Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

Duha pro neslyšící, z. s., Praha, IČO: 19535376 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti Duha pro neslyšící, z. s.. Údaje byly staženy 2. 5. 2024 z datové služby justice.cz
dle IČO 19535376. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 19535376 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES
Datum vzniku a zápisu
15. 8. 2023
Název
Duha pro neslyšící, z. s.
zapsáno 15. 8. 2023
Firmy na stejné adrese
Sídlo Kraj: Hlavní město Praha
Okres: Hlavní město Praha
Obec: Praha
Část obce: Kamýk
Ulice: Otradovická
Adresní místo: Otradovická 735/19
IČO
19535376
zapsáno 15. 8. 2023
Právní forma
Spolek
zapsáno 15. 8. 2023
Spisová značka
L 77948/MSPH Městský soud v Praze
zapsáno 15. 8. 2023
Účel
Účelem Spolku je podpora, osvěta a prosazování postavení a seberozvoj osob se sluchovým postižením, kteří se identifikují jako členové LGBTQIA+ (dále mohou tyto osoby být označovány jako queer) komunity. Spolek také ctí lidská práva a humanistický přístup.
zapsáno 15. 8. 2023
Název nejvyššího orgánu
Valná hromada
zapsáno 15. 8. 2023
Rizikovost společnosti

Poslední změny a události - Duha pro neslyšící, z. s.

16. 8. 2023
Zapsán skutečný majitel Jakub Kreuziger, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
15. 8. 2023
Počet členů statutárního orgánu: 1
15. 8. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Jakub Kreuziger, jako předseda
15. 8. 2023
Zapsán způsob jednání: Předseda je statutárním orgánem Spolku. Předseda jedná jménem Spolku, a to v souladu s rozhodnutími Valné hromady a Výboru Spolku. Předseda je představitelem Spolku, který zastupuje. Předseda hájí zájmy Spolku vůči třetím osobám, a to v tuzemsku, popřípadě i v zahraničí. V rámci těchto svých pravomocí Předseda zejména zastupuje Spolek v různých organizacích, dále i v zásadních otázkách vůči státním a územním orgánům České republiky a obcí. Předseda uzavírá a podepisuje Smlouvy a jiné dokumenty. Předseda musí dbát o to, aby smlouvy uzavřené jménem Spolku byly výhodné pro Spolek a plnily účely Spolku. Předseda je povinen řádně svolávat zasedání Výboru, dbát o rychlé a operativní jednání celého Výboru. O všech záležitostech informuje členy Výboru, Předsedou Spolku se může stát kterýkoliv člen Spolku starší 18 let věku. Minimálně 14 dnů před volbami do Výboru navrhne kandidát na Předsedu Spolku svůj návrh, včetně návrhu na členy Výboru. Předsedu při jeho nepřítomnosti zastupuje Místopředseda nebo člen Výboru na základě rozhodnutí Výboru. V případě předčasného ukončení funkčního období Předsedy se statutárním orgánem dočasně stává Místopředseda až do doby svolání voleb na post Předsedy a zvolení nového Předsedy. Místopředseda v takovém případě nadále užívá titulu Místopředsedy, nikoliv Předsedy.
15. 8. 2023
Zapsán předmět činnosti: Hlavními činnostmi Spolku jsou: organizace kulturních, společenských, informačních a vzdělávacích akcí, které podporují porozumění mezi lidmi různých sexuálních orientací a šíří povědomí o odlišných sexuálních orientacích mezi osobami se sluchovým postižením, ale i mezi slyšící většinou, a to v České republice. spolupráce s jinými organizacemi napříč Evropskou unií a v jiných státech, které mají podobný účel. spolupráce se státními a nestátními subjekty, právnickými osobami a fyzickými osobami v České republice, spolupráce s odborníky a dobrovolníky, ochrana zájmů členů Spolku vůči státu, úřadům, případně ostatním fyzickým i právnickým osobám. oslovování veřejnosti, šíření informačních materiálů a vydávání publikací.

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - Duha pro neslyšící, z. s.
Více o vizualizacích

Duha pro neslyšící, z. s., IČO: 19535376: vizualizace vztahů osob a společností

Duha pro neslyšící, z. s., IČO: 19535376

Zobrazit vztahy a firmy
Předmět činnosti
Hlavními činnostmi Spolku jsou: organizace kulturních, společenských, informačních a vzdělávacích akcí, které podporují porozumění mezi lidmi různých sexuálních orientací a šíří povědomí o odlišných sexuálních orientacích mezi osobami se sluchovým postižením, ale i mezi slyšící většinou, a to v České republice. spolupráce s jinými organizacemi napříč Evropskou unií a v jiných státech, které mají podobný účel. spolupráce se státními a nestátními subjekty, právnickými osobami a fyzickými osobami v České republice, spolupráce s odborníky a dobrovolníky, ochrana zájmů členů Spolku vůči státu, úřadům, případně ostatním fyzickým i právnickým osobám. oslovování veřejnosti, šíření informačních materiálů a vydávání publikací.
zapsáno 15. 8. 2023
Předmět vedlejší hospodářské činnosti
Vedlejší činností Spolku může být hospodářská činnost spočívající v podnikání nebo jiné výdělečné činnosti, která směřuje k podpoře hlavní činnosti Spolku. Zisk z činnosti Spolku lze použít pouze pro spolkovou činnost včetně správy Spolku.
zapsáno 15. 8. 2023

Statutární orgán - Duha pro neslyšící, z. s.

Předseda
Jakub Kreuziger
Březná, 789 91 Štíty - Březná
Den vzniku funkce: 15. 8. 2023
zapsáno 15. 8. 2023
Počet členů
1
zapsáno 15. 8. 2023
Způsob jednání
Předseda je statutárním orgánem Spolku. Předseda jedná jménem Spolku, a to v souladu s rozhodnutími Valné hromady a Výboru Spolku. Předseda je představitelem Spolku, který zastupuje. Předseda hájí zájmy Spolku vůči třetím osobám, a to v tuzemsku, popřípadě i v zahraničí. V rámci těchto svých pravomocí Předseda zejména zastupuje Spolek v různých organizacích, dále i v zásadních otázkách vůči státním a územním orgánům České republiky a obcí. Předseda uzavírá a podepisuje Smlouvy a jiné dokumenty. Předseda musí dbát o to, aby smlouvy uzavřené jménem Spolku byly výhodné pro Spolek a plnily účely Spolku. Předseda je povinen řádně svolávat zasedání Výboru, dbát o rychlé a operativní jednání celého Výboru. O všech záležitostech informuje členy Výboru, Předsedou Spolku se může stát kterýkoliv člen Spolku starší 18 let věku. Minimálně 14 dnů před volbami do Výboru navrhne kandidát na Předsedu Spolku svůj návrh, včetně návrhu na členy Výboru. Předsedu při jeho nepřítomnosti zastupuje Místopředseda nebo člen Výboru na základě rozhodnutí Výboru. V případě předčasného ukončení funkčního období Předsedy se statutárním orgánem dočasně stává Místopředseda až do doby svolání voleb na post Předsedy a zvolení nového Předsedy. Místopředseda v takovém případě nadále užívá titulu Místopředsedy, nikoliv Předsedy.
zapsáno 15. 8. 2023

Skuteční majitelé - Duha pro neslyšící, z. s.

Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 Sb.
Jakub Kreuziger
Březná, 789 91 Štíty - Březná
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Jiná skutečnost.
Pozice člena statutárního orgánu, obdobná pozice nebo zástupce člena.
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 15. 8. 2023
zapsáno 16. 8. 2023

Hodnocení firmy - Duha pro neslyšící, z. s.

0
-
+

Sídlo společnosti na mapě - Duha pro neslyšící, z. s.

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Simona Janoušková

Simona Janoušková

podnikatelka a manželka Romana Janouška, která se nerada fotí

-1428
-
+
Boleslav Polívka

Boleslav Polívka

herec

-1903
-
+
Petros Michopulos

Petros Michopulos

spoluautor nejpopulárnějšího českého podcastu o politice

-18
-
+
David Rath

David Rath

podnikatel a sociálnědemokratický politik

-1001
-
+
Ivan Hecko

Ivan Hecko

podnikatel, manžel Evy Perkausové

-351
-
+
Marek Dospiva

Marek Dospiva

miliardář, Penta

-1764
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.