Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

Základní škola a Mateřská škola Brumovice,okres Břeclav,příspěvková organizace, Brumovice, IČO: 70436479 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti Základní škola a Mateřská škola Brumovice,okres Břeclav,příspěvková organizace. Údaje byly staženy 11. 8. 2023 z datové služby justice.cz
dle IČO 70436479. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 70436479 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES Registr dotací
Datum vzniku a zápisu
27. 11. 2001
Název
Základní škola a Mateřská škola Brumovice,okres Břeclav,příspěvková organizace
zapsáno 27. 11. 2001
Adresa firmy
Brumovice 140, 691 11 Brumovice
zapsáno 27. 11. 2001
Sídlo Kraj: Jihomoravský kraj
Okres: Břeclav
Obec: Brumovice
Část obce: Brumovice
Adresní místo: Brumovice 140
IČO
70436479
zapsáno 27. 11. 2001
DIČ
Identifikátor datové schránky
yvsmbzp
Právní forma
Příspěvková organizace
zapsáno 27. 11. 2001
Spisová značka
Pr 218/KSBR Krajský soud v Brně
zapsáno 27. 11. 2001
Rizikovost společnosti

Kontakty - Základní škola a Mateřská škola Brumovice,okres Břeclav,příspěvková organizace

Mobilní telefon
778 165 065 - základní škola
E-mailová adresa
Web stránky
Kontaktní adresa
Brumovice č. 140

Poslední změny a události - Základní škola a Mateřská škola Brumovice,okres Břeclav,příspěvková organizace

30. 4. 2013
Změna adresy: člen statutárního orgánu Marie Michnová
30. 4. 2013
Zapsán způsob jednání: Statutárním orgánem příspěvkové organizace je ředitel (dále jen \"ředitel\"). Ředitele jmenuje a odvolává starosta obce Brumovice. Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s platnými předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou. K písemnému právnímu úkonu připojí ředitel svůj vlastnoruční podpis a otisk razítka příspěvkové organizace. Ředitel je povinen z řad zaměstnanců příspěvkové organizace jmenovat svého zástupce, který jej po dobu jeho nepřítomnosti zastupuje v rozsahu stanoveném vnitřním předpisem příspěvkové organizace.
30. 4. 2013
Vymazán způsob jednání: Statutárním orgánem základní škola je ředitel základní školy. Ředitel školy plní úkoly vedoucího organizace a je oprávněn jednat ve všech věcech jménem základní školy.
30. 4. 2013
Zapsán předmět činnosti: Příspěvková organizace vykonává činnost mateřské školy, základní školy, zařízení školního stravování, školní družiny, školy v přírodě. Mateřská škola. Příspěvková organizace jako mateřská škola poskytuje předškolní vzdělávání dětem, dětem se zdravotním postižením, dětem sociálně znevýhodněným, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanoveními § 16 a Části druhé, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. Základní škola. Příspěvková organizace jako základní škola poskytuje základní vzdělávání žákům, žákům se zdravotním postižením, žákům zdravotně znevýhodněným, žákům sociálně znevýhodněným. její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanoveními § 16 a Části třetí, a prováděcími předpisy ke školskému zákonju. Školní jídelna. Příspěvková organizace jako zařízení školního stravování (školní jídelna - výdejna) poskytuje školní stravování. její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanovením § 119, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. Školní družina. Příspěvková organizace jako školní družina poskytuje zájmové vzdělávání, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský záko), zejména pak ustanoveními § 111 a § 118 a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. Škola v přírodě. Příspěvková organizace jako škola v přírodě zajišťuje zotavovací pobyt ve zdravotně příznivém prostředí dětem mateřských škol a žákům plnicím povinnou školní docházku. Zajišťuje také plavecký výcvik, lyžařský výcvik. její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanovením § 120, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. Závodní stravování. Příspěvková organizace je oprávněna v souladu s ustanovením § 33 b) zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, poskytovat závodní stravování.
30. 4. 2013
Vymazán předmět činnosti: Příspěvková organizace vykonává činnost mateřské školy, základní školy, školní jídelny a školní družiny. a) Příspěvková organizace jako mateřská škola poskytuje předškolní vzdělávání. její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanoveními Části druhé a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. b) Příspěvková organizace jako základní škola poskytuje základní vzdělávání. její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb. o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanoveními Části třetí Hlavou druhou, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. c) Příspěvková organizace jako školní jídelna poskytuje školní stravování. její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanoveními § 119, a prováděcími předpisy k zákonu. d)Příspěvková organizace je oprávněna v souladu s ustanovením § 33 b) zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, poskytovat závodní stravování, e) Příspěvková organizace jako školní družina poskytuje zájmové vzdělávání. její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanovením § 118, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu.

