Partners Financial Services

Mateřská škola, Rastislavova 1800, Staré Město. okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace, IČO: 75022541 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
18. 3. 2021
Změna adresy: člen statutárního orgánu Iveta Polášková
30. 12. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Iveta Polášková, jako ředitelka
30. 12. 2003
Zapsán způsob jednání: Za příspěvkovou organizaci jedná ředitel.
30. 12. 2003
Zapsán předmět činnosti: 1. Hlavní předmět činnosti: a) zabezpečuje předškolní výchovu b) zajišťuje logopedickou poradnu c) organitzuje a pořádá akce pro děti 2. V souladu s ustanovením § 39 zákona č. 76/1978 Sb. o školských zařízeních, ve znění pozdějších předpisů, má organizace školní jídelnu. Ve školní jídelně zabezpečuje stravování dětí a zaměstnanců organizace. 3. Organizace spolupracuje s rodiči dětí nebo zákonnými zástupci dětí a dalšími občany s cílem vyvíjet aktivity a organizovat činnosti ve prospěch rozvoje dětí a prohloubení vzájemného výchovného působení mateřské školy, rodiny a veřejnosti. 4. Organizace v rámci svých možností zabezpečuje integraci dětí zdravotně postižených a dětí se specifickými vývojovými vadami. 5. Organizace zajišťuje oblast bezpečnosti a ochrany zdraví, požární ochrany a civilní ochrany dětí a zaměstnanců školy. 6. Organizace zabezpečuje další vzdělávání svých pedagogických pracovníků a služby, které souvisejí s rozvojem školy a kvalitou vzdělávání. 7. Organizace zajišťuje běžnou údržbu a správu svěřeného majetku, zajišťuje příslušné revize. 8. Organizace vede povinnou dokumentaci mateřské školy.
30. 12. 2003
Vznik společnosti Mateřská škola, Rastislavova 1800, Staré Město. okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Boleslav Polívka

Boleslav Polívka

herec

-1926
-
+
Roman Vaněk

Roman Vaněk

kuchař

763
-
+
Dara Rolins

Dara Rolins

zpěvačka

-1474
-
+
Juraj Lelkes

Juraj Lelkes

podnikatel

-15
-
+
Jan Ledecký

Jan Ledecký

zpěvák

-1296
-
+
Ladislava Eichenmannová

Ladislava Eichenmannová

byla organizátorkou charitativních akcí a projektů, předsedkyně krasobruslařského klubu

-6
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.