Partners Financial Services

MATEŘSKÁ ŠKOLA NĚMČIČKY, okres Brno - venkov, příspěvková organizace, IČO: 75024501 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
15. 10. 2020
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Lada Jurková, jako ředitelka
15. 10. 2020
Vymazán člen statutárního orgánu Bc. Vendula Tintěrová, DiS
5. 9. 2018
Zapsán člen statutárního orgánu Bc. Vendula Tintěrová, DiS, jako ředitelka
5. 9. 2018
Vymazán člen statutárního orgánu Jiřina Jedličková
12. 11. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Jiřina Jedličková, jako ředitelka
12. 11. 2003
Zapsán způsob jednání: Ředitelka příspěvkové organizace jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s platnými předpisy, zejména § 13 zákona č.564/1990 Sb., o státní správě a samosprávě ve školství, v platném znění, a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou, a to tak, že k otisku razítka příspěvkové organizace připojí vlastnoruční podpis.
12. 11. 2003
Zapsán předmět činnosti: 2)Součástí příspěvkové organizace je: školní jídelna Činnost uvedené součásti je vymezena ustanoveními zákona č.76/1998 Sb., o školských zařízeních, v platném znění a provádějícími předpisy ( zejména vyhláška MŠMT č.48/1993 Sb., o školním stravování).
12. 11. 2003
Zapsán předmět činnosti: 1)Mateřská škola zabezpečuje uspokojování přirozených potřeb dítěte a rozvoj jeho osobnosti, navazuje na výchovu v rodině a v součinnosti s rodinou zajišťuje všestrannou péči dětem zpravidla ve věku od tří do šesti let. Rozvíjí specifické formy výchovného působení na děti. Mateřská škola může zřizovat zájmové kroužky. Činnosti v zájmových kroužcích se mohou zúčastnit podle místních podmínek i děti, které nenavštěvují mateřskou školu. Činnost mateřské školy je vymezena příslušnými ustanoveními zákona č.76/1978 sb., o školských a předškolských zařízeních , v platném znění a prováděcími předpisy ( zejména vyhláška MŠMT č.35/1992 Sb., o mateřských školách).
12. 11. 2003
Vznik společnosti MATEŘSKÁ ŠKOLA NĚMČIČKY, okres Brno - venkov, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Marcel Gecov

Marcel Gecov

bývalý fotbalista, podnikatel

-536
-
+
Jaroslav Beck

Jaroslav Beck

hudební skladatel, tvůrce Beat Saber

-530
-
+
Petros Michopulos

Petros Michopulos

spoluautor nejpopulárnějšího českého podcastu o politice

-15
-
+
Leo Beránek

Leo Beránek

rapper

-81
-
+
Václav Bláha

Václav Bláha

zpěvák, kytarista, frotman kapely Divoký Bill

1912
-
+
Ester Ledecká

Ester Ledecká

sportovkyně, olympijská vítězka

2875
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.