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - Základní škola a Mateřská škola Brumovice,okres Břeclav,příspěvková organizace
Více o vizualizacích

Základní škola a Mateřská škola Brumovice,okres Břeclav,příspěvková organizace, IČO: 70436479: vizualizace vztahů osob a společností

Základní škola a Mateřská škola Brumovice,okres Břeclav,příspěvková organizace, IČO: 70436479

Zobrazit vztahy a firmy
Předmět činnosti
Základní škola poskytuje základní vzdělání a její činnost je vymezena zákonem č.29/1984 Sb., o soustavě základních a středních škol( školský zákon) ve znění pozdějších novelizací a předpisů prováděcích. Činnost školní družiny a školní jídelny upravuje zákon ČNR č.76/1978 Sb., o školských zařízeních v platném znění a předpisy související. V souladu s § 21 zákona ČNR č.564/1990 Sb., o státní správě a samosprávě ve školství může základní škola vykonávat hospodářskou činnost, pokud není na úkor jejího poslání a úkolů.
zapsáno 27. 11. 2001 vymazáno 7. 1. 2008
Příspěvková organizace vykonává činnost mateřské školy, základní školy, školní jídelny a školní družiny. a) Příspěvková organizace jako mateřská škola poskytuje předškolní vzdělávání. její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanoveními Části druhé a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. b) Příspěvková organizace jako základní škola poskytuje základní vzdělávání. její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb. o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanoveními Části třetí Hlavou druhou, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. c) Příspěvková organizace jako školní jídelna poskytuje školní stravování. její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanoveními § 119, a prováděcími předpisy k zákonu. d)Příspěvková organizace je oprávněna v souladu s ustanovením § 33 b) zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, poskytovat závodní stravování, e) Příspěvková organizace jako školní družina poskytuje zájmové vzdělávání. její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanovením § 118, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu.
zapsáno 7. 1. 2008 vymazáno 30. 4. 2013
Příspěvková organizace vykonává činnost mateřské školy, základní školy, zařízení školního stravování, školní družiny, školy v přírodě. Mateřská škola. Příspěvková organizace jako mateřská škola poskytuje předškolní vzdělávání dětem, dětem se zdravotním postižením, dětem sociálně znevýhodněným, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanoveními § 16 a Části druhé, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. Základní škola. Příspěvková organizace jako základní škola poskytuje základní vzdělávání žákům, žákům se zdravotním postižením, žákům zdravotně znevýhodněným, žákům sociálně znevýhodněným. její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanoveními § 16 a Části třetí, a prováděcími předpisy ke školskému zákonju. Školní jídelna. Příspěvková organizace jako zařízení školního stravování (školní jídelna - výdejna) poskytuje školní stravování. její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanovením § 119, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. Školní družina. Příspěvková organizace jako školní družina poskytuje zájmové vzdělávání, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský záko), zejména pak ustanoveními § 111 a § 118 a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. Škola v přírodě. Příspěvková organizace jako škola v přírodě zajišťuje zotavovací pobyt ve zdravotně příznivém prostředí dětem mateřských škol a žákům plnicím povinnou školní docházku. Zajišťuje také plavecký výcvik, lyžařský výcvik. její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanovením § 120, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. Závodní stravování. Příspěvková organizace je oprávněna v souladu s ustanovením § 33 b) zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, poskytovat závodní stravování.
zapsáno 30. 4. 2013
Doplňková činnost
hostinská činnost
zapsáno 7. 1. 2008
Ostatní skutečnosti
Datum a způsob vzniku: Příspěvková organizace vznikla 1.1.2001 dle zřizovací listiny , kterou vydala obec Brumovice dne 19.10.2000.
zapsáno 27. 11. 2001

Statutární orgán - Základní škola a Mateřská škola Brumovice,okres Břeclav,příspěvková organizace

Ředitel
Mgr. Anna Hlávková
Zelnice, 691 06 Velké Pavlovice
Den zániku funkce: 5. 12. 2007
zapsáno 27. 11. 2001 vymazáno 7. 1. 2008
Ředitelka
Mgr. Marie Michnová
Brumovice, 691 11 Brumovice
Den vzniku funkce: 6. 12. 2007
zapsáno 7. 1. 2008 vymazáno 30. 4. 2013
Ředitelka
Marie Michnová
Brumovice, 691 11 Brumovice - Brumovice
Den vzniku funkce: 6. 12. 2007
zapsáno 30. 4. 2013
Způsob jednání
Statutárním orgánem základní škola je ředitel základní školy. Ředitel školy plní úkoly vedoucího organizace a je oprávněn jednat ve všech věcech jménem základní školy.
zapsáno 27. 11. 2001 vymazáno 30. 4. 2013
Statutárním orgánem příspěvkové organizace je ředitel (dále jen \"ředitel\"). Ředitele jmenuje a odvolává starosta obce Brumovice. Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s platnými předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou. K písemnému právnímu úkonu připojí ředitel svůj vlastnoruční podpis a otisk razítka příspěvkové organizace. Ředitel je povinen z řad zaměstnanců příspěvkové organizace jmenovat svého zástupce, který jej po dobu jeho nepřítomnosti zastupuje v rozsahu stanoveném vnitřním předpisem příspěvkové organizace.
zapsáno 30. 4. 2013

Hodnocení firmy - Základní škola a Mateřská škola Brumovice,okres Břeclav,příspěvková organizace

0
-
+

Sídlo společnosti na mapě - Základní škola a Mateřská škola Brumovice,okres Břeclav,příspěvková organizace

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Tomáš Čupr

Tomáš Čupr

podnikatel, Rohlik.cz, Slevomat

-1768
-
+
David Rath

David Rath

podnikatel a sociálnědemokratický politik

-603
-
+
Kamil Bartošek

Kamil Bartošek

bavič, internetový producent, influencer, moderátor a investor

-663
-
+
František Chvalovský

František Chvalovský

podnikatel a kontroverzní fotbalový funkcionář

-1524
-
+
Jaroslav Kotlár

Jaroslav Kotlár

influencer, rapper, sekuriťák

-94
-
+
Filip Turek

Filip Turek

bývalý automobilový závodník, sběratel vozů

43
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.