Partners Financial Services

Mateřská škola Chropyně, okres Kroměříž, příspěvková organizace, IČO: 75022958 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
2. 3. 2006
Zapsán zakladatel Město Chropyně
22. 10. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Magdaléna Ratůzná, jako ředitel školy
22. 10. 2003
Zapsán způsob jednání: Ředitel plní úlohu vedoucího organizace, řídí veškerou organizaci. Je oprávněn jednat ve všech věcech jménem organizace , odpovídá zejména ze veškerou činnost organizace podle zřizovací listiny a v souvislosti s tím i za účelné využívání svěřeného majetku a řádné vedení účetní evidence. Ředitel organizace jedná jejím jménem ve vztahu k třetím osobám samostatně. Podepisovat se za organizaci bude tak, že ke svému jménu , vlastnoručnímu podpisu a označení, že jde o ředitele příspěvkové organizace, připojí razítko příspěvkové organizace s jejím úplným názvem.
22. 10. 2003
Zapsán předmět podnikání: pronájem a půjčování věcí movitých, realitní činnost, výchova a mimoškolní vzdělávání, pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti, reklamní činnost a marketing
22. 10. 2003
Zapsán předmět činnosti: základním posláním je všestranná vzdělávací a výchovná péče o děti předškolního věku
22. 10. 2003
Vznik společnosti Mateřská škola Chropyně, okres Kroměříž, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Viktor Kožený

Viktor Kožený

mezinárodně stíhaný podnikatel

-2029
-
+
Pavel Bém

Pavel Bém

psychiatr, horolezec, podnikatel a bývalý pražský primátor

-2008
-
+
David Černý

David Černý

výtvarník

-667
-
+
Leo Beránek

Leo Beránek

rapper

-77
-
+
Daniel Vávra

Daniel Vávra

tvůrce videoher

-543
-
+
Aleš Řebíček

Aleš Řebíček

podnikatel a bývalý ministr dopravy

-1695
-
+

A tohle už jste četli?