Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

Technické služby města Příbrami, příspěvková organizace, Příbram, IČO: 00068047 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti Technické služby města Příbrami, příspěvková organizace. Údaje byly staženy 5. 5. 2024 z datové služby justice.cz
dle IČO 00068047. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 00068047 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES Registr dotací
Datum zápisu
6. 6. 2014
Datum vzniku
1. 1. 1991
Název
Technické služby města Příbrami, příspěvková organizace
zapsáno 6. 6. 2014
Adresa firmy
U Kasáren 6, 261 01 Příbram - Příbram IV
zapsáno 6. 6. 2014
Sídlo Kraj: Středočeský kraj
Okres: Příbram
Obec: Příbram
Část obce: Příbram IV
Ulice: U Kasáren
Adresní místo: U Kasáren 6
IČO
00068047
zapsáno 6. 6. 2014
DIČ
Identifikátor datové schránky
35xgygp
Právní forma
Příspěvková organizace
zapsáno 6. 6. 2014
Spisová značka
Pr 1384/MSPH Městský soud v Praze
zapsáno 6. 6. 2014
Rizikovost společnosti

Kontakty - Technické služby města Příbrami, příspěvková organizace

Telefonní kontakt
318 624 191 - vrátnice PO-PÁ 6:00-16:00 hod.
Mobilní telefon
777 705 600 - dispečink nonstop
E-mailová adresa
Web stránky
Kontaktní adresa
U Kasáren 6, 26101 Příbram - Příbram IV

Poslední změny a události - Technické služby města Příbrami, příspěvková organizace

13. 12. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Irena Hofmanová, DiS., jako ředitelka
13. 12. 2022
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Pavel Mácha
4. 3. 2018
Zapsán předmět činnosti: Předmět hlavní činnosti: a) výkon funkce správce místních komunikací a určených účelových komunikací, jejich součástí a příslušenství dle zákona č. 13/1997 Sb. o pozemních komunikacích, ve znění pozdějších předpisů a vyhlášky č. 104/1997, kterou se provádí zákon o pozemních komunikacích, ve znění pozdějších předpisů, b) plnění povinností souvisejících se zajištěním provozu systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů fyzických osob na území města Příbram, c) správa, provoz, údržba a opravy veřejného osvětlení a slavnostního osvětlení na území města Příbram, d) správa, provoz, údržba, opravy a obnova veřejné zeleně, sadovnických a technických prvků a silniční vegetace na území města Příbram, e) organizace a provádění veřejně prospěšných činností ve spolupráci se zřizovatelem, úřadem práce a příslušným okresním soudem (veřejně prospěšné práce, veřejná služba, obecně prospěšné práce), f) správa, provoz a evidence veřejných pohřebišť, válečných hrobů a pietních míst, vybírání plateb za nájem hrobových míst, údržba technických a stavebních prvků hřbitova, g) správa, provoz, údržba a obnova veřejných WC na území města Příbram, h) správa, provoz, údržba a obnova zařízení psího útulku a ošetřování v útulku umístěných psů, i) správa, provoz, údržba a obnova mobiliáře na území města Příbram (dětská hřiště, lavičky, kašny, parkovací automaty apod.), j) odtahová služba, nucené odtahy zajišťované dle nařízení města, pokynů Městské policie Příbram nebo Policie České republiky, k) správa, provoz, údržba a obnova dopravního terminálu autobusového nádraží, l) poskytnutí komerčně nevyužitých reklamních ploch ve prospěch zřizovatele, m) nakládání s vlastním majetkem, majetkem ve výpůjčce či pronájmu k účelům za jakými byla organizace zřízena, n) správa, údržba a opravy autobusových zastávek včetně čekáren, o) další činnosti zadané zřizovatelem neprovozované za účelem zisku.
4. 3. 2018
Vymazán předmět činnosti: Hlavní činnosti: a) správa, obnova, opravy a údržba místních a určených účelových komunikací, jejich součástí, příslušenství (kanálové vpusti, přechody, zábradlí, zastávky MHD, apod.) a souvisejících silničních pozemků v územním obvodu města Příbram, b) čištění a zimní údržba silnic, místních komunikací a účelových komunikací určených zřizovatelem a jejich součástí, c) zajištění likvidace komunálního odpadu - nakládání s odpady, d) správa, provoz, údržba a opravy veřejného osvětlení a slavnostního osvětlení v územním obvodu města Příbram, e) správa, provoz, údržba, opravy a obnova veřejné zeleně, sadovnických a technických prvků a silniční vegetace, f) organizace a provádění veřejně prospěšných činností ve spolupráci se zřizovatelem, úřadem práce a příslušným okresním soudem (veřejně prospěšné práce, veřejná služba, obecně prospěšné práce), g) hřbitovní služby - správa, provozování a evidence veřejných pohřebišť, válečných hrobů a pietních míst, vybírání plateb za nájem hrobových míst, údržba technických a stavebních prvků hřbitovů, smuteční obřadní síně na hřbitově v Příbrami I., h) provoz, údržba a obnova veřejných WC na území města Příbram, i) provoz, údržba a obnova zařízení psího útulku a ošetřování v útulku umístěných psů, j) výběr plateb určených usnesením příslušného orgánu města (např. parkovné, poplatky za použití WC, poplatky za odtah motorových vozidel), k) provoz, údržba a obnova městského mobiliáře (dětská hřiště, lavičky, stojany na prádlo, apod.), l) odtahová služba, nucené odtahy zajišťované dle nařízení města, pokynů Městské policie Příbram nebo Policie České republiky, m) provoz a údržba dalších zařízení zřizovatele na základě smluvního vztahu (např. mandátní smlouva na provoz a údržbu autobusového terminálu).
6. 2. 2018
Změna titulu: člen statutárního orgánu Ing. Pavel Mácha

