Partners Financial Services

Česká společnost aktuárů, IČO: 49276034 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
28. 12. 2016
Počet členů statutárního orgánu: 9
28. 12. 2016
Zapsán způsob jednání: Čl. 26 stanov: Výbor ČSpA je jejím statutárním orgánem a řídí její činnost, pokud to není vyhrazeno valné hromadě. Výbor má 9 členů. Funkční období výboru je tříleté. Za výkon své funkce výbor odpovídá valné hromadě. Za členy výboru, kteří trvale přestali vykonávat funkci, povolává výbor náhradníky zvolené valnou hromadou. Kooptovat náhradníky nelze.. Výbor volí ze svého středu předsedu výboru ČSpA. Jednotlivým svým členům může výbor svěřit trvalé obstarávání některých záležitostí. Čl. 27 stanov: Schůze výboru svolává a řídí předseda výboru podle potřeby, nejméně však třikrát do roka, jakož i vždy do dvou týdnů poté, co o to byl požádán alespoň třetinou členů výboru. Výbor je způsobilý se usnášet, je-li přítomna aspoň polovina jeho členů. Usnesením výboru je návrh, pro který hlasovala většina přítomných. Nemůže-li předseda výboru z dočasných důvodů vykonávat svou funkci, zvolí výbor dočasného zástupce. Při překážce trvalejšího rázu zvolí výbor dle svého uvážení buď nového předsedu výboru, anebo pověří některého svého člena stálým zatupováním předsedy výboru až do odpadnutí překážky. Čl. 28 stanov: Výbor vyhotoví zápis ze zasedání výboru do třiceti dnů od jeho ukončení. Výbor poskytne na žádost člena zápis k nahlédnutí. Čl. 29 stanov: Výbor je povinen minimálně jednou ročně předložit valné hromadě zprávu výboru o činnosti. Čl. 37 stanov: Jménem ČSpA jedná a podpisuje za ni předseda výboru nebo místopředseda výboru nebo jiný člen výboru, v celém rozsahu její činnosti. Podpisuje se tak, že k názvu ČSpA (razítku) připojí oprávněný funkcionář svůj podpis s uvedením funkce. Pokud však výbor, popřípadě jiný orgán zmocní i jiné osoby, zejména též zaměstnance ČSpA, podpisují se k názvu ČSpA (razítku) s dodatkem vyjadřujícím jejich zmocnění, tj. \"v zastoupení\".
28. 12. 2016
Změna sídla z Praha na Sokolovská 49/83, 186 00 Praha - Karlín
28. 12. 2016
Počet členů kontrolní komise: 3
9. 7. 1992
Vznik společnosti Česká společnost aktuárů

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Pavel Tykač

Pavel Tykač

podnikatel, jeden z nejbohatších Čechů

-2071
-
+
Cyril Regner

Cyril Regner

podnikatel v energetice, český producent

-15
-
+
Jakub Ortinský

Jakub Ortinský

podnikatel, majitel J. O. Investment

-40
-
+
Tomáš Čupr

Tomáš Čupr

podnikatel, Rohlik.cz, Slevomat

-2475
-
+
Jan Ledecký

Jan Ledecký

zpěvák

-2315
-
+
Petr Kellner

Petr Kellner

byl podnikatel, majoritní vlastník holdingové společnosti PPF Group N.V

-1867
-
+

A tohle už jste četli?