Partners Financial Services

Základní škola a Mateřská škola Brumovice,okres Břeclav,příspěvková organizace, IČO: 70436479 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
30. 4. 2013
Změna adresy: člen statutárního orgánu Marie Michnová
30. 4. 2013
Zapsán způsob jednání: Statutárním orgánem příspěvkové organizace je ředitel (dále jen \"ředitel\"). Ředitele jmenuje a odvolává starosta obce Brumovice. Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace v souladu s platnými předpisy a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou. K písemnému právnímu úkonu připojí ředitel svůj vlastnoruční podpis a otisk razítka příspěvkové organizace. Ředitel je povinen z řad zaměstnanců příspěvkové organizace jmenovat svého zástupce, který jej po dobu jeho nepřítomnosti zastupuje v rozsahu stanoveném vnitřním předpisem příspěvkové organizace.
30. 4. 2013
Vymazán způsob jednání: Statutárním orgánem základní škola je ředitel základní školy. Ředitel školy plní úkoly vedoucího organizace a je oprávněn jednat ve všech věcech jménem základní školy.
30. 4. 2013
Zapsán předmět činnosti: Příspěvková organizace vykonává činnost mateřské školy, základní školy, zařízení školního stravování, školní družiny, školy v přírodě. Mateřská škola. Příspěvková organizace jako mateřská škola poskytuje předškolní vzdělávání dětem, dětem se zdravotním postižením, dětem sociálně znevýhodněným, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanoveními § 16 a Části druhé, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. Základní škola. Příspěvková organizace jako základní škola poskytuje základní vzdělávání žákům, žákům se zdravotním postižením, žákům zdravotně znevýhodněným, žákům sociálně znevýhodněným. její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanoveními § 16 a Části třetí, a prováděcími předpisy ke školskému zákonju. Školní jídelna. Příspěvková organizace jako zařízení školního stravování (školní jídelna - výdejna) poskytuje školní stravování. její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanovením § 119, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. Školní družina. Příspěvková organizace jako školní družina poskytuje zájmové vzdělávání, její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský záko), zejména pak ustanoveními § 111 a § 118 a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. Škola v přírodě. Příspěvková organizace jako škola v přírodě zajišťuje zotavovací pobyt ve zdravotně příznivém prostředí dětem mateřských škol a žákům plnicím povinnou školní docházku. Zajišťuje také plavecký výcvik, lyžařský výcvik. její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanovením § 120, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. Závodní stravování. Příspěvková organizace je oprávněna v souladu s ustanovením § 33 b) zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, poskytovat závodní stravování.
30. 4. 2013
Vymazán předmět činnosti: Příspěvková organizace vykonává činnost mateřské školy, základní školy, školní jídelny a školní družiny. a) Příspěvková organizace jako mateřská škola poskytuje předškolní vzdělávání. její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanoveními Části druhé a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. b) Příspěvková organizace jako základní škola poskytuje základní vzdělávání. její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb. o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanoveními Části třetí Hlavou druhou, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. c) Příspěvková organizace jako školní jídelna poskytuje školní stravování. její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanoveními § 119, a prováděcími předpisy k zákonu. d)Příspěvková organizace je oprávněna v souladu s ustanovením § 33 b) zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, poskytovat závodní stravování, e) Příspěvková organizace jako školní družina poskytuje zájmové vzdělávání. její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanovením § 118, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu.
7. 1. 2008
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Marie Michnová, jako ředitelka
7. 1. 2008
Vymazán člen statutárního orgánu Mgr. Anna Hlávková
7. 1. 2008
Zapsán předmět činnosti: Příspěvková organizace vykonává činnost mateřské školy, základní školy, školní jídelny a školní družiny. a) Příspěvková organizace jako mateřská škola poskytuje předškolní vzdělávání. její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanoveními Části druhé a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. b) Příspěvková organizace jako základní škola poskytuje základní vzdělávání. její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb. o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanoveními Části třetí Hlavou druhou, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu. c) Příspěvková organizace jako školní jídelna poskytuje školní stravování. její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanoveními § 119, a prováděcími předpisy k zákonu. d)Příspěvková organizace je oprávněna v souladu s ustanovením § 33 b) zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, poskytovat závodní stravování, e) Příspěvková organizace jako školní družina poskytuje zájmové vzdělávání. její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), zejména pak ustanovením § 118, a prováděcími předpisy ke školskému zákonu.
7. 1. 2008
Vymazán předmět činnosti: Základní škola poskytuje základní vzdělání a její činnost je vymezena zákonem č.29/1984 Sb., o soustavě základních a středních škol( školský zákon) ve znění pozdějších novelizací a předpisů prováděcích. Činnost školní družiny a školní jídelny upravuje zákon ČNR č.76/1978 Sb., o školských zařízeních v platném znění a předpisy související. V souladu s § 21 zákona ČNR č.564/1990 Sb., o státní správě a samosprávě ve školství může základní škola vykonávat hospodářskou činnost, pokud není na úkor jejího poslání a úkolů.
27. 11. 2001
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Anna Hlávková, jako ředitel
27. 11. 2001
Zapsán způsob jednání: Statutárním orgánem základní škola je ředitel základní školy. Ředitel školy plní úkoly vedoucího organizace a je oprávněn jednat ve všech věcech jménem základní školy.
27. 11. 2001
Zapsán předmět činnosti: Základní škola poskytuje základní vzdělání a její činnost je vymezena zákonem č.29/1984 Sb., o soustavě základních a středních škol( školský zákon) ve znění pozdějších novelizací a předpisů prováděcích. Činnost školní družiny a školní jídelny upravuje zákon ČNR č.76/1978 Sb., o školských zařízeních v platném znění a předpisy související. V souladu s § 21 zákona ČNR č.564/1990 Sb., o státní správě a samosprávě ve školství může základní škola vykonávat hospodářskou činnost, pokud není na úkor jejího poslání a úkolů.
27. 11. 2001
Vznik společnosti Základní škola a Mateřská škola Brumovice,okres Břeclav,příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jakub Štáfek

Jakub Štáfek

herec

2869
-
+
Ewa Farna

Ewa Farna

zpěvačka

-1435
-
+
Tomáš Sedláček

Tomáš Sedláček

ekonom

-2363
-
+
Karel Janeček

Karel Janeček

miliardář, bojovník s korupcí

-945
-
+
Roman Janoušek

Roman Janoušek

podnikatel a lobbista

-2191
-
+
Leoš Mareš

Leoš Mareš

moderátor

-810
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.