Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

Technické služby Hostivice, Hostivice, IČO: 00875210 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti Technické služby Hostivice. Údaje byly staženy 5. 5. 2024 z datové služby justice.cz
dle IČO 00875210. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 00875210 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES Registr dotací DPH
Datum vzniku a zápisu
18. 2. 2010
Název
Technické služby Hostivice
zapsáno 18. 2. 2010
Adresa firmy
Jiráskova 100, 253 01 Hostivice
zapsáno 18. 2. 2010
Sídlo Kraj: Středočeský kraj
Okres: Praha-západ
Obec: Hostivice
Část obce: Hostivice
Ulice: Jiráskova
Adresní místo: Jiráskova 100
IČO
00875210
zapsáno 18. 2. 2010
DIČ
Identifikátor datové schránky
ji9mb9u
Právní forma
Příspěvková organizace
zapsáno 18. 2. 2010
Spisová značka
Pr 1114/MSPH Městský soud v Praze
zapsáno 18. 2. 2010
Rizikovost společnosti

Kontakty - Technické služby Hostivice

Telefonní kontakt
800 152 376 - zelená linka
E-mailová adresa
Web stránky
Kontaktní adresa
Jiráskova 100, 25301 Hostivice
Provozní doba
PO 07:00-17:00 hod.
ÚT 07:00-15:30 hod.
ST 07:00-15:30 hod.
ČT 07:00-15:30 hod.
PÁ 07:00-14:00 hod.

Poslední změny a události - Technické služby Hostivice

23. 6. 2020
Zapsán člen statutárního orgánu Pavel Kvasil, jako ředitel
23. 6. 2020
Vymazán člen statutárního orgánu Evžen Kramer
8. 2. 2012
Zapsán předmět činnosti: a) správa, provoz a údržba bytových a nebytových prostor v majetku zřizovatele, b) provoz a údržba sportovních a kulturních zařízení v majetku zřizovatele, c) provoz veřejného pohřebiště, d) údržba místních komunikací a účelových komunikací v majetku zřizovatele, e) údržba městské zeleně, f) provozování vodovodů a kanalizací pro veřejnou potřebu, g) zajišťování sběru a odvozu jednotlivých složek komunálního odpadu od fyzických a právnických osob včetně provozu sběrného dvoru, a to i pro obce, s nimiž bude za tím účelem uzavřena příslušná smlouva, h) péče o uzavřené skládky v majetku zřizovatele, i) odvoz fekálií, j) provádění veřejně prospěšných prací, k) organizační zajištění vydavatelské činnosti, zejména pro vydávání Hostivického měsíčníku, l) zajištění reklamních služeb, m) údržba a oprava vlastní techniky a údržba techniky při naplňování hlavního účelu stanoveného pro příspěvkovou organizaci, n) další činnosti dle rozhodnutí zřizovatele
8. 2. 2012
Vymazán předmět činnosti: Provoz a údržba bytového a nebytového fondu ve vlastnictví zřizovatele, provoz a údržba sportovních zařízení v majetku zřizovatele, provoz veř. pohřebiště, údržba místních kuminikací a účel.komun. v majetku zřizovatele, údržba městské zeleně, provozování vodovod. a kanalizací pro veř. potřebu, zajišťování sběru a odvozu jednotl. složek komun. odpadu od fyz. a práv. osob včetně provozu sběr. dvoru, a to i pro obce, s nimiž bude za tím účelem uzavřena příslušná smlouva, péče o uzavřené skládky v majetku zřizovatele, odvoz fekálií, provádění veř.prospěš.prací, organ. zajištění vydavat. činnosti, údržba a oprava vlastní techniky a údržba techniky při naplňování hlavního účelu stanoveného pro příspěvkovou organizaci, další činnosti dle rozhodnutí zřizovatele.
18. 2. 2010
Zapsán člen statutárního orgánu Evžen Kramer, jako ředitel

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - Technické služby Hostivice
Více o vizualizacích

Technické služby Hostivice, IČO: 00875210: vizualizace vztahů osob a společností

Technické služby Hostivice, IČO: 00875210

Zobrazit vztahy a firmy
Předmět činnosti
Provoz a údržba bytového a nebytového fondu ve vlastnictví zřizovatele, provoz a údržba sportovních zařízení v majetku zřizovatele, provoz veř. pohřebiště, údržba místních kuminikací a účel.komun. v majetku zřizovatele, údržba městské zeleně, provozování vodovod. a kanalizací pro veř. potřebu, zajišťování sběru a odvozu jednotl. složek komun. odpadu od fyz. a práv. osob včetně provozu sběr. dvoru, a to i pro obce, s nimiž bude za tím účelem uzavřena příslušná smlouva, péče o uzavřené skládky v majetku zřizovatele, odvoz fekálií, provádění veř.prospěš.prací, organ. zajištění vydavat. činnosti, údržba a oprava vlastní techniky a údržba techniky při naplňování hlavního účelu stanoveného pro příspěvkovou organizaci, další činnosti dle rozhodnutí zřizovatele.
zapsáno 18. 2. 2010 vymazáno 8. 2. 2012
A) správa, provoz a údržba bytových a nebytových prostor v majetku zřizovatele, b) provoz a údržba sportovních a kulturních zařízení v majetku zřizovatele, c) provoz veřejného pohřebiště, d) údržba místních komunikací a účelových komunikací v majetku zřizovatele, e) údržba městské zeleně, f) provozování vodovodů a kanalizací pro veřejnou potřebu, g) zajišťování sběru a odvozu jednotlivých složek komunálního odpadu od fyzických a právnických osob včetně provozu sběrného dvoru, a to i pro obce, s nimiž bude za tím účelem uzavřena příslušná smlouva, h) péče o uzavřené skládky v majetku zřizovatele, i) odvoz fekálií, j) provádění veřejně prospěšných prací, k) organizační zajištění vydavatelské činnosti, zejména pro vydávání Hostivického měsíčníku, l) zajištění reklamních služeb, m) údržba a oprava vlastní techniky a údržba techniky při naplňování hlavního účelu stanoveného pro příspěvkovou organizaci, n) další činnosti dle rozhodnutí zřizovatele
zapsáno 8. 2. 2012
Doplňková činnost
Doplňková činnost, která navazuje na účel a předmět hlav. činnosti příspěv. organizace, a to i mimo území města Hostivice, nesmí narušovat plnění hlav.činnosti a sleduje se oddělení.
zapsáno 18. 2. 2010

Statutární orgán - Technické služby Hostivice

Ředitel
Evžen Kramer
Heřmánková, 252 42 Jesenice - Osnice
Den vzniku funkce: 1. 1. 2009
Den zániku funkce: 28. 4. 2020
zapsáno 18. 2. 2010 vymazáno 23. 6. 2020
Ředitel
Pavel Kvasil
Kyselova, 182 00 Praha - Kobylisy
Den vzniku funkce: 11. 5. 2020
zapsáno 23. 6. 2020
Způsob jednání
Ředitel je oprávněn jednat ve všech věcech jménem této organizace a činí písemné úkony tak, že k jejímu napsanému nebo vytištěnému názvu připojí svůj podpis.
zapsáno 18. 2. 2010

Hodnocení firmy - Technické služby Hostivice

0
-
+

Sídlo společnosti na mapě - Technické služby Hostivice

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jan Hrušínský

Jan Hrušínský

herec

-2037
-
+
Simona Janoušková

Simona Janoušková

podnikatelka a manželka Romana Janouška, která se nerada fotí

-1531
-
+
Václav Bartoněk

Václav Bartoněk

manažer, předseda představenstva Zbrojovky Brno

-8
-
+
Pavel Bém

Pavel Bém

psychiatr, horolezec, podnikatel a bývalý pražský primátor

-2140
-
+
Richard Krajčo

Richard Krajčo

zpěvák

1560
-
+
Milan Richtr

Milan Richtr

politik a oděvní podnikatel

-1873
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.