka Hamanová
31. 12. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Šárka Hamanová, jako ředitel
31. 12. 2003
Zapsán způsob jednání: Ředitel příspěvkové organizace jedná jménem příspěvkové organizace tak, že k otisku razítka příspěvkové organizace připojí vlastnoruční podpis.
31. 12. 2003
Zapsán předmět podnikání: Hostinská činnost
31. 12. 2003
Zapsán předmět činnosti: 2) Součástí příspěvkové organizace je školní jídelna zřízená obcí, která zabezpečuje stravování dětí a zároveň zabezpečuje stravování extrémních strávníků za úplatu. její činnost je upravena zákonem č.76/1978 sb., o školských zařízeních , v platném znění( zejména § 2,3,20 a 39) , vyhláškou MŠMT č.48/1993 Sb., o školním stravování, v platném znění a koncesní listinou.
31. 12. 2003
Zapsán předmět činnosti: 1)Mateřská škola ( dále jen příspěvková organizace) navazuje na výchovu dětí v rodině a v součinnosti s rodinou zajišťuje všestrannou péči dětem zpravidla ve věku od tří do šesti let. Rozvíjí specifické formy výchovného působení na děti.Působí rovněž na děti zdravotně , výchovně a sociálně ohrožené a na děti talentované. Příspěvková organizace může přijmout k mimořádnému nebo krátkodobému pobytu za úplatu děti do deseti let věku. Příspěvková organizace může zřizovat zájmové kroužky, činnosti v zájmových kroužcích se mohou zúčastnit podle místních podmínek i děti, které nenavštěvují příspěvkovou organizaci . Činnost příspěvkové organizace je upravena zákonem č.76/1978 Sb., o školských zařízeních , v platném znění a prováděcími předpisy k němu, zejména vyhláškou č.35/1992 Sb., o mateřských školách.
31. 12. 2003
Vznik společnosti MATEŘSKÁ  ŠKOLA, VELKÉ HOSTĚRÁDKY, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Aleš Zavoral

Aleš Zavoral

zakladatel Alza.cz

-1421
-
+
Simona Kijonková

Simona Kijonková

podnikatelka, investorka, Zásilkovna.cz

1653
-
+
Libuše Šmuclerová

Libuše Šmuclerová

bývalá programová ředitelka TV Nova, dnes vede nakladatelství Ringier

-1806
-
+
Daniel Křetínský

Daniel Křetínský

miliardář, spoluvlastník AC Sparta Praha a Le Monde

-1917
-
+
Tomio Okamura

Tomio Okamura

moravsko-japonský podnikatel

2730
-
+
Jiří Mádl

Jiří Mádl

herec, režisér

-727
-
+

A tohle už jste četli?