Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

Klidem - institut pro ekoterapii, z.ú., Praha, IČO: 19570686 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti Klidem - institut pro ekoterapii, z.ú.. Údaje byly staženy 29. 4. 2024 z datové služby justice.cz
dle IČO 19570686. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 19570686 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES
Datum vzniku a zápisu
17. 8. 2023
Název
Klidem - institut pro ekoterapii, z.ú.
zapsáno 17. 8. 2023
Firmy na stejné adrese
Sídlo Kraj: Hlavní město Praha
Okres: Hlavní město Praha
Obec: Praha
Část obce: Holešovice
Ulice: Schnirchova
Adresní místo: Schnirchova 1082/33
IČO
19570686
zapsáno 17. 8. 2023
Právní forma
Ústav
zapsáno 17. 8. 2023
Spisová značka
U 1166/MSPH Městský soud v Praze
zapsáno 17. 8. 2023
Účel ústavu
Účelem Ústavu je zkoumání a prohlubování vzájemného vztahu člověka a přírody. Usilujeme o to, aby moderní lidé byli zdraví, celiství a naše příroda pestrá. Žijeme v moderním světě s tělem, které se miliony let vyvíjelo v přírodním prostředí. Jsme přesvědčeni, že lidé jsou součástí vzájemně propojené sítě života a že člověk a jeho psychika není izolovaná nebo oddělená od životního prostředí. Pokud se jako lidé dokážeme s přírodou a jejími rytmy harmonizovat, můžeme zažívat lepší duševní zdraví a být celistvější. Pohoda každého jednotlivce a zdraví naší planety, jsou vzájemně propojeny. Naše motto je: RŮST Z PŘÍRODY! Naše aktivity: pomáhají lidem rozumět své celistvosti a zdraví pomocí následování přírody zdůrazňují pozitivní dopad divoké přírody na osobní, skupinové i společenské psychické zdraví pomáhají zachování a obnově divoké přírody Moudrost přírodních národů, moderní věda a psychologie patří k sobě. V naší činnosti propojujeme poznatky hlubinné ekologie, hlubinné psychologie s hlubokou demokracií.
zapsáno 17. 8. 2023
Rizikovost společnosti

Poslední změny a události - Klidem - institut pro ekoterapii, z.ú.

17. 8. 2023
Zapsán základní kapitál 500 Kč
17. 8. 2023
Zapsán zakladatel Ing. Tomáš Hawel, jako zakladatel
17. 8. 2023
Počet členů statutárního orgánu: 1
17. 8. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Tomáš Hawel, jako ředitel
17. 8. 2023
Zapsán způsob jednání: 1.Ředitel je statutárním orgánem ústavu, řídí činnost ústavu a jedná jeho jménem. 2.Ředitel rozhoduje ve všech záležitostech týkajících se ústavu, které nejsou právními předpisy nebo touto zakládací listinou svěřeny do kompetence zakladatele, správní rady. 3.Ředitel nemůže být členem správní ani dozorčí rady, může se však účastnit jejich jednání s hlasem poradním. 4.Ředitele jmenuje a odvolává správní rada. Ředitel je volen do období 4 let. Může být do funkce zvolen opakovaně. 5.Odvolá-li správní rada ředitele nebo se ředitel vzdá funkce, zemře nebo jiným způsobem ztratí způsobilost k výkonu funkce, ve lhůtě tří měsíců správní rada zvolí ředitele nového. 6.Ředitel dostává za výkon funkce odměnu, jejíž výši stanovuje správní rada prostřednictvím svého předsedy. 7.Ředitel zejména a) řídí činnost ústavu, její plánování a vyhodnocování, b) zajišťuje financování ústavu, c) zajišťuje vytváření strategických a koncepčních materiálů ústavu, d) řídí a koordinuje aktivity oddělení a pracovníků ústavu, e) vytváří podmínky pro profesní růst zaměstnanců, f) uzavírá, mění a vypovídá smlouvy s fyzickými i právnickými osobami, g) předkládá správní radě plán činnosti a rozpočet na následující období, h) předkládá správní radě zprávu o činnosti a finanční zprávu za předchozí období, i) zajišťuje tvorbu výroční zprávy. 8.Ředitel zastupuje ústav ve všech jeho věcech samostatně.

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - Klidem - institut pro ekoterapii, z.ú.
Více o vizualizacích

Klidem - institut pro ekoterapii, z.ú., IČO: 19570686: vizualizace vztahů osob a společností

Klidem - institut pro ekoterapii, z.ú., IČO: 19570686

Zobrazit vztahy a firmy
Předmět podnikání
- K zajištění své činnosti může být Ústav zakladatelem či společníkem obchodní společnosti nebo jiné právnické osoby, může vyvíjet vlastní ekonomickou činnost, může rovněž zřizovat nadace a vyvíjet nadační činnost. - Ústav může k podpoře a zajištění své hlavní činnosti provozovat také vedlejší činnost spočívající např. v sociálním podnikání v oboru Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 zákona č. 4555/1991 o živnostenském podnikání, v platném znění.
zapsáno 17. 8. 2023
Předmět činnosti
A.vzdělávání, osobnostní rozvoj, koučování a terapie v oblasti psychického zdraví a životního prostředí (zejména se zaměřením na propojení člověka a přírody) b.shromažďování a vyhodnocování poznatků z oblasti hlubinné psychologie, hlubinné ekologie a hluboké demokracie, výzkum v oblasti osobnostního rozvoje a duševního zdraví ve spojení s přírodou c.pořádání osvětových a metodických akcí, kampaní, festivalů, workshopů, kurzů, přednášek, konzultací a konferencí d.tvorba, vydávání nebo zajišťování metodických a vzdělávacích pomůcek a materiálů, e.poradenské a konzultační služby v oblasti terapie v přírodě f.organizace dobrovolníků a činností spjatých s praktickou ochranou přírody a péče o krajinu g.zahradně-terapeutických činností h.aktivní utváření sítě odborníků, spolupráce s tuzemskými i zahraničními organizacemi podobného zaměření i.příprava a realizace projektů zajišťujících provádění výše uvedených činností.
zapsáno 17. 8. 2023
Výše vkladu
500 Kč
zapsáno 17. 8. 2023

Statutární orgán - ředitel - Klidem - institut pro ekoterapii, z.ú.

Ředitel
Ing. Tomáš Hawel
Nerudova, 543 01 Vrchlabí - Vrchlabí
Den vzniku funkce: 17. 8. 2023
zapsáno 17. 8. 2023
Počet členů
1
zapsáno 17. 8. 2023
Způsob jednání
1.Ředitel je statutárním orgánem ústavu, řídí činnost ústavu a jedná jeho jménem. 2.Ředitel rozhoduje ve všech záležitostech týkajících se ústavu, které nejsou právními předpisy nebo touto zakládací listinou svěřeny do kompetence zakladatele, správní rady. 3.Ředitel nemůže být členem správní ani dozorčí rady, může se však účastnit jejich jednání s hlasem poradním. 4.Ředitele jmenuje a odvolává správní rada. Ředitel je volen do období 4 let. Může být do funkce zvolen opakovaně. 5.Odvolá-li správní rada ředitele nebo se ředitel vzdá funkce, zemře nebo jiným způsobem ztratí způsobilost k výkonu funkce, ve lhůtě tří měsíců správní rada zvolí ředitele nového. 6.Ředitel dostává za výkon funkce odměnu, jejíž výši stanovuje správní rada prostřednictvím svého předsedy. 7.Ředitel zejména a) řídí činnost ústavu, její plánování a vyhodnocování, b) zajišťuje financování ústavu, c) zajišťuje vytváření strategických a koncepčních materiálů ústavu, d) řídí a koordinuje aktivity oddělení a pracovníků ústavu, e) vytváří podmínky pro profesní růst zaměstnanců, f) uzavírá, mění a vypovídá smlouvy s fyzickými i právnickými osobami, g) předkládá správní radě plán činnosti a rozpočet na následující období, h) předkládá správní radě zprávu o činnosti a finanční zprávu za předchozí období, i) zajišťuje tvorbu výroční zprávy. 8.Ředitel zastupuje ústav ve všech jeho věcech samostatně.
zapsáno 17. 8. 2023

Správní rada - Klidem - institut pro ekoterapii, z.ú.

Předsedkyně
Mgr. Jitka Holasová
Schnirchova, 170 00 Praha - Holešovice
Den vzniku funkce: 17. 8. 2023
Den vzniku členstvi: 17. 8. 2023
zapsáno 17. 8. 2023
Členka
Mgr. Zdeňka Voštová
Přádova, 182 00 Praha - Libeň
Den vzniku členstvi: 17. 8. 2023
zapsáno 17. 8. 2023
Členka
Mgr. Andrea Žilková, PhD.
Benešova, 541 03 Trutnov - Poříčí
Den vzniku členstvi: 17. 8. 2023
zapsáno 17. 8. 2023
Člen
Mgr. Martin Nawrath
Havlíčkova, 664 34 Kuřim - Kuřim
Den vzniku členstvi: 17. 8. 2023
zapsáno 17. 8. 2023
Počet členů
4
zapsáno 17. 8. 2023
Způsob jednání
1.Správní rada má čtyři (4) členy, kteří dbají na zachování účelu, pro nějž byl ústav založen. 2.Funkce člena správní rady je neslučitelná s funkcí ředitele. 3.Členové správní rady jsou jmenováni a odvoláváni zakladatelem. Správní rada ze svých členů volí předsedu správní rady. 4.Členství ve správní radě zaniká: a) uplynutím funkčního období, b) úmrtím, c) odstoupením, d) odvoláním zakladatelem nebo správní radou. 5.Pokud členovi správní rady zanikne členství, jmenuje zakladatel ústavu na jeho místo člena nového. Pokud tak zakladatel neučiní do 4 měsíců od okamžiku zániku členství daného člena, jmenuje správní rada bez návrhu nového člena sama. 6.Funkční období člena správní rady je čtyřleté. Člena správní rady lze volit i opakovaně. 7.Správní rada se schází nejméně dvakrát ročně. Je usnášení schopná, pokud na jejím zasedání je přítomna nadpoloviční většina členů správní rady. Rozhoduje nadpoloviční většinou hlasů všech svých členů. Při rovnosti hlasů rozhoduje hlas předsedy správní rady. Dále je předseda povinen správní radu svolat vždy na žádost alespoň dvou členů správní rady nebo na žádost zakladatele ústavu. 8.Rozhodnutí správní rady mohou být v případě potřeby přijímána per rollam. Předseda správní rady nebo jím pověřená osoba se může obrátit na všechny členy správní rady s podklady, s návrhem ke schválení a s termínem k elektronickému nebo písemnému vyjádření. 9.Z každého zasedání správní rady je pořízen zápis, který podepíše předseda a zapisovatel. Zápis je zaslán řediteli, zakladateli a členům správní rady. 10.Správní rada zejména: a) volí a odvolává ředitele, dohlíží na výkon jeho působnosti a stanovuje výši jeho odměny, b) schvaluje: rozpočet, řádnou a mimořádnou účetní závěrku a výroční zprávu ústavu, c) rozhoduje o: zahájení, ukončení nebo změně předmětu vedlejší činnosti ústavu, rozdělené hospodářského výsledku, změně sídla ústavu d) vydává či mění statut e) uděluje předchozí souhlas k právnímu jednání, kterým ústav: (i) nabývá nebo pozbývá vlastnického práva k nemovité věci, (ii) vlastní nemovitou věc zatěžuje, (iii) nabývá nebo pozbývá právo autorské nebo průmyslové, (iv) zakládá jinou právnickou osobu nebo se na takové osobě podílí vkladem, (v) nabývá nebo pozbývá vlastnické právo k movité věci, jejíž hodnotaje vyšší než hodnota zakázky malého rozsahu podle zákona upravujícího veřejné zakázky. 11.Vydání souhlasu či nesouhlasu s jednáním dle předešlého odstavce 11 e) je správní rada povinna učinit do 14 dnů ode dne, kdy je k tomu vyzvána ředitelem.
zapsáno 17. 8. 2023

Zakladatel - Klidem - institut pro ekoterapii, z.ú.

Zakladatel
Ing. Tomáš Hawel
Nerudova, 543 01 Vrchlabí - Vrchlabí
zapsáno 17. 8. 2023

Skuteční majitelé - Klidem - institut pro ekoterapii, z.ú.

Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 6 zákona č. 37/2021 Sb.
Ing. Tomáš Hawel
Nerudova, 543 01 Vrchlabí - Vrchlabí
Automatický průpis: ano
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 17. 8. 2023
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena statutárního orgánu.
Pozice zakladatele.
zapsáno 17. 8. 2023
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 6 zákona č. 37/2021 Sb.
Mgr. Jitka Holasová
Schnirchova, 170 00 Praha - Holešovice
Automatický průpis: ano
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 17. 8. 2023
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena správní rady.
zapsáno 17. 8. 2023
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 6 zákona č. 37/2021 Sb.
Mgr. Zdeňka Voštová
Přádova, 182 00 Praha - Libeň
Automatický průpis: ano
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 17. 8. 2023
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena správní rady.
zapsáno 17. 8. 2023
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 6 zákona č. 37/2021 Sb.
Mgr. Andrea Žilková, PhD.
Benešova, 541 03 Trutnov - Poříčí
Automatický průpis: ano
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 17. 8. 2023
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena správní rady.
zapsáno 17. 8. 2023
Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 6 zákona č. 37/2021 Sb.
Mgr. Martin Nawrath
Havlíčkova, 664 34 Kuřim - Kuřim
Automatický průpis: ano
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 17. 8. 2023
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Pozice člena správní rady.
zapsáno 17. 8. 2023

Hodnocení firmy - Klidem - institut pro ekoterapii, z.ú.

0
-
+

Sídlo společnosti na mapě - Klidem - institut pro ekoterapii, z.ú.

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Daniel Křetínský

Daniel Křetínský

miliardář, spoluvlastník AC Sparta Praha a Le Monde

-1888
-
+
Zdeněk Chytil

Zdeněk Chytil

podnikatel, ekonom

-13
-
+
Kateřina Neumannová

Kateřina Neumannová

klasická lyžařka a manažerka

2016
-
+
Ivan Hecko

Ivan Hecko

podnikatel, manžel Evy Perkausové

-323
-
+
Marek Kaleta

Marek Kaleta

motivační rapper

-76
-
+
Filip Turek

Filip Turek

bývalý automobilový závodník, sběratel vozů

45
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem