Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

Ústav pro archeologii a dokumentaci památek, z. ú., Pecka, IČO: 09581634 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti Ústav pro archeologii a dokumentaci památek, z. ú.. Údaje byly staženy 11. 8. 2023 z datové služby justice.cz
dle IČO 09581634. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 09581634 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES
Datum vzniku a zápisu
14. 10. 2020
Název
Ústav archeologické památkové péče východních Čech, z. ú.
zapsáno 14. 10. 2020 vymazáno 1. 6. 2021
Ústav pro archeologii a dokumentaci památek, z. ú.
zapsáno 1. 6. 2021
Firmy na stejné adrese
zapsáno 14. 10. 2020
Sídlo Kraj: Královéhradecký kraj
Okres: Jičín
Obec: Pecka
Část obce: Pecka
Adresní místo: Pecka 72
IČO
09581634
zapsáno 14. 10. 2020
Právní forma
Ústav
zapsáno 14. 10. 2020
Spisová značka
U 210/KSHK Krajský soud v Hradci Králové
zapsáno 14. 10. 2020
Rizikovost společnosti

Kontakty - Ústav pro archeologii a dokumentaci památek, z. ú.

Mobilní telefon
608 212 881
E-mailová adresa
Web stránky
Facebook profil
Kontaktní adresa
Na Kopečku 577, 54101 Trutnov - Horní Předměstí

Poslední změny a události - Ústav pro archeologii a dokumentaci památek, z. ú.

1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel PhDr. Jana Cermanová, Ph.D., jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Mgr. Petr Kotyza, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel PhDr. Pavel Zahradník, Ph.D., jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Mgr. Radek Novák, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 6. 2021
Zapsán předmět činnosti: 1) Účelem a předmětem činnosti ústavu je realizace odborného výzkumu v oblasti archeologie a historie obecně, včetně podpory těchto společenských odvětví přímou či nepřímou formou, prostřednictvím terénního průzkumu a výzkumu, analýzou a vyhodnocením archeologických nálezů, historických staveb, archivních a kartografických rešerší, tvorbou analýz, expertiz a publikací, včetně poradenství, popularizace a osvěty. Dále rozvíjí obor muzeologie pomocí vývoje evidenčních systémů sbírkových fondů a obecné teorie. Dále též podpora a pomoc občanům v krizi formou zaměstnávání či zprostředkováním zaměstnání, a to zejména osobám sociálně vyloučeným nebo sociálním vyloučením ohrožených, s nulovou nebo nízkou kvalifikací, cizincům či osobám vyloučeným ze společnosti či diskriminovaným z důvodu jejich rasy, vzdělání, náboženského přesvědčení, sexuální orientace, pohlaví, věku apod. 2) Ústav provádí své poslání provozováním následujících činností: a) vědeckovýzkumná činnost v oblasti archeologie, historie a muzeologie b) provádění průzkumu krajiny c) provádění stavebně historických průzkumů staveb d) ochrana kulturních, architektonických a památkových hodnot sídel a krajiny e) provádění archeologických výzkumů f) provádění terénních, dokumentačních, měřičských a laboratorních prací v souladu s oborovými standardy g) vývoj nových archeologických metodik dokumentačních prací v terénu i v laboratoři h) provádění servisních dokumentačních a laboratorních prací pro jiné oprávněné archeologické organizace i) konzervace a rekonstrukce archeologických nálezů dle aktuálních oborových standardů j) správa a odborné zpracování movitých archeologických nálezů pro předání do paměťových institucí (obvykle muzea) k) uspořádání, analýza a katalogizace archeologických a etnografických sbírkových fondů paměťových institucí l) konzultační a poradenská činnost v oblasti archeologie a památkové péče, odborná školení pracovníků servisních organizací pracujících pro archeologický výzkum m) popularizační i odborná publikační činnost v oboru archeologie a historie n) pořádání výstav, přednášek, seminářů, kurzů a dalších obdobných kulturních akcí o) vydavatelskou činností. 3) Ústav jednotlivé činnosti poskytuje v souladu s platnými právními předpisy České republiky. Ústav poskytuje veškeré činnosti za stejných podmínek pro všechny jejich uživatele.

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - Ústav pro archeologii a dokumentaci památek, z. ú.
Více o vizualizacích

Ústav pro archeologii a dokumentaci památek, z. ú., IČO: 09581634: vizualizace vztahů osob a společností

Ústav pro archeologii a dokumentaci památek, z. ú., IČO: 09581634

Zobrazit vztahy a firmy
Předmět činnosti
1)Účelem a předmětem činnosti ústavu je realizace odborného výzkumu v oblasti archeologie a podpora tohoto společenského odvětví osvětou, a to formou přímou či nepřímou, prostřednictvím terénního průzkumu a výzkumu, analýzou a vyhodnocením archeologických nálezů, historických staveb, tvorbou analýz, expertiz a publikací s touto tematikou, včetně poradenství a popularizace. Kromě archeologie rozvíjí obor muzeologie pomocí vývoje evidenčních systémů sbírkových fondů a obecné teorie. Dále též podpora a pomoc občanům v krizi formou zaměstnávání či zprostředkováním zaměstnání, a to zejména osobám sociálně vyloučeným nebo sociálním vyloučením ohrožených, s nulovou nebo nízkou kvalifikací, cizincům či osobám vyloučeným ze společnosti či diskriminovaným z důvodu jejich rasy, vzdělání, náboženského přesvědčení, sexuální orientace, pohlaví, věku apod. 2)Ústav provádí své poslání provozováním následujících činností: a)vědeckovýzkumná činnost v oblasti archeologie, historie a muzeologie b)provádění průzkumu krajiny c)provádění stavebně historických průzkumů staveb d)ochrana kulturních, architektonických a památkových hodnot sídel a krajiny e)provádění archeologických výzkumů f)provádění terénních, dokumentačních, měřičských a laboratorních prací v souladu s oborovými standardy g)vývoj nových archeologických metodik dokumentačních prací v terénu i v laboratoři h)provádění servisních dokumentačních a laboratorních prací pro jiné oprávněné archeologické organizace i)konzervace a rekonstrukce archeologických nálezů dle aktuálních oborových standardů j)správa a odborné zpracování movitých archeologických nálezů pro předání do paměťových institucí (obvykle muzea) k)uspořádání, analýza a katalogizace archeologických a etnografických sbírkových fondů paměťových institucí l)konzultační a poradenská činnost v oblasti archeologie a památkové péče, odborná školení pracovníků servisních organizací pracujících pro archeologický výzkum m)popularizační i odborná publikační činnost v oboru archeologie a historie n)pořádání výstav, přednášek, seminářů, kurzů a dalších obdobných kulturních akcí 3)Ústav jednotlivé činnosti poskytuje v souladu s platnými právními předpisy České republiky. Ústav poskytuje veškeré činnosti za stejných podmínek pro všechny jejich uživatele.
zapsáno 14. 10. 2020 vymazáno 1. 6. 2021
1) Účelem a předmětem činnosti ústavu je realizace odborného výzkumu v oblasti archeologie a historie obecně, včetně podpory těchto společenských odvětví přímou či nepřímou formou, prostřednictvím terénního průzkumu a výzkumu, analýzou a vyhodnocením archeologických nálezů, historických staveb, archivních a kartografických rešerší, tvorbou analýz, expertiz a publikací, včetně poradenství, popularizace a osvěty. Dále rozvíjí obor muzeologie pomocí vývoje evidenčních systémů sbírkových fondů a obecné teorie. Dále též podpora a pomoc občanům v krizi formou zaměstnávání či zprostředkováním zaměstnání, a to zejména osobám sociálně vyloučeným nebo sociálním vyloučením ohrožených, s nulovou nebo nízkou kvalifikací, cizincům či osobám vyloučeným ze společnosti či diskriminovaným z důvodu jejich rasy, vzdělání, náboženského přesvědčení, sexuální orientace, pohlaví, věku apod. 2) Ústav provádí své poslání provozováním následujících činností: a) vědeckovýzkumná činnost v oblasti archeologie, historie a muzeologie b) provádění průzkumu krajiny c) provádění stavebně historických průzkumů staveb d) ochrana kulturních, architektonických a památkových hodnot sídel a krajiny e) provádění archeologických výzkumů f) provádění terénních, dokumentačních, měřičských a laboratorních prací v souladu s oborovými standardy g) vývoj nových archeologických metodik dokumentačních prací v terénu i v laboratoři h) provádění servisních dokumentačních a laboratorních prací pro jiné oprávněné archeologické organizace i) konzervace a rekonstrukce archeologických nálezů dle aktuálních oborových standardů j) správa a odborné zpracování movitých archeologických nálezů pro předání do paměťových institucí (obvykle muzea) k) uspořádání, analýza a katalogizace archeologických a etnografických sbírkových fondů paměťových institucí l) konzultační a poradenská činnost v oblasti archeologie a památkové péče, odborná školení pracovníků servisních organizací pracujících pro archeologický výzkum m) popularizační i odborná publikační činnost v oboru archeologie a historie n) pořádání výstav, přednášek, seminářů, kurzů a dalších obdobných kulturních akcí o) vydavatelskou činností. 3) Ústav jednotlivé činnosti poskytuje v souladu s platnými právními předpisy České republiky. Ústav poskytuje veškeré činnosti za stejných podmínek pro všechny jejich uživatele.
zapsáno 1. 6. 2021

Statutární orgán - Ústav pro archeologii a dokumentaci památek, z. ú.

Ředitel
Mgr. Radek Novák
Smetanova, 544 01 Dvůr Králové nad Labem - Dvůr Králové nad Labem
Den vzniku funkce: 14. 10. 2020
zapsáno 14. 10. 2020
Počet členů
1
zapsáno 14. 10. 2020
Způsob jednání
Ředitel jedná ve všech věcech za ústav samostatně, přičemž listiny podepisuje tak, že k napsanému nebo vytištěnému názvu ústavu připojí svůj podpis.
zapsáno 14. 10. 2020

Správní rada - Ústav pro archeologii a dokumentaci památek, z. ú.

Předseda správní rady
PhDr. Pavel Zahradník, Ph.D.
Fr. Kavána, 543 01 Vrchlabí - Vrchlabí
Den vzniku funkce: 14. 10. 2020
Den vzniku členstvi: 14. 10. 2020
zapsáno 14. 10. 2020
Člen správní rady
Mgr. Petr Kotyza
Mánesova, 541 01 Trutnov - Kryblice
Den vzniku členstvi: 14. 10. 2020
zapsáno 14. 10. 2020
Člen správní rady
PhDr. Jana Cermanová, Ph.D.
Doubravice, 544 51 Doubravice - Doubravice
Den vzniku členstvi: 14. 10. 2020
zapsáno 14. 10. 2020
Počet členů
3
zapsáno 14. 10. 2020

Zakladatel - Ústav pro archeologii a dokumentaci památek, z. ú.

Zakladatel
Mgr. Radek Novák
Smetanova, 544 01 Dvůr Králové nad Labem - Dvůr Králové nad Labem
zapsáno 14. 10. 2020

Skuteční majitelé - Ústav pro archeologii a dokumentaci památek, z. ú.

Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 6 zákona č. 37/2021 Sb.
Mgr. Radek Novák
Smetanova, 544 01 Dvůr Králové nad Labem - Dvůr Králové nad Labem
Automatický průpis: ano
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 14. 10. 2020
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena správní rady.
Pozice zakladatele.
zapsáno 1. 6. 2021
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 6 zákona č. 37/2021 Sb.
PhDr. Pavel Zahradník, Ph.D.
Fr. Kavána, 543 01 Vrchlabí - Vrchlabí
Automatický průpis: ano
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 14. 10. 2020
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena dozorčí rady.
zapsáno 1. 6. 2021
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 6 zákona č. 37/2021 Sb.
Mgr. Petr Kotyza
Mánesova, 541 01 Trutnov - Kryblice
Automatický průpis: ano
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 14. 10. 2020
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena dozorčí rady.
zapsáno 1. 6. 2021
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 6 zákona č. 37/2021 Sb.
PhDr. Jana Cermanová, Ph.D.
Doubravice, 544 51 Doubravice - Doubravice
Automatický průpis: ano
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 14. 10. 2020
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena dozorčí rady.
zapsáno 1. 6. 2021

Hodnocení firmy - Ústav pro archeologii a dokumentaci památek, z. ú.

0
-
+

Sídlo společnosti na mapě - Ústav pro archeologii a dokumentaci památek, z. ú.

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Dara Rolins

Dara Rolins

zpěvačka

-1292
-
+
Daniel Vávra

Daniel Vávra

tvůrce videoher

-525
-
+
Vít Bárta

Vít Bárta

podnikatel, bývalý politik

494
-
+
Karel Komárek

Karel Komárek

miliardář, Sazka

-1771
-
+
Dominik Hašek

Dominik Hašek

hokejista, olympijský vítěz a držitel Stanley Cupu

-1213
-
+
Michal Horáček

Michal Horáček

hudebník, podnikatel, kandidát na prezidenta

-688
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem