Partners Financial Services

Technické služby města Příbrami, příspěvková organizace, IČO: 00068047 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
13. 12. 2022
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Irena Hofmanová, DiS., jako ředitelka
13. 12. 2022
Vymazán člen statutárního orgánu Ing. Pavel Mácha
4. 3. 2018
Zapsán předmět činnosti: Předmět hlavní činnosti: a) výkon funkce správce místních komunikací a určených účelových komunikací, jejich součástí a příslušenství dle zákona č. 13/1997 Sb. o pozemních komunikacích, ve znění pozdějších předpisů a vyhlášky č. 104/1997, kterou se provádí zákon o pozemních komunikacích, ve znění pozdějších předpisů, b) plnění povinností souvisejících se zajištěním provozu systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů fyzických osob na území města Příbram, c) správa, provoz, údržba a opravy veřejného osvětlení a slavnostního osvětlení na území města Příbram, d) správa, provoz, údržba, opravy a obnova veřejné zeleně, sadovnických a technických prvků a silniční vegetace na území města Příbram, e) organizace a provádění veřejně prospěšných činností ve spolupráci se zřizovatelem, úřadem práce a příslušným okresním soudem (veřejně prospěšné práce, veřejná služba, obecně prospěšné práce), f) správa, provoz a evidence veřejných pohřebišť, válečných hrobů a pietních míst, vybírání plateb za nájem hrobových míst, údržba technických a stavebních prvků hřbitova, g) správa, provoz, údržba a obnova veřejných WC na území města Příbram, h) správa, provoz, údržba a obnova zařízení psího útulku a ošetřování v útulku umístěných psů, i) správa, provoz, údržba a obnova mobiliáře na území města Příbram (dětská hřiště, lavičky, kašny, parkovací automaty apod.), j) odtahová služba, nucené odtahy zajišťované dle nařízení města, pokynů Městské policie Příbram nebo Policie České republiky, k) správa, provoz, údržba a obnova dopravního terminálu autobusového nádraží, l) poskytnutí komerčně nevyužitých reklamních ploch ve prospěch zřizovatele, m) nakládání s vlastním majetkem, majetkem ve výpůjčce či pronájmu k účelům za jakými byla organizace zřízena, n) správa, údržba a opravy autobusových zastávek včetně čekáren, o) další činnosti zadané zřizovatelem neprovozované za účelem zisku.
4. 3. 2018
Vymazán předmět činnosti: Hlavní činnosti: a) správa, obnova, opravy a údržba místních a určených účelových komunikací, jejich součástí, příslušenství (kanálové vpusti, přechody, zábradlí, zastávky MHD, apod.) a souvisejících silničních pozemků v územním obvodu města Příbram, b) čištění a zimní údržba silnic, místních komunikací a účelových komunikací určených zřizovatelem a jejich součástí, c) zajištění likvidace komunálního odpadu - nakládání s odpady, d) správa, provoz, údržba a opravy veřejného osvětlení a slavnostního osvětlení v územním obvodu města Příbram, e) správa, provoz, údržba, opravy a obnova veřejné zeleně, sadovnických a technických prvků a silniční vegetace, f) organizace a provádění veřejně prospěšných činností ve spolupráci se zřizovatelem, úřadem práce a příslušným okresním soudem (veřejně prospěšné práce, veřejná služba, obecně prospěšné práce), g) hřbitovní služby - správa, provozování a evidence veřejných pohřebišť, válečných hrobů a pietních míst, vybírání plateb za nájem hrobových míst, údržba technických a stavebních prvků hřbitovů, smuteční obřadní síně na hřbitově v Příbrami I., h) provoz, údržba a obnova veřejných WC na území města Příbram, i) provoz, údržba a obnova zařízení psího útulku a ošetřování v útulku umístěných psů, j) výběr plateb určených usnesením příslušného orgánu města (např. parkovné, poplatky za použití WC, poplatky za odtah motorových vozidel), k) provoz, údržba a obnova městského mobiliáře (dětská hřiště, lavičky, stojany na prádlo, apod.), l) odtahová služba, nucené odtahy zajišťované dle nařízení města, pokynů Městské policie Příbram nebo Policie České republiky, m) provoz a údržba dalších zařízení zřizovatele na základě smluvního vztahu (např. mandátní smlouva na provoz a údržbu autobusového terminálu).
6. 2. 2018
Změna titulu: člen statutárního orgánu Ing. Pavel Mácha
6. 2. 2018
Počet členů statutárního orgánu: 1
6. 6. 2014
Zapsán zakladatel Město Příbram
6. 6. 2014
Zapsán člen statutárního orgánu Pavel Mácha, jako ředitel
6. 6. 2014
Zapsán způsob jednání: Ředitel je statutárním orgánem příspěvkové organizace, jmenuje ho a odvolává z funkce zřizovatel. Ředitel řídí organizaci a jedná jménem organizace samostatně v souladu s platnou právní úpravou. Písemný právní úkon jménem organizace činí ředitel tak, že uvede úplný název organizace (nebo otisk razítka organizace) a ke svému celému jménu s dovětkem \"ředitel\" připojí vlastnoruční podpis. Ředitel odpovídá za veškerou činnost organizace.
6. 6. 2014
Zapsán předmět činnosti: Hlavní činnosti: a) správa, obnova, opravy a údržba místních a určených účelových komunikací, jejich součástí, příslušenství (kanálové vpusti, přechody, zábradlí, zastávky MHD, apod.) a souvisejících silničních pozemků v územním obvodu města Příbram, b) čištění a zimní údržba silnic, místních komunikací a účelových komunikací určených zřizovatelem a jejich součástí, c) zajištění likvidace komunálního odpadu - nakládání s odpady, d) správa, provoz, údržba a opravy veřejného osvětlení a slavnostního osvětlení v územním obvodu města Příbram, e) správa, provoz, údržba, opravy a obnova veřejné zeleně, sadovnických a technických prvků a silniční vegetace, f) organizace a provádění veřejně prospěšných činností ve spolupráci se zřizovatelem, úřadem práce a příslušným okresním soudem (veřejně prospěšné práce, veřejná služba, obecně prospěšné práce), g) hřbitovní služby - správa, provozování a evidence veřejných pohřebišť, válečných hrobů a pietních míst, vybírání plateb za nájem hrobových míst, údržba technických a stavebních prvků hřbitovů, smuteční obřadní síně na hřbitově v Příbrami I., h) provoz, údržba a obnova veřejných WC na území města Příbram, i) provoz, údržba a obnova zařízení psího útulku a ošetřování v útulku umístěných psů, j) výběr plateb určených usnesením příslušného orgánu města (např. parkovné, poplatky za použití WC, poplatky za odtah motorových vozidel), k) provoz, údržba a obnova městského mobiliáře (dětská hřiště, lavičky, stojany na prádlo, apod.), l) odtahová služba, nucené odtahy zajišťované dle nařízení města, pokynů Městské policie Příbram nebo Policie České republiky, m) provoz a údržba dalších zařízení zřizovatele na základě smluvního vztahu (např. mandátní smlouva na provoz a údržbu autobusového terminálu).
1. 1. 1991
Vznik společnosti Technické služby města Příbrami, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Marek Dospiva

Marek Dospiva

miliardář, Penta

-2459
-
+
Martina Plézelová

Martina Plézelová

manželka Jaroslava Faltýnka

0
-
+
Dominik Hašek

Dominik Hašek

hokejista, olympijský vítěz a držitel Stanley Cupu

-1926
-
+
Václav Bartoněk

Václav Bartoněk

manažer, předseda představenstva Zbrojovky Brno

-13
-
+
Simona Krainová

Simona Krainová

modelka

-2360
-
+
Radim Passer

Radim Passer

miliardář

-1747
-
+

A tohle už jste četli?