Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

Česká společnost aktuárů, Praha, IČO: 49276034 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti Česká společnost aktuárů. Údaje byly staženy 12. 8. 2023 z datové služby justice.cz
dle IČO 49276034. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 49276034 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES
Datum zápisu
1. 1. 2014
Datum vzniku
9. 7. 1992
Název
Česká společnost aktuárů
zapsáno 1. 1. 2014
Adresa firmy
Praha
zapsáno 1. 1. 2014 vymazáno 28. 12. 2016
Sokolovská 49/83, 186 00 Praha - Karlín
zapsáno 28. 12. 2016
Sídlo Kraj: Hlavní město Praha
Okres: Hlavní město Praha
Obec: Praha
Část obce: Karlín
Ulice: Sokolovská
Adresní místo: Sokolovská 49/83
IČO
49276034
zapsáno 1. 1. 2014
Právní forma
Spolek
zapsáno 1. 1. 2014
Spisová značka
L 3580/MSPH Městský soud v Praze
zapsáno 1. 1. 2014
Účel
Podporuje odborné zájmy v oboru pojistné matematiky, zejména na území České republiky.
zapsáno 28. 12. 2016 vymazáno 1. 4. 2023
Pěstuje a podněcuje vědeckou a vědeckopopularizační práci v tomto oboru a ve spolupráci s pracovišti činnými v teorii nebo praxi pojistné matematiky přispívá k jejímu zdokonalení.
zapsáno 28. 12. 2016 vymazáno 1. 4. 2023
Přispívá ke zvyšování odborné úrovně zejména těch členů, kteří teprve začínají v oboru pojistné matematiky pracovat.
zapsáno 28. 12. 2016 vymazáno 1. 4. 2023
Zaměřuje zájem i práci svých členů na zvlášť významné oblasti oboru, zejména též s přihlédnutím k mezinárodním zkušenostem.
zapsáno 28. 12. 2016
Organizuje, prohlubuje a koordinuje spolupráci svých členů působících ve vědě i praxi a poskytuje jim pomoc v jejich odborné nebo výzkumné činnosti.
zapsáno 28. 12. 2016
Podle přijatých pravidel vydává svým členům \"osvědčení o způsobilosti vykonávat aktuárskou činnost podle profesních zásad přijatých společností a o nabytém aktuárském vzdělání podle dohody o standardech aktuárského vzdělání mezi aktuárskými společnostmi sdruženými v Evropské aktuárské asociaci\".
zapsáno 28. 12. 2016
Dává příslušným státním i nestátním institucím podněty k zadávání a provádění výzkumných či odborných prací nebo opatření pro rozvoj oboru.
zapsáno 28. 12. 2016
Je připomínkovým místem pro právní předpisy týkající se oboru.
zapsáno 28. 12. 2016
Podporuje odborné zájmy v oboru pojistné matematiky a v příbuzných oborech, zejména na území České republiky.
zapsáno 1. 4. 2023
Pěstuje a podněcuje vědeckou a vědeckopopularizační práci v těchto oborech a ve spolupráci s pracovišti činnými v teorii nebo praxi těchto oborů přispívá k jejímu zdokonalení.
zapsáno 1. 4. 2023
Přispívá ke zvyšování odborné úrovně zejména těch členů, kteří teprve začínají v oboru pracovat.
zapsáno 1. 4. 2023
Podle přijatých pravidel vydává svým členům s osvědčením \"osvědčení Certified Enterprise Risk Actuary podle dohody s CERA Global Association\".
zapsáno 1. 4. 2023
Podporuje sdílení odborných a kontaktních informací a zkušeností mezi svými členy.
zapsáno 1. 4. 2023
Název nejvyššího orgánu
Valná hromada
zapsáno 28. 12. 2016
Rizikovost společnosti

Poslední změny a události - Česká společnost aktuárů

28. 12. 2016
Počet členů statutárního orgánu: 9
28. 12. 2016
Zapsán způsob jednání: Čl. 26 stanov: Výbor ČSpA je jejím statutárním orgánem a řídí její činnost, pokud to není vyhrazeno valné hromadě. Výbor má 9 členů. Funkční období výboru je tříleté. Za výkon své funkce výbor odpovídá valné hromadě. Za členy výboru, kteří trvale přestali vykonávat funkci, povolává výbor náhradníky zvolené valnou hromadou. Kooptovat náhradníky nelze.. Výbor volí ze svého středu předsedu výboru ČSpA. Jednotlivým svým členům může výbor svěřit trvalé obstarávání některých záležitostí. Čl. 27 stanov: Schůze výboru svolává a řídí předseda výboru podle potřeby, nejméně však třikrát do roka, jakož i vždy do dvou týdnů poté, co o to byl požádán alespoň třetinou členů výboru. Výbor je způsobilý se usnášet, je-li přítomna aspoň polovina jeho členů. Usnesením výboru je návrh, pro který hlasovala většina přítomných. Nemůže-li předseda výboru z dočasných důvodů vykonávat svou funkci, zvolí výbor dočasného zástupce. Při překážce trvalejšího rázu zvolí výbor dle svého uvážení buď nového předsedu výboru, anebo pověří některého svého člena stálým zatupováním předsedy výboru až do odpadnutí překážky. Čl. 28 stanov: Výbor vyhotoví zápis ze zasedání výboru do třiceti dnů od jeho ukončení. Výbor poskytne na žádost člena zápis k nahlédnutí. Čl. 29 stanov: Výbor je povinen minimálně jednou ročně předložit valné hromadě zprávu výboru o činnosti. Čl. 37 stanov: Jménem ČSpA jedná a podpisuje za ni předseda výboru nebo místopředseda výboru nebo jiný člen výboru, v celém rozsahu její činnosti. Podpisuje se tak, že k názvu ČSpA (razítku) připojí oprávněný funkcionář svůj podpis s uvedením funkce. Pokud však výbor, popřípadě jiný orgán zmocní i jiné osoby, zejména též zaměstnance ČSpA, podpisují se k názvu ČSpA (razítku) s dodatkem vyjadřujícím jejich zmocnění, tj. \"v zastoupení\".
28. 12. 2016
Změna sídla z Praha na Sokolovská 49/83, 186 00 Praha - Karlín
28. 12. 2016
Počet členů kontrolní komise: 3
9. 7. 1992
Vznik společnosti Česká společnost aktuárů

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - Česká společnost aktuárů
Více o vizualizacích

Česká společnost aktuárů, IČO: 49276034: vizualizace vztahů osob a společností

Česká společnost aktuárů, IČO: 49276034

Zobrazit vztahy a firmy
Ostatní skutečnosti
Čl. 32 stanov: Valná hromada ve smyslu bodu 31 zřizuje aprobační komisi. Aprobační komise je stálá komise, jejímž úkolem je rozhodovat o vydání osvědčení členu ČSpA, který o to požádá. Činnost komise se řídí pravidly pro udělování osvědčení přijatými valnou hromadou. Proti rozhodnutí aprobační komise je možné se do dvou měsíců odvolat k valné hromadě ČSpA. Aprobační komise má 11 členů. Jednací řád aprobační komise schvaluje výbor. Valná hromada volí členy aprobační komise na návrh výboru. Funkční období členů komise je 4 roky. Za členy aprobační komise, kteří trvale přestali vykonávat funkci, povolává komise náhradníky zvolené valnou hromadou. Kooptovat náhradníky nelze.
zapsáno 28. 12. 2016 vymazáno 1. 4. 2023
Čl. 32 stanov: Valná hromada ve smyslu bodu 31 zřizuje aprobační komisi. Aprobační komise je stálá komise, jejímž úkolem je rozhodovat o vydání osvědčení a CERA osvědčení členu ČSpA, který o to požádá. Činnost komise se řídí pravidly pro udělování osvědčení a pravidly pro udělování CERA osvědčení přijatými valnou hromadou. Proti rozhodnutí aprobační komise je možné se do 30 dnů odvolat k valné hromadě ČSpA. Aprobační komise má 11 členů. Jednací řád aprobační komise schvaluje výbor. Valná hromada volí členy aprobační komise na návrh výboru. Funkční období členů komise je 4 roky. Za členy aprobační komise, kteří trvale přestali vykonávat funkci, povolává komise náhradníky zvolené valnou hromadou. Kooptovat náhradníky nelze.
zapsáno 1. 4. 2023

Výbor - Česká společnost aktuárů

Počet členů
9
zapsáno 28. 12. 2016
Způsob jednání
Čl. 26 stanov: Výbor ČSpA je jejím statutárním orgánem a řídí její činnost, pokud to není vyhrazeno valné hromadě. Výbor má 9 členů. Funkční období výboru je tříleté. Za výkon své funkce výbor odpovídá valné hromadě. Za členy výboru, kteří trvale přestali vykonávat funkci, povolává výbor náhradníky zvolené valnou hromadou. Kooptovat náhradníky nelze.. Výbor volí ze svého středu předsedu výboru ČSpA. Jednotlivým svým členům může výbor svěřit trvalé obstarávání některých záležitostí. Čl. 27 stanov: Schůze výboru svolává a řídí předseda výboru podle potřeby, nejméně však třikrát do roka, jakož i vždy do dvou týdnů poté, co o to byl požádán alespoň třetinou členů výboru. Výbor je způsobilý se usnášet, je-li přítomna aspoň polovina jeho členů. Usnesením výboru je návrh, pro který hlasovala většina přítomných. Nemůže-li předseda výboru z dočasných důvodů vykonávat svou funkci, zvolí výbor dočasného zástupce. Při překážce trvalejšího rázu zvolí výbor dle svého uvážení buď nového předsedu výboru, anebo pověří některého svého člena stálým zatupováním předsedy výboru až do odpadnutí překážky. Čl. 28 stanov: Výbor vyhotoví zápis ze zasedání výboru do třiceti dnů od jeho ukončení. Výbor poskytne na žádost člena zápis k nahlédnutí. Čl. 29 stanov: Výbor je povinen minimálně jednou ročně předložit valné hromadě zprávu výboru o činnosti. Čl. 37 stanov: Jménem ČSpA jedná a podpisuje za ni předseda výboru nebo místopředseda výboru nebo jiný člen výboru, v celém rozsahu její činnosti. Podpisuje se tak, že k názvu ČSpA (razítku) připojí oprávněný funkcionář svůj podpis s uvedením funkce. Pokud však výbor, popřípadě jiný orgán zmocní i jiné osoby, zejména též zaměstnance ČSpA, podpisují se k názvu ČSpA (razítku) s dodatkem vyjadřujícím jejich zmocnění, tj. \"v zastoupení\".
zapsáno 28. 12. 2016

Revizní komise - Česká společnost aktuárů

Počet členů
3
zapsáno 28. 12. 2016
Čl. 30 stanov: Revizní komise je kontrolním orgánem ČSpA. Je oprávněna kontrolovat hospodářskou činnost a plnění úkolů ČSpA, zejména se vyjadřuje k účetní závěrce. Členové kontrolní komise jsou oprávněni nahlížet do účetních a jiných dokladů ČSpA a vyžadovat od výboru potřebné informace pro svou kontrolní činnost. Revizní komise odpovídá valné hromadě a je nezávislá na ostatních orgánech ČSpA. Členy revizní komise se nemohou stát členové výboru ani osoby jim blízké. Revizní komise je tříčlenná. Je volena na funkční období shodné s funkčním obdobím výboru. Za členy revizní komise, kteří trvale přestali vykonávat funkci, povolává komise náhradníky zvolené valnou hromadou. Kooptovat náhradníky nelze. Revizní komise minimálně jedenkrát ročně podává zprávu o své činnosti valné hromadě.
zapsáno 28. 12. 2016

Hodnocení firmy - Česká společnost aktuárů

0
-
+

Sídlo společnosti na mapě - Česká společnost aktuárů

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jaroslav Stárka

Jaroslav Stárka

podnikatel, vlastník 1. FK Příbram

-1741
-
+
Libor Bouček

Libor Bouček

moderátor

250
-
+
Miroslav Pelta

Miroslav Pelta

podnikatel a majitel fotbalového klubu z Jablonce nad Nisou

-1894
-
+
Jiří Mádl

Jiří Mádl

herec, režisér

-1163
-
+
Ivo Rittig

Ivo Rittig

podnikatel a lobbista

-1861
-
+
Jaroslav Hřebík

Jaroslav Hřebík

fotbalový trenér

-300
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.