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - Technické služby města Příbrami, příspěvková organizace
Více o vizualizacích

Technické služby města Příbrami, příspěvková organizace, IČO: 00068047: vizualizace vztahů osob a společností

Technické služby města Příbrami, příspěvková organizace, IČO: 00068047

Zobrazit vztahy a firmy
Předmět činnosti
Hlavní činnosti: a) správa, obnova, opravy a údržba místních a určených účelových komunikací, jejich součástí, příslušenství (kanálové vpusti, přechody, zábradlí, zastávky MHD, apod.) a souvisejících silničních pozemků v územním obvodu města Příbram, b) čištění a zimní údržba silnic, místních komunikací a účelových komunikací určených zřizovatelem a jejich součástí, c) zajištění likvidace komunálního odpadu - nakládání s odpady, d) správa, provoz, údržba a opravy veřejného osvětlení a slavnostního osvětlení v územním obvodu města Příbram, e) správa, provoz, údržba, opravy a obnova veřejné zeleně, sadovnických a technických prvků a silniční vegetace, f) organizace a provádění veřejně prospěšných činností ve spolupráci se zřizovatelem, úřadem práce a příslušným okresním soudem (veřejně prospěšné práce, veřejná služba, obecně prospěšné práce), g) hřbitovní služby - správa, provozování a evidence veřejných pohřebišť, válečných hrobů a pietních míst, vybírání plateb za nájem hrobových míst, údržba technických a stavebních prvků hřbitovů, smuteční obřadní síně na hřbitově v Příbrami I., h) provoz, údržba a obnova veřejných WC na území města Příbram, i) provoz, údržba a obnova zařízení psího útulku a ošetřování v útulku umístěných psů, j) výběr plateb určených usnesením příslušného orgánu města (např. parkovné, poplatky za použití WC, poplatky za odtah motorových vozidel), k) provoz, údržba a obnova městského mobiliáře (dětská hřiště, lavičky, stojany na prádlo, apod.), l) odtahová služba, nucené odtahy zajišťované dle nařízení města, pokynů Městské policie Příbram nebo Policie České republiky, m) provoz a údržba dalších zařízení zřizovatele na základě smluvního vztahu (např. mandátní smlouva na provoz a údržbu autobusového terminálu).
zapsáno 6. 6. 2014 vymazáno 4. 3. 2018
Předmět hlavní činnosti: a) výkon funkce správce místních komunikací a určených účelových komunikací, jejich součástí a příslušenství dle zákona č. 13/1997 Sb. o pozemních komunikacích, ve znění pozdějších předpisů a vyhlášky č. 104/1997, kterou se provádí zákon o pozemních komunikacích, ve znění pozdějších předpisů, b) plnění povinností souvisejících se zajištěním provozu systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů fyzických osob na území města Příbram, c) správa, provoz, údržba a opravy veřejného osvětlení a slavnostního osvětlení na území města Příbram, d) správa, provoz, údržba, opravy a obnova veřejné zeleně, sadovnických a technických prvků a silniční vegetace na území města Příbram, e) organizace a provádění veřejně prospěšných činností ve spolupráci se zřizovatelem, úřadem práce a příslušným okresním soudem (veřejně prospěšné práce, veřejná služba, obecně prospěšné práce), f) správa, provoz a evidence veřejných pohřebišť, válečných hrobů a pietních míst, vybírání plateb za nájem hrobových míst, údržba technických a stavebních prvků hřbitova, g) správa, provoz, údržba a obnova veřejných WC na území města Příbram, h) správa, provoz, údržba a obnova zařízení psího útulku a ošetřování v útulku umístěných psů, i) správa, provoz, údržba a obnova mobiliáře na území města Příbram (dětská hřiště, lavičky, kašny, parkovací automaty apod.), j) odtahová služba, nucené odtahy zajišťované dle nařízení města, pokynů Městské policie Příbram nebo Policie České republiky, k) správa, provoz, údržba a obnova dopravního terminálu autobusového nádraží, l) poskytnutí komerčně nevyužitých reklamních ploch ve prospěch zřizovatele, m) nakládání s vlastním majetkem, majetkem ve výpůjčce či pronájmu k účelům za jakými byla organizace zřízena, n) správa, údržba a opravy autobusových zastávek včetně čekáren, o) další činnosti zadané zřizovatelem neprovozované za účelem zisku.
zapsáno 4. 3. 2018
Doplňková činnost
1. Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách č. 1 až č.3 živnostenského zákona a) poskytování technických služeb (údržba, opravy a zimní údržba komunikací a jiných ploch, provoz, údržba a obnova parkovišť - výběr plateb za parkovné z parkovišť neosazených parkovacími automaty), b) nakládání s odpady (s výjimkou nebezpečných), včetně vývozu odpadových jímek, c) poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybářství, lesnictví a myslivost (sekání travnatých porostů, výsadba a údržba porostů keřů, stromů, apod.), d) velkoobchod, maloobchod, e) technická činnost v dopravě, f) přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební práce, g) pronájem a půjčování movitého majetku za podmínek daných platnou právní úpravou. 2. Zámečnictví, nástrojařství. 3. Opravy silničních vozidel. 4. Opravy pracovních strojů. 5. Truhlářství, podlahářství. 6. Pokrývačství, tesařství. 7. Malířství, lakýrnictví, natěračství. 8. Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení. 9. Podnikání v oblasti s nebezpečnými odpady. 10. Pronájem nemovitého majetku za podmínek daných platnou právní úpravou. 11. Silniční motorová doprava a) nákladní provozována vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, b) osobní provozována vozidly určenými pro přepravu více než 9 osob včetně řidiče, c) nákladní provozována vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí.
zapsáno 6. 6. 2014 vymazáno 4. 3. 2018
1. h) Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení
zapsáno 6. 2. 2018 vymazáno 4. 3. 2018
Doplňková činnost organizace se povoluje, pokud bude poskytována jiné osobě než zřizovateli, v těchto okruzích: 1. Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách č. 1 až č. 3 živnostenského zákona a) poskytování technických služeb (údržba, opravy, obnova a zimní údržba komunikací a parkovišť), b) činnosti související se zajištěním svozu všech složek komunálního odpadu včetně odpadů nebezpečných na základě smluvních vztahů, vývoz odpadních jímek, c) poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybářství, lesnictví a myslivost (sekání travnatých porostů, výsadba a údržba porostů keřů, stromů, apod.), d) velkoobchod, maloobchod, e) technická činnost v dopravě, f) přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební práce, g) pronájem a půjčování movitého majetku za podmínek daných platnou právní úpravou. h) reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení 2. Zámečnictví, nástrojařství. 3. Opravy silničních vozidel. 4. Opravy pracovních strojů. 5. Truhlářství, podlahářství. 6. Pokrývačství, tesařství. 7. Malířství, lakýrnictví, natěračství. 8. Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení. 9. Podnikání v oblasti s nebezpečnými odpady. 10. Pronájem nemovitých věcí za podmínek daných platnou právní úpravou. 11. Silniční motorová doprava a) nákladní provozována vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, b) osobní provozována vozidly určenými pro přepravu více než 9 osob včetně řidiče, c) nákladní provozována vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, 12. Hřbitovní služby, pohřební práce, 13. Další činnosti primárně provozované za účelem zisku.
zapsáno 4. 3. 2018

