Partners Financial Services

Základní škola a Mateřská škola Lichnov, okres Nový Jičín, příspěvková organizace, IČO: 75027241 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
8. 8. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Olga Síbrtová, jako ředitel
8. 8. 2023
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Alena Dobečková
6. 10. 2016
Změna adresy: člen statutárního orgánu Mgr. Alena Dobečková
6. 10. 2016
Změna sídla z Lichnov 360, 742 75 Lichnov na Lichnov 360, 742 75 Lichnov - Lichnov
19. 1. 2010
Zapsán předmět činnosti: 2. Předmět činnosti odpovídající vymezení hlavního účelu příspěvkové organizace je výkon činnosti mateřské školy, základní školy, zařízení školního stravování a školní družiny. 1) mateřská škola - Organizace jako mateřská škola poskytuje předškolní vzdělávání dětem. její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, zejména pak ustanoveními Části druhé a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. 2) základní škola - Organizace jako základní škola poskytuje základní vzdělávání žákům. její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, zejména pak ustanoveními Části třetí a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. 3) zařízení školního stravování sloužící dětem a žákům škol, které obec zřizuje - školní jídelna - Organizace jako školní jídelna v rámci školního stravování vydává jídla, která sama připravuje, a může připravovat jídla, která vydává výdejna. její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, zejména pak ustanovením § 119 a prováděcími předpisy ke školskému zákonu a zajišťuje závodní stravování zaměstnancům zařízení v souladu s právní normou 84/2005 Sb., ve znění dalších předpisů. 4) školská zařízení pro zájmové vzdělávání - školní družina - Organizace jako školní družina poskytuje zájmové vzdělávání. její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, zejména pak ustanoveními § 111 a § 118 a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. 5) závodní stravování - Příspěvková organizace je oprávněná v souladu s ustanovením § 33 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, poskytovat závodní stravování v souladu s právní normou 84/2005 Sb., ve znění dalších předpisů.
19. 1. 2010
Zapsán předmět činnosti: 1. Hlavní účel, pro který se příspěvková organizace zřizuje, je zajištění činností v působnosti zřizovatele v oblasti školství dle zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů.
19. 1. 2010
Vymazán předmět činnosti: 3. Zařízení školního stravování: a) zajišťuje školní stravování dětí a žáků v době jejich pobytu ve škole b) zajišťuje stravování zaměstnanců školy zřízené obcí
19. 1. 2010
Vymazán předmět činnosti: 2. Příspěvková organizace poskytuje předškolní a základní vzdělávání podle školních vzdělávacích programů, a to podle zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon).
19. 1. 2010
Vymazán předmět činnosti: 1. Součástí příspěvkové organizace Základní škola a Mateřská škola Lichnov, příspěvková organizace je rovněž školní jídelna a školní družina.
22. 9. 2005
Zapsán předmět činnosti: 3. Zařízení školního stravování: a) zajišťuje školní stravování dětí a žáků v době jejich pobytu ve škole b) zajišťuje stravování zaměstnanců školy zřízené obcí
22. 9. 2005
Zapsán předmět činnosti: 2. Příspěvková organizace poskytuje předškolní a základní vzdělávání podle školních vzdělávacích programů, a to podle zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon).
22. 9. 2005
Zapsán předmět činnosti: 1. Součástí příspěvkové organizace Základní škola a Mateřská škola Lichnov, příspěvková organizace je rovněž školní jídelna a školní družina.
22. 9. 2005
Vymazán předmět činnosti: Vedlejší činnost (stravování dětí a žáků a pracovníků předškolních zařízení a škol a školských zařízení a cizích strávníků ve školní jídelně, provozování školní družiny a provozování mateřské školy k rozvoji specifických forem výchovného působení na děti, pronájem nebytových prostor) může být organizací prováděna v souladu s příslušnými předpisy a pouze za předpokladu, že nebude omezen výkon hlavní činnosti a případný zisk z ní bude použit pro financování hlavní činnosti.
22. 9. 2005
Vymazán předmět činnosti: Hlavní účel a tomu odpovídající předmět činnosti spočívá v poskytování základního vzdělání. zabezpečování rozumové výchovy ve smyslu vědeckého poznání a v souladu se zásadami vlastenectví, humanity a demokracie a poskytování mravní, estetické, pracovní, zdravotní tělesné výchovy a ekologické výchovy žáků, umožňuje též náboženskou výchovu. V ostatním se řídí ustanovením zákona č. 29/1984 Sb., o soustavě základních a středních školách (školský zákon), v platném znění.
22. 9. 2005
Změna názvu z Základní škola Lichnov, okres Nový Jičín, příspěvková organizace na Základní škola a Mateřská škola Lichnov, okres Nový Jičín, příspěvková organizace
18. 6. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Alena Dobečková, jako ředitel
18. 6. 2003
Zapsán způsob jednání: Způsob jednání statutárního orgánu: Za příspěvkovou organizaci jedná ředitel.
18. 6. 2003
Zapsán předmět činnosti: Vedlejší činnost (stravování dětí a žáků a pracovníků předškolních zařízení a škol a školských zařízení a cizích strávníků ve školní jídelně, provozování školní družiny a provozování mateřské školy k rozvoji specifických forem výchovného působení na děti, pronájem nebytových prostor) může být organizací prováděna v souladu s příslušnými předpisy a pouze za předpokladu, že nebude omezen výkon hlavní činnosti a případný zisk z ní bude použit pro financování hlavní činnosti.
18. 6. 2003
Zapsán předmět činnosti: Hlavní účel a tomu odpovídající předmět činnosti spočívá v poskytování základního vzdělání. zabezpečování rozumové výchovy ve smyslu vědeckého poznání a v souladu se zásadami vlastenectví, humanity a demokracie a poskytování mravní, estetické, pracovní, zdravotní tělesné výchovy a ekologické výchovy žáků, umožňuje též náboženskou výchovu. V ostatním se řídí ustanovením zákona č. 29/1984 Sb., o soustavě základních a středních školách (školský zákon), v platném znění.
18. 6. 2003
Vznik společnosti Základní škola Lichnov, okres Nový Jičín, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Vladimír Šmicer

Vladimír Šmicer

fotbalista

3364
-
+
Dominik Hašek

Dominik Hašek

hokejista, olympijský vítěz a držitel Stanley Cupu

-1606
-
+
Miroslav Pelta

Miroslav Pelta

podnikatel a majitel fotbalového klubu z Jablonce nad Nisou

-2315
-
+
František Chvalovský

František Chvalovský

podnikatel a kontroverzní fotbalový funkcionář

-2173
-
+
Milan Richtr

Milan Richtr

politik a oděvní podnikatel

-2202
-
+
Simona Janoušková

Simona Janoušková

podnikatelka a manželka Romana Janouška, která se nerada fotí

-1838
-
+

A tohle už jste četli?