Partners Financial Services

Klidem - institut pro ekoterapii, z.ú., IČO: 19570686 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
17. 8. 2023
Zapsán zakladatel Ing. Tomáš Hawel, jako zakladatel
17. 8. 2023
Zapsán základní kapitál 500 Kč
17. 8. 2023
Počet členů statutárního orgánu: 1
17. