Partners Financial Services

Základní škola a Mateřská škola Jaroslava Dobrovolského, Lužice, příspěvková organizace, IČO: 75023369 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
5. 3. 2019
Změna názvu z Základní škola a Mateřská škola Jaroslava Dobrovolského, Lužice, okres Hodonín, příspěvková organizace na Základní škola a Mateřská škola Jaroslava Dobrovolského, Lužice, příspěvková organizace
18. 12. 2018
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Vít Hubačka, jako ředitel
18. 12. 2018
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Miroslav Hunča
8. 10. 2018
Změna adresy: člen statutárního orgánu Mgr. Miroslav Hunča
8. 10. 2018
Změna sídla z Velkomoravská 220/264, 696 18 Lužice na Velkomoravská 220/264, 696 18 Lužice - Lužice
8. 2. 2010
Zapsán způsob jednání: 1. Staturárním orgánem příspěvkové organizace je ředitel (dále jen \"ředitel\"). Ředitele jmenuje a odvolává rada zřizovatele. 2. Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s platnými předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou. K písemnému právnímu úkonu připojí ředitel svůj vlastnoruční podpis a otisk razítka příspěvkové organizace.
8. 2. 2010
Vymazán způsob jednání: ředitel příspěvkové organizace jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s platnými právními předpisy, zejména s § 3 zákona č.564/1990 Sb., o státní správě a samosprávě ve školství, v platném znění, a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou tak, že k otisku razítka příspěvkové organizace připojí vlastnoruční podpis.
8. 2. 2010
Zapsán předmět činnosti: Hlavní účel, pro který se příspěvková organizace zřizuje, je zajištění činnosti v působnosti zřizovatele v oblsati školství dle zákona č. 561/200 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů. 2. Předmět činnosti odpovídající vymezení hlavního účelu příspěvkové organizace je výkon činosti mateřské školy, základní školy, zařízení školního stravování, školní družiny. 1) mateřská škola poskytuje předškolní vzdělávání dětem, její činnost se řídí zákonem č. 561/200 Sb., o předškolním základním, středním, vyšším odborném jiným vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, zejména pak ustanoveními části druhé a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. 2) základní škola Příspěvková organizace jako základní škola poskytuje základní vzdělávání žákům, její činnost se řídí zákonem č. 561/200 Sb., o předškolním, základním středním, vyším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, zejména pak ustanoveními části třetí a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. 3) zařízení školního stravování školní jídelna v rámci školního stravování vydává jídla, které sama připravuje, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, zejména pak ustanoveními § 119 a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. 4) školní družina Příspěvková organizace jako školní družina poskytuje zájmové vzdělávání, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání ( školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, zejména pak ustanoveními § 111 a § 118 a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. 5) závodní stravování Příspěvková organizace je oprávněna v souladu s ustanovením § 33b zákona č. 250/200 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů poskytovat závodní stravování.
8. 2. 2010
Vymazán předmět činnosti: Základní škola Lužice (dále jen příspěvková organizace) poskytuje- a) základní vzdělávání, které vede k tomu, aby si žáci osvojili potřebné strategie učení a byli tak motivování k celoživotnímu učení, aby se učili tvořivě myslet a řešit přiměřené problémy, účinně komunikovat a spolupracovat, chránit své fyzické i duševní zdraví, vytvořené hodnoty a životní prostředí, být ohleduplní a tolerantní k jiným lidem, k odlišným kulturním a duchovním hodnotám, poznávat své schopnosti a reálné možnosti a uplatňovat je spolu s osvojenými vědomostmi a dovednostmi při rozhodování o své další životní dráze a svém profesním uplatnění. b) v době mimo vyučování prostřednictvím školského výchovného zařízení (školní družiny) vzdělávání, sportovní a zájmové činnosti. c) v zařízení školního stravování žáků v době jejich pobytu ve škole, ve školském zařízení. Zařízení školního stravování může zajišťovat také stravování zaměstnanců škol a školského zařízení a stravovací šlužby pro další osoby, a to za úplatu.
