Partners Financial Services

Technické služby Hostivice, IČO: 00875210 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
23. 6. 2020
Zapsán člen statutárního orgánu Pavel Kvasil, jako ředitel
23. 6. 2020
Vymazán člen statutárního orgánu Evžen Kramer
8. 2. 2012
Zapsán předmět činnosti: a) správa, provoz a údržba bytových a nebytových prostor v majetku zřizovatele, b) provoz a údržba sportovních a kulturních zařízení v majetku zřizovatele, c) provoz veřejného pohřebiště, d) údržba místních komunikací a účelových komunikací v majetku zřizovatele, e) údržba městské zeleně, f) provozování vodovodů a kanalizací pro veřejnou potřebu, g) zajišťování sběru a odvozu jednotlivých složek komunálního odpadu od fyzických a právnických osob včetně provozu sběrného dvoru, a to i pro obce, s nimiž bude za tím účelem uzavřena příslušná smlouva, h) péče o uzavřené skládky v majetku zřizovatele, i) odvoz fekálií, j) provádění veřejně prospěšných prací, k) organizační zajištění vydavatelské činnosti, zejména pro vydávání Hostivického měsíčníku, l) zajištění reklamních služeb, m) údržba a oprava vlastní techniky a údržba techniky při naplňování hlavního účelu stanoveného pro příspěvkovou organizaci, n) další činnosti dle rozhodnutí zřizovatele
8. 2. 2012
Vymazán předmět činnosti: Provoz a údržba bytového a nebytového fondu ve vlastnictví zřizovatele, provoz a údržba sportovních zařízení v majetku zřizovatele, provoz veř. pohřebiště, údržba místních kuminikací a účel.komun. v majetku zřizovatele, údržba městské zeleně, provozování vodovod. a kanalizací pro veř. potřebu, zajišťování sběru a odvozu jednotl. složek komun. odpadu od fyz. a práv. osob včetně provozu sběr. dvoru, a to i pro obce, s nimiž bude za tím účelem uzavřena příslušná smlouva, péče o uzavřené skládky v majetku zřizovatele, odvoz fekálií, provádění veř.prospěš.prací, organ. zajištění vydavat. činnosti, údržba a oprava vlastní techniky a údržba techniky při naplňování hlavního účelu stanoveného pro příspěvkovou organizaci, další činnosti dle rozhodnutí zřizovatele.
18. 2. 2010
Zapsán člen statutárního orgánu Evžen Kramer, jako ředitel
18. 2. 2010
Zapsán způsob jednání: Ředitel je oprávněn jednat ve všech věcech jménem této organizace a činí písemné úkony tak, že k jejímu napsanému nebo vytištěnému názvu připojí svůj podpis.
18. 2. 2010
Zapsán předmět činnosti: Provoz a údržba bytového a nebytového fondu ve vlastnictví zřizovatele, provoz a údržba sportovních zařízení v majetku zřizovatele, provoz veř. pohřebiště, údržba místních kuminikací a účel.komun. v majetku zřizovatele, údržba městské zeleně, provozování vodovod. a kanalizací pro veř. potřebu, zajišťování sběru a odvozu jednotl. složek komun. odpadu od fyz. a práv. osob včetně provozu sběr. dvoru, a to i pro obce, s nimiž bude za tím účelem uzavřena příslušná smlouva, péče o uzavřené skládky v majetku zřizovatele, odvoz fekálií, provádění veř.prospěš.prací, organ. zajištění vydavat. činnosti, údržba a oprava vlastní techniky a údržba techniky při naplňování hlavního účelu stanoveného pro příspěvkovou organizaci, další činnosti dle rozhodnutí zřizovatele.
18. 2. 2010
Vznik společnosti Technické služby Hostivice

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jaroslav Kotlár

Jaroslav Kotlár

influencer, rapper, sekuriťák

-134
-
+
Vojtěch Kotek

Vojtěch Kotek

herec, režisér

-2497
-
+
Andrej Babiš

Andrej Babiš

podnikatel, majitel holdingu Agrofert a jeden z nejbohatších Čechů

12160
-
+
Jan Ledecký

Jan Ledecký

zpěvák

-2366
-
+
Ewa Farna

Ewa Farna

zpěvačka

-1691
-
+
Jaroslav Stárka

Jaroslav Stárka

podnikatel, vlastník 1. FK Příbram

-2121
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.