Partners Financial Services

AUDIS - družstvo pro poskytování auditivních a audiovizuálních služeb, IČO: 00471798 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
19. 4. 2016
Změna adresy: člen statutárního orgánu Jan Balzer
19. 4. 2016
Vymazán člen statutárního orgánu JUDr. Bohuslav Cihlář
26. 11. 2015
Změna adresy: člen statutárního orgánu Miloslav Halík
23. 10. 1989
Zapsán člen statutárního orgánu Jan Balzer, jako člen
23. 10. 1989
Zapsán člen statutárního orgánu Miloslav Halík, jako místopředseda
23. 10. 1989
Zapsán základní kapitál 0 Kč
23. 10. 1989
Zapsán člen statutárního orgánu JUDr. Bohuslav Cihlář, jako předseda
23. 10. 1989
Zapsán způsob jednání: Zastupování: Za družstvo jedná předseda nebo místopředseda nebo pověřený člen představenstva. Podpisování: L názvu družstva připojí svůj podpis předseda nebo místopředseda spolu s pověřeným členem představenstva.
23. 10. 1989
Zapsán předmět podnikání: zprostředkování technologicko-výrobních služeb podle cíle vykonávané činnosti orientované i na další druhy práce jako např. pořizování cizojazyčných verzí audiovizuálních záznamů, zprostředkování laboratorních prací, pořizování auditivních i hudebních nahrávek apod.
23. 10. 1989
Zapsán předmět podnikání: zprostředkování nabízených služeb v širokém spektru technologických i organizačních činností od zpracování rozpočtů, přes přípravné práce, natáčení až k postprodukci
23. 10. 1989
Zapsán předmět podnikání: zprostředkování a poskytování všech druhů organizačních i výrobních služeb, včetně poradenství a rozborů pro sféru audovizuální výroby (např.rozbory literárních předloh, vypracování nákladových aproximativů, poradenství ve sféře autorských práv apod.)
23. 10. 1989
Zapsán předmět podnikání: zabezpečování umělecké i technicko-výrobní stránky hudebních a auditivních záznamů
23. 10. 1989
Zapsán předmět podnikání: sjednávání, zprostředkování a poskytování dílčích nebo komplexních tvůrčích, výrobních, organizačních a technických služeb ve sféře výroby audiovizuálních záznamů všech druhů, žánrů, forem a délek i jejich částí
23. 10. 1989
Zapsán předmět podnikání: propagace vlastní činnosti a výkonů
23. 10. 1989
Zapsán předmět podnikání: poskytování ubytovacích kapacit a servisu pro potřeby realizace audovizuálních záznamů jak pro tuzenmské, tak i zahraniční zákazníky při výrobě filmů a videogramů. Zahraničně obchodní činnost bude prováděna prostřednictvím organizací zahraničního obchodu, resp. organizací majících oprávnění k zahraničně obchodní činnosti v souladu s platnou československou právní úpravou
23. 10. 1989
Vznik společnosti AUDIS - družstvo pro poskytování auditivních a audiovizuálních služeb

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Dara Rolins

Dara Rolins

zpěvačka

-1187
-
+
Marek Kaleta

Marek Kaleta

motivační rapper

-76
-
+
David Drobík

David Drobík

podnikatel

-12
-
+
Libor Bouček

Libor Bouček

moderátor

918
-
+
Petros Michopulos

Petros Michopulos

spoluautor nejpopulárnějšího českého podcastu o politice

-18
-
+
Zdeněk Bakala

Zdeněk Bakala

podnikatel a uhlobaron

-1855
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.