Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

Jihočeské centrum rovných příležitostí z. ú., Prachatice, IČO: 03482952 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti Jihočeské centrum rovných příležitostí z. ú.. Údaje byly staženy 4. 5. 2024 z datové služby justice.cz
dle IČO 03482952. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 03482952 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES Registr dotací
Datum vzniku a zápisu
12. 11. 2014
Název
Jihočeské centrum rovných příležitostí z. ú.
zapsáno 12. 11. 2014
Firmy na stejné adrese
Sídlo Kraj: Jihočeský kraj
Okres: Prachatice
Obec: Prachatice
Část obce: Prachatice II
Ulice: SNP
Adresní místo: SNP 559
IČO
03482952
zapsáno 12. 11. 2014
Právní forma
Ústav
zapsáno 12. 11. 2014
Spisová značka
U 19/KSCB Krajský soud v Českých Budějovicích
zapsáno 12. 11. 2014
Rizikovost společnosti

Poslední změny a události - Jihočeské centrum rovných příležitostí z. ú.

25. 1. 2024
Změna dne vzniku nebo zániku funkce: Ing. et Mgr. Petr Běhunek
25. 1. 2024
Změna funkce: Hana Rabenhauptová z člen na člen správní rady
25. 1. 2024
Změna funkce: Jiří Vencl z předseda na člen správní rady
25. 1. 2024
Zapsán skutečný majitel Alena Bláhová, DiS., jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
25. 1. 2024
Vymazán skutečný majitel Mgr. Václav Krása

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - Jihočeské centrum rovných příležitostí z. ú.
Více o vizualizacích

Jihočeské centrum rovných příležitostí z. ú., IČO: 03482952: vizualizace vztahů osob a společností

Jihočeské centrum rovných příležitostí z. ú., IČO: 03482952

Zobrazit vztahy a firmy
Předmět činnosti
Doplňkové aktivity, činnosti a služby: Realizace činností propagačních, výukových, poradenských, mediačních, informačních, styk s veřejností, setkávání a spolupráce subjektů ve smyslu cílů ústavu i spolupráce se zahraničními subjekty, nácvik speciálních dovedností, sociální depistáž, sociálně rehabilitační aktivity atd. Podpora metod práce s komunitou, strategie a komplexního řešení sociálních služeb, celoživotního vzdělávání a ostatní složky prostředí, které ovlivňují kvalitu života a podporují integraci znevýhodněných skupin občanů. Vytváření pracovních příležitostí pro osoby se zdravotním postižením, a to zejména ve spolupráci s dotčenými institucemi veřejné správy, zejména pak s Úřadem práce ČR. Partnerství při realizaci dalších projektů, které napomáhají při rozvoji a rozšiřování nabízených služeb pro cílové skupiny. Poskytování doplňkových služeb pro nestátní neziskové organizace - na základě příslušných živnostenských oprávnění. Přijímání dobrovolníků pro realizaci doplňkových aktivit pro cílové skupiny projektů.
zapsáno 12. 11. 2014 vymazáno 30. 9. 2015
Hlavním předmětem činnosti Ústavu je zajišťování sociálních a odborných služeb pro širokou veřejnost. Jedná se především o poskytování těchto služeb: Odborné sociální poradenství, jehož cílem je společné nalezení vhodného řešení problémové situace a zabránění tomu, aby lidé strádali v důsledku neznalosti svých práv a povinností, vedoucí k posílení samostatnosti klientů či jejich blízkých. Cílovou skupinou této služby jsou především osoby se zdravotním postižením bez omezení věku, nacházející se v nepříznivé sociální situaci, jejich blízcí, senioři a jejich rodinní příslušníci, oběti trestných činů a oběti domácího násilí. Sociálně aktivizační služby pro seniory a osoby se zdravotním postižením jsou služby, jejichž cílem je zlepšení adaptability a komunikačních schopností klientů, získání vzdělání či doplnění kvalifikace, zlepšení sebeobsluhy a celkové samostatnosti, nácvik prostorové orientace a chování v běžných situacích. Dalším cílem je udržení aktivní a smysluplné náplně života. Cílovými skupinami této služby jsou: osoby se zdravotním postižením a senioři. Vytváření podmínek pro podporu a začleňování sociálně znevýhodněných skupin občanů, podporu rovných příležitostí a podporu jejich společenského, kulturního a především pracovního uplatnění. Podpora tvorby komplexních opatření a souborů služeb, které umožňují návrat či udržení na trhu práce se zaměřením na osoby ohrožené sociálním vyloučením. Realizace osvětových a informačních akcí a kampaní spojených s využíváním opatření, která napomáhají zlepšení kvality života lidí ohrožených sociálním vyloučením. Organizace osvětových a odborných vzdělávacích programů (akreditovaných i neakreditovaných) pro občany se zdravotním postižením, seniory, zaměstnance zainteresovaných institucí a veřejnost. Zajišťování odborného vzdělávání sociálních pracovníků a pracovníků v sociálních službách v rámci jejich celoživotního vzdělávání formou pořádání odborných vzdělávacích programů. Zajišťování dalších specifických služeb pro zdravotně postižené a seniory v oblasti sociální rehabilitace a sociálních a zdravotních služeb a aktivit - včetně zajišťování provozu půjčoven rehabilitačních a kompenzačních pomůcek na území Jihočeského kraje
zapsáno 12. 11. 2014 vymazáno 13. 3. 2018
Doplňkové aktivity, činnosti a služby: Realizace činností propagačních, výukových, poradenských, mediačních, informačních, styk s veřejností, setkávání a spolupráce subjektů ve smyslu cílů ústavu i spolupráce se zahraničními subjekty, nácvik speciálních dovedností, sociální depistáž, sociálně rehabilitační aktivity atd. Podpora metod práce s komunitou, strategie a komplexního řešení sociálních služeb, celoživotního vzdělávání a ostatní složky prostředí, které ovlivňují kvalitu života a podporují integraci znevýhodněných skupin občanů. Vytváření pracovních příležitostí pro osoby se zdravotním postižením, a to zejména ve spolupráci s dotčenými institucemi veřejné správy, zejména pak s Úřadem práce ČR. Partnerství při realizaci dalších projektů, které napomáhají při rozvoji a rozšiřování nabízených služeb pro cílové skupiny. Poskytování doplňkových služeb na základě příslušných živnostenských oprávnění. Přijímání dobrovolníků pro realizaci doplňkových aktivit pro cílové skupiny projektů.
zapsáno 30. 9. 2015
Hlavním předmětem činnosti Ústavu je zajišťování sociálních a odborných služeb pro širokou veřejnost. Jedná se především o poskytování těchto služeb: Odborné sociální poradenství, jehož cílem je společné nalezení vhodného řešení problémové situace a zabránění tomu, aby lidé strádali v důsledku neznalosti svých práv a povinností, vedoucí k posílení samostatnosti klientů či jejich blízkých. Cílovou skupinou této služby jsou především osoby se zdravotním postižením bez omezení věku, nacházející se v nepříznivé sociální situaci, jejich blízcí, senioři a jejich rodinní příslušníci, oběti trestných činů a oběti domácího násilí. Sociálně aktivizační služby pro seniory a osoby se zdravotním postižením jsou služby, jejichž cílem je zlepšení adaptability a komunikačních schopností klientů, získání vzdělání či doplnění kvalifikace, zlepšení sebeobsluhy a celkové samostatnosti, nácvik prostorové orientace a chování v běžných situacích. Dalším cílem je udržení aktivní a smysluplné náplně života. Cílovými skupinami této služby jsou: osoby se zdravotním postižením a senioři. Vytváření podmínek pro podporu a začleňování sociálně znevýhodněných skupin občanů, podporu rovných příležitostí a podporu jejich společenského, kulturního a především pracovního uplatnění. Podpora tvorby komplexních opatření a souborů služeb, které umožňují návrat či udržení na trhu práce se zaměřením na osoby ohrožené sociálním vyloučením. Realizace osvětových a informačních akcí a kampaní spojených s využíváním opatření, která napomáhají zlepšení kvality života lidí ohrožených sociálním vyloučením. Organizace osvětových a odborných vzdělávacích programů (akreditovaných i neakreditovaných) pro občany se zdravotním postižením, seniory, zaměstnance zainteresovaných institucí a veřejnost. Zakládá a provozuje sociální podniky. Zajišťování dalších specifických služeb pro zdravotně postižené a seniory v oblasti sociální rehabilitace a sociálních a zdravotních služeb a aktivit - včetně zajišťování provozu půjčoven rehabilitačních a kompenzačních pomůcek na území Jihočeského kraje.
zapsáno 13. 3. 2018
Výše vkladu
3 000 Kč
hmotný majetek bezúplatně převedený (jako dar) Jihočeským centrem pro zdravotně postižené a seniory o.p.s. v hodnotě 348.000,- Kč
zapsáno 12. 11. 2014

Statutární orgán - ředitel - Jihočeské centrum rovných příležitostí z. ú.

Ředitel
Mgr. Hana Vlasáková, DiS.
Nádražní, 383 01 Prachatice - Prachatice II
Den vzniku funkce: 12. 11. 2014
zapsáno 12. 11. 2014 vymazáno 3. 7. 2017
Ředitel
Mgr. Hana Vlasáková, DiS.
SNP, 383 01 Prachatice - Prachatice II
Den vzniku funkce: 12. 11. 2014
zapsáno 3. 7. 2017
Počet členů
1
zapsáno 12. 11. 2014
Způsob jednání
Ředitel je statutárním orgánem Ústavu, řídí jeho činnost, jedná jeho jménem, resp. činí veškeré kroky vyplývající z občanskoprávní úpravy ve věci jednání a povinností statutárního orgánu Ústavu. Způsob jednání se provede tak, že k právnímu úkonu připojí ředitel svůj vlastnoruční podpis a oficiální razítko Ústavu s pořadovým číslem.
zapsáno 12. 11. 2014

Správní rada - Jihočeské centrum rovných příležitostí z. ú.

Předseda
Jiří Vencl
Křižíkova, 186 00 Praha - Karlín
Den vzniku funkce: 12. 11. 2014
Den vzniku členstvi: 12. 11. 2014
zapsáno 12. 11. 2014 vymazáno 25. 1. 2024
Člen
Hana Rabenhauptová
Ševčíkova, 383 01 Prachatice - Prachatice II
Den vzniku členstvi: 12. 11. 2014
zapsáno 12. 11. 2014 vymazáno 25. 1. 2024
Člen
Mgr. Michal Dvořák
Athénská, 102 00 Praha - Hostivař
Den zániku funkce: 16. 11. 2020
Den vzniku členstvi: 12. 11. 2014
zapsáno 12. 11. 2014 vymazáno 2. 2. 2021
Člen správní rady
Ing. et Mgr. Petr Běhunek
Šimanov, 588 42 Šimanov - Šimanov
Den vzniku funkce: 16. 11. 2020
Den vzniku členstvi: 16. 11. 2020
zapsáno 2. 2. 2021 vymazáno 25. 1. 2024
Člen správní rady
Jiří Vencl
Křižíkova, 186 00 Praha - Karlín
Den vzniku členstvi: 13. 11. 2023
zapsáno 25. 1. 2024
Člen správní rady
Hana Rabenhauptová
Ševčíkova, 383 01 Prachatice - Prachatice II
Den vzniku členstvi: 13. 11. 2023
zapsáno 25. 1. 2024
Člen správní rady
Ing. et Mgr. Petr Běhunek
Šimanov, 588 42 Šimanov - Šimanov
Den vzniku členstvi: 13. 11. 2023
zapsáno 25. 1. 2024
Počet členů
3
zapsáno 12. 11. 2014
Způsob jednání
Členové správní rady volí ze svého středu předsedu správní rady, který svolává a řídí jednání správní rady. Při hlasování je hlasovací právo členů správní rady rovné, při rovnosti hlasů rozhoduje hlas předsedy správní rady. Správní rada je usnášeníschopná, je-li přítomna nadpoloviční většina jejích členů, a k rozhodnutí je třeba souhlasu většiny přítomných členů.
zapsáno 12. 11. 2014

Zakladatel - Jihočeské centrum rovných příležitostí z. ú.

Zakladatel
Národní rada osob se zdravotním postižením České republiky, IČO: 70856478
Partyzánská 1/7, 170 00 Praha - Holešovice (Praha 7)
zapsáno 12. 11. 2014 vymazáno 22. 11. 2015
Zakladatel
Národní rada osob se zdravotním postižením České republiky, z.s., IČO: 70856478
Partyzánská 1/7, 170 00 Praha - Holešovice (Praha 7)
zapsáno 22. 11. 2015

Dozorčí rada - Jihočeské centrum rovných příležitostí z. ú.

Předseda
Mgr. Pavel Hříbek
Olštýnská, 181 00 Praha - Troja
Den vzniku funkce: 12. 11. 2014
Den vzniku členstvi: 12. 11. 2014
zapsáno 12. 11. 2014 vymazáno 25. 1. 2024
Člen
Ing. Jaroslava Pupíková, DiS.
J. Boreckého, 370 11 České Budějovice - České Budějovice 2
Den vzniku členstvi: 12. 11. 2014
zapsáno 12. 11. 2014 vymazáno 25. 1. 2024
Člen
Ing. Helena Mádlová
Krakovská, 390 05 Tábor - Tábor
Den vzniku členstvi: 12. 11. 2014
Den zániku členstvi: 11. 11. 2017
zapsáno 12. 11. 2014 vymazáno 13. 3. 2018
Člen
Jana Horvátová, DiS.
Osek, 386 01 Osek - Osek
Den vzniku členstvi: 12. 11. 2017
zapsáno 13. 3. 2018 vymazáno 25. 1. 2024
Člen dozorčí rady
Mgr. Pavel Hříbek
Olštýnská, 181 00 Praha - Troja
Den vzniku členstvi: 13. 11. 2023
zapsáno 25. 1. 2024
Člen dozorčí rady
Jana Horvátová, DiS.
Osek, 386 01 Osek - Osek
Den vzniku členstvi: 13. 11. 2023
zapsáno 25. 1. 2024
Člen dozorčí rady
Alena Bláhová, DiS.
Budkov, 384 22 Budkov - Budkov
Den vzniku členstvi: 13. 11. 2023
zapsáno 25. 1. 2024
Počet členů
3
zapsáno 12. 11. 2014
Členové dozorčí rady volí ze svého středu předsedu, který svolává a řídí jednání dozorčí rady. Pro ustanovení, členství, funkčním období a jednání v dozorčí radě se použije analogicky ustanovení osprávní radě.
zapsáno 12. 11. 2014

Skuteční majitelé - Jihočeské centrum rovných příležitostí z. ú.

Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 6 zákona č. 37/2021 Sb.
Jiří Vencl
Křižíkova, 186 00 Praha - Karlín
Automatický průpis: ano
Den, do kterého byla osoba skutečným majitelem: 25. 1. 2024
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 12. 11. 2014
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena dozorčí rady.
zapsáno 1. 6. 2021 vymazáno 25. 1. 2024
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 6 zákona č. 37/2021 Sb.
Hana Rabenhauptová
Ševčíkova, 383 01 Prachatice - Prachatice II
Automatický průpis: ano
Den, do kterého byla osoba skutečným majitelem: 25. 1. 2024
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 12. 11. 2014
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena dozorčí rady.
zapsáno 1. 6. 2021 vymazáno 25. 1. 2024
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 6 zákona č. 37/2021 Sb.
Mgr. Pavel Hříbek
Olštýnská, 181 00 Praha - Troja
Automatický průpis: ano
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 12. 11. 2014
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena dozorčí rady.
zapsáno 1. 6. 2021
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 6 zákona č. 37/2021 Sb.
Ing. Jaroslava Pupíková, DiS.
J. Boreckého, 370 11 České Budějovice - České Budějovice 2
Automatický průpis: ano
Den, do kterého byla osoba skutečným majitelem: 25. 1. 2024
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 12. 11. 2014
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena dozorčí rady.
zapsáno 1. 6. 2021 vymazáno 25. 1. 2024
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 6 zákona č. 37/2021 Sb.
Mgr. Hana Vlasáková, DiS.
SNP, 383 01 Prachatice - Prachatice II
Automatický průpis: ano
Den, do kterého byla osoba skutečným majitelem: 25. 1. 2024
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 3. 7. 2017
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena správní rady.
zapsáno 1. 6. 2021 vymazáno 25. 1. 2024
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 6 zákona č. 37/2021 Sb.
Jana Horvátová, DiS.
Osek, 386 01 Osek - Osek
Automatický průpis: ano
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 13. 3. 2018
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena dozorčí rady.
zapsáno 1. 6. 2021
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 6 zákona č. 37/2021 Sb.
Ing. et Mgr. Petr Běhunek
Šimanov, 588 42 Šimanov - Šimanov
Automatický průpis: ano
Den, do kterého byla osoba skutečným majitelem: 25. 1. 2024
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 2. 2. 2021
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena dozorčí rady.
zapsáno 1. 6. 2021 vymazáno 25. 1. 2024
Nepřímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 6 zákona č. 37/2021 Sb.
Mgr. Václav Krása
Automatický průpis: ano
Den, do kterého byla osoba skutečným majitelem: 25. 1. 2024
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 22. 11. 2015
zapsáno 1. 6. 2021 vymazáno 25. 1. 2024
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 6 zákona č. 37/2021 Sb.
Jiří Vencl
Křižíkova, 186 00 Praha - Karlín
Automatický průpis: ano
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 12. 11. 2014
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena správní rady.
zapsáno 25. 1. 2024
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 6 zákona č. 37/2021 Sb.
Hana Rabenhauptová
Ševčíkova, 383 01 Prachatice - Prachatice II
Automatický průpis: ano
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 12. 11. 2014
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena správní rady.
zapsáno 25. 1. 2024
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 6 zákona č. 37/2021 Sb.
Mgr. Hana Vlasáková, DiS.
SNP, 383 01 Prachatice - Prachatice II
Automatický průpis: ano
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 12. 11. 2014
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena statutárního orgánu.
zapsáno 25. 1. 2024
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 6 zákona č. 37/2021 Sb.
Ing. et Mgr. Petr Běhunek
Šimanov, 588 42 Šimanov - Šimanov
Automatický průpis: ano
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 2. 2. 2021
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena správní rady.
zapsáno 25. 1. 2024
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 6 zákona č. 37/2021 Sb.
Alena Bláhová, DiS.
Budkov, 384 22 Budkov - Budkov
Automatický průpis: ano
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 25. 1. 2024
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena dozorčí rady.
zapsáno 25. 1. 2024

Hodnocení firmy - Jihočeské centrum rovných příležitostí z. ú.

0
-
+

Sídlo společnosti na mapě - Jihočeské centrum rovných příležitostí z. ú.

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jiří Šlégr

Jiří Šlégr

hokejista, olympijský vítěz

3045
-
+
Daniel Vávra

Daniel Vávra

tvůrce videoher

-632
-
+
Simona Janoušková

Simona Janoušková

podnikatelka a manželka Romana Janouška, která se nerada fotí

-1518
-
+
Stanislav Bernard

Stanislav Bernard

podnikatel, politik a pivovarník

-1787
-
+
Tomáš Rosický

Tomáš Rosický

fotbalista

2432
-
+
Vít Bárta

Vít Bárta

podnikatel, bývalý politik

1199
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.