8. 2. 2010
Změna názvu z Základní škola Jaroslava Dobrovolského, Lužice, okres Hodonín, příspěvková organizace na Základní škola a Mateřská škola Jaroslava Dobrovolského, Lužice, okres Hodonín, příspěvková organizace
3. 12. 2008
Zapsán předmět činnosti: Základní škola Lužice (dále jen příspěvková organizace) poskytuje- a) základní vzdělávání, které vede k tomu, aby si žáci osvojili potřebné strategie učení a byli tak motivování k celoživotnímu učení, aby se učili tvořivě myslet a řešit přiměřené problémy, účinně komunikovat a spolupracovat, chránit své fyzické i duševní zdraví, vytvořené hodnoty a životní prostředí, být ohleduplní a tolerantní k jiným lidem, k odlišným kulturním a duchovním hodnotám, poznávat své schopnosti a reálné možnosti a uplatňovat je spolu s osvojenými vědomostmi a dovednostmi při rozhodování o své další životní dráze a svém profesním uplatnění. b) v době mimo vyučování prostřednictvím školského výchovného zařízení (školní družiny) vzdělávání, sportovní a zájmové činnosti. c) v zařízení školního stravování žáků v době jejich pobytu ve škole, ve školském zařízení. Zařízení školního stravování může zajišťovat také stravování zaměstnanců škol a školského zařízení a stravovací šlužby pro další osoby, a to za úplatu.
3. 12. 2008
Vymazán předmět činnosti: 2)Součástí příspěvkové organizace jsou školní jídelna a školní družina.Jejich činnost je upravena zákonem č.76/1978 Sb., o školských zařízeních, v platném znění, a prováděcími předpisy.
3. 12. 2008
Vymazán předmět činnosti: 1)Základní škola poskytuje základní vzdělávání, zabezpečuje rozumovou výchovu ve smyslu vědeckého poznání a v souladu se zásadami vlastenectví, humanity a demokracie poskytuje mravní, estetickou, pracovní, zdravotní, tělesnou výchovu a ekologickou výchovu žáků, umožňuje též náboženskou výchovu. Její činnost je upravena zákonem č.29/1984 Sb., o soustavě základních škol, středních škol a vyšších odborných škol( školský zákon), v platném znění a prováděcími předpisy( zejména vyhláškou č.291/1991 sb., o základní škole, v platném znění).
3. 12. 2008
Změna názvu z Základní škola, Lužice, okres Hodonín, příspěvková organizace na Základní škola Jaroslava Dobrovolského, Lužice, okres Hodonín, příspěvková organizace
7. 6. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Miroslav Hunča, jako ředitel
7. 6. 2003
Zapsán způsob jednání: ředitel příspěvkové organizace jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s platnými právními předpisy, zejména s § 3 zákona č.564/1990 Sb., o státní správě a samosprávě ve školství, v platném znění, a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou tak, že k otisku razítka příspěvkové organizace připojí vlastnoruční podpis.
7. 6. 2003
Zapsán předmět činnosti: 2)Součástí příspěvkové organizace jsou školní jídelna a školní družina.Jejich činnost je upravena zákonem č.76/1978 Sb., o školských zařízeních, v platném znění, a prováděcími předpisy.
7. 6. 2003
Zapsán předmět činnosti: 1)Základní škola poskytuje základní vzdělávání, zabezpečuje rozumovou výchovu ve smyslu vědeckého poznání a v souladu se zásadami vlastenectví, humanity a demokracie poskytuje mravní, estetickou, pracovní, zdravotní, tělesnou výchovu a ekologickou výchovu žáků, umožňuje též náboženskou výchovu. Její činnost je upravena zákonem č.29/1984 Sb., o soustavě základních škol, středních škol a vyšších odborných škol( školský zákon), v platném znění a prováděcími předpisy( zejména vyhláškou č.291/1991 sb., o základní škole, v platném znění).
7. 6. 2003
Vznik společnosti Základní škola, Lužice, okres Hodonín, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Vít Bárta

Vít Bárta

podnikatel, bývalý politik

955
-
+
Aleš Řebíček

Aleš Řebíček

podnikatel a bývalý ministr dopravy

-1766
-
+
Pavel Bém

Pavel Bém

psychiatr, horolezec, podnikatel a bývalý pražský primátor

-2049
-
+
Tomio Okamura

Tomio Okamura

moravsko-japonský podnikatel

2624
-
+
Ivo Lukačovič

Ivo Lukačovič

zakladatel Seznam.cz

-1844
-
+
Miroslav Pelta

Miroslav Pelta

podnikatel a majitel fotbalového klubu z Jablonce nad Nisou

-1917
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.