Statutární orgán - Technické služby města Příbrami, příspěvková organizace

Ředitel
Pavel Mácha
Drkolnovská, 261 01 Příbram - Příbram V-Zdaboř
Den vzniku funkce: 1. 10. 2012
zapsáno 6. 6. 2014 vymazáno 6. 2. 2018
Ředitel
Ing. Pavel Mácha
Drkolnovská, 261 01 Příbram - Příbram V-Zdaboř
Den vzniku funkce: 1. 10. 2012
Den zániku funkce: 31. 10. 2022
zapsáno 6. 2. 2018 vymazáno 13. 12. 2022
Ředitelka
Ing. Irena Hofmanová, DiS.
Čenkov, 262 23 Čenkov - Čenkov
Den vzniku funkce: 1. 11. 2022
zapsáno 13. 12. 2022
Počet členů
1
zapsáno 6. 2. 2018
Způsob jednání
Ředitel je statutárním orgánem příspěvkové organizace, jmenuje ho a odvolává z funkce zřizovatel. Ředitel řídí organizaci a jedná jménem organizace samostatně v souladu s platnou právní úpravou. Písemný právní úkon jménem organizace činí ředitel tak, že uvede úplný název organizace (nebo otisk razítka organizace) a ke svému celému jménu s dovětkem \"ředitel\" připojí vlastnoruční podpis. Ředitel odpovídá za veškerou činnost organizace.
zapsáno 6. 6. 2014

Zřizovatel - Technické služby města Příbrami, příspěvková organizace

Zakladatel
Město Příbram, IČO: 00243132
Tyršova 108, 261 01 Příbram - Příbram I
zapsáno 6. 6. 2014

Hodnocení firmy - Technické služby města Příbrami, příspěvková organizace

0
-
+

Sídlo společnosti na mapě - Technické služby města Příbrami, příspěvková organizace

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Václav Klaus

Václav Klaus

bývalý prezident

-1908
-
+
David Drobík

David Drobík

podnikatel

-16
-
+
David Černý

David Černý

výtvarník

-721
-
+
Lucie Borhyová

Lucie Borhyová

moderátorka

-1352
-
+
Viktor Kožený

Viktor Kožený

mezinárodně stíhaný podnikatel

-2072
-
+
Marek Dospiva

Marek Dospiva

miliardář, Penta

-1852
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem