Partners Financial Services

Ústav pro archeologii a dokumentaci památek, z. ú., IČO: 09581634 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel PhDr. Jana Cermanová, Ph.D., jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Mgr. Petr Kotyza, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel PhDr. Pavel Zahradník, Ph.D., jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 6. 2021
Zapsán skutečný majitel Mgr. Radek Novák, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
1. 6. 2021
Zapsán předmět činnosti: 1) Účelem a předmětem činnosti ústavu je realizace odborného výzkumu v oblasti archeologie a historie obecně, včetně podpory těchto společenských odvětví přímou či nepřímou formou, prostřednictvím terénního průzkumu a výzkumu, analýzou a vyhodnocením archeologických nálezů, historických staveb, archivních a kartografických rešerší, tvorbou analýz, expertiz a publikací, včetně poradenství, popularizace a osvěty. Dále rozvíjí obor muzeologie pomocí vývoje evidenčních systémů sbírkových fondů a obecné teorie. Dále též podpora a pomoc občanům v krizi formou zaměstnávání či zprostředkováním zaměstnání, a to zejména osobám sociálně vyloučeným nebo sociálním vyloučením ohrožených, s nulovou nebo nízkou kvalifikací, cizincům či osobám vyloučeným ze společnosti či diskriminovaným z důvodu jejich rasy, vzdělání, náboženského přesvědčení, sexuální orientace, pohlaví, věku apod. 2) Ústav provádí své poslání provozováním následujících činností: a) vědeckovýzkumná činnost v oblasti archeologie, historie a muzeologie b) provádění průzkumu krajiny c) provádění stavebně historických průzkumů staveb d) ochrana kulturních, architektonických a památkových hodnot sídel a krajiny e) provádění archeologických výzkumů f) provádění terénních, dokumentačních, měřičských a laboratorních prací v souladu s oborovými standardy g) vývoj nových archeologických metodik dokumentačních prací v terénu i v laboratoři h) provádění servisních dokumentačních a laboratorních prací pro jiné oprávněné archeologické organizace i) konzervace a rekonstrukce archeologických nálezů dle aktuálních oborových standardů j) správa a odborné zpracování movitých archeologických nálezů pro předání do paměťových institucí (obvykle muzea) k) uspořádání, analýza a katalogizace archeologických a etnografických sbírkových fondů paměťových institucí l) konzultační a poradenská činnost v oblasti archeologie a památkové péče, odborná školení pracovníků servisních organizací pracujících pro archeologický výzkum m) popularizační i odborná publikační činnost v oboru archeologie a historie n) pořádání výstav, přednášek, seminářů, kurzů a dalších obdobných kulturních akcí o) vydavatelskou činností. 3) Ústav jednotlivé činnosti poskytuje v souladu s platnými právními předpisy České republiky. Ústav poskytuje veškeré činnosti za stejných podmínek pro všechny jejich uživatele.
1. 6. 2021
Vymazán předmět činnosti: 1)Účelem a předmětem činnosti ústavu je realizace odborného výzkumu v oblasti archeologie a podpora tohoto společenského odvětví osvětou, a to formou přímou či nepřímou, prostřednictvím terénního průzkumu a výzkumu, analýzou a vyhodnocením archeologických nálezů, historických staveb, tvorbou analýz, expertiz a publikací s touto tematikou, včetně poradenství a popularizace. Kromě archeologie rozvíjí obor muzeologie pomocí vývoje evidenčních systémů sbírkových fondů a obecné teorie. Dále též podpora a pomoc občanům v krizi formou zaměstnávání či zprostředkováním zaměstnání, a to zejména osobám sociálně vyloučeným nebo sociálním vyloučením ohrožených, s nulovou nebo nízkou kvalifikací, cizincům či osobám vyloučeným ze společnosti či diskriminovaným z důvodu jejich rasy, vzdělání, náboženského přesvědčení, sexuální orientace, pohlaví, věku apod. 2)Ústav provádí své poslání provozováním následujících činností: a)vědeckovýzkumná činnost v oblasti archeologie, historie a muzeologie b)provádění průzkumu krajiny c)provádění stavebně historických průzkumů staveb d)ochrana kulturních, architektonických a památkových hodnot sídel a krajiny e)provádění archeologických výzkumů f)provádění terénních, dokumentačních, měřičských a laboratorních prací v souladu s oborovými standardy g)vývoj nových archeologických metodik dokumentačních prací v terénu i v laboratoři h)provádění servisních dokumentačních a laboratorních prací pro jiné oprávněné archeologické organizace i)konzervace a rekonstrukce archeologických nálezů dle aktuálních oborových standardů j)správa a odborné zpracování movitých archeologických nálezů pro předání do paměťových institucí (obvykle muzea) k)uspořádání, analýza a katalogizace archeologických a etnografických sbírkových fondů paměťových institucí l)konzultační a poradenská činnost v oblasti archeologie a památkové péče, odborná školení pracovníků servisních organizací pracujících pro archeologický výzkum m)popularizační i odborná publikační činnost v oboru archeologie a historie n)pořádání výstav, přednášek, seminářů, kurzů a dalších obdobných kulturních akcí 3)Ústav jednotlivé činnosti poskytuje v souladu s platnými právními předpisy České republiky. Ústav poskytuje veškeré činnosti za stejných podmínek pro všechny jejich uživatele.
1. 6. 2021
Změna názvu z Ústav archeologické památkové péče východních Čech, z. ú. na Ústav pro archeologii a dokumentaci památek, z. ú.
14. 10. 2020
Zapsán zakladatel Mgr. Radek Novák, jako zakladatel
14. 10. 2020
Počet členů statutárního orgánu: 1
14. 10. 2020
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Radek Novák, jako ředitel
14. 10. 2020
Zapsán způsob jednání: Ředitel jedná ve všech věcech za ústav samostatně, přičemž listiny podepisuje tak, že k napsanému nebo vytištěnému názvu ústavu připojí svůj podpis.
14. 10. 2020
Zapsán člen správní rady PhDr. Jana Cermanová, Ph.D., jako člen správní rady
14. 10. 2020
Zapsán člen správní rady Mgr. Petr Kotyza, jako člen správní rady
14. 10. 2020
Počet členů správní rady: 3
14. 10. 2020
Zapsán člen správní rady PhDr. Pavel Zahradník, Ph.D., jako předseda správní rady
14. 10. 2020
Zapsán předmět činnosti: 1)Účelem a předmětem činnosti ústavu je realizace odborného výzkumu v oblasti archeologie a podpora tohoto společenského odvětví osvětou, a to formou přímou či nepřímou, prostřednictvím terénního průzkumu a výzkumu, analýzou a vyhodnocením archeologických nálezů, historických staveb, tvorbou analýz, expertiz a publikací s touto tematikou, včetně poradenství a popularizace. Kromě archeologie rozvíjí obor muzeologie pomocí vývoje evidenčních systémů sbírkových fondů a obecné teorie. Dále též podpora a pomoc občanům v krizi formou zaměstnávání či zprostředkováním zaměstnání, a to zejména osobám sociálně vyloučeným nebo sociálním vyloučením ohrožených, s nulovou nebo nízkou kvalifikací, cizincům či osobám vyloučeným ze společnosti či diskriminovaným z důvodu jejich rasy, vzdělání, náboženského přesvědčení, sexuální orientace, pohlaví, věku apod. 2)Ústav provádí své poslání provozováním následujících činností: a)vědeckovýzkumná činnost v oblasti archeologie, historie a muzeologie b)provádění průzkumu krajiny c)provádění stavebně historických průzkumů staveb d)ochrana kulturních, architektonických a památkových hodnot sídel a krajiny e)provádění archeologických výzkumů f)provádění terénních, dokumentačních, měřičských a laboratorních prací v souladu s oborovými standardy g)vývoj nových archeologických metodik dokumentačních prací v terénu i v laboratoři h)provádění servisních dokumentačních a laboratorních prací pro jiné oprávněné archeologické organizace i)konzervace a rekonstrukce archeologických nálezů dle aktuálních oborových standardů j)správa a odborné zpracování movitých archeologických nálezů pro předání do paměťových institucí (obvykle muzea) k)uspořádání, analýza a katalogizace archeologických a etnografických sbírkových fondů paměťových institucí l)konzultační a poradenská činnost v oblasti archeologie a památkové péče, odborná školení pracovníků servisních organizací pracujících pro archeologický výzkum m)popularizační i odborná publikační činnost v oboru archeologie a historie n)pořádání výstav, přednášek, seminářů, kurzů a dalších obdobných kulturních akcí 3)Ústav jednotlivé činnosti poskytuje v souladu s platnými právními předpisy České republiky. Ústav poskytuje veškeré činnosti za stejných podmínek pro všechny jejich uživatele.
14. 10. 2020
Vznik společnosti Ústav archeologické památkové péče východních Čech, z. ú.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Vladimír Šmicer

Vladimír Šmicer

fotbalista

3512
-
+
Jaroslav Tvrdík

Jaroslav Tvrdík

místopředseda představenstav CEFC, bývalý ministr obrany

1429
-
+
Jiří Král

Jiří Král

bývalý youtuber

-1621
-
+
Richard Krajčo

Richard Krajčo

zpěvák

866
-
+
Andrej Babiš

Andrej Babiš

podnikatel, majitel holdingu Agrofert a jeden z nejbohatších Čechů

12611
-
+
Jiří Šlégr

Jiří Šlégr

hokejista, olympijský vítěz

3756
-
+

A tohle už jste četli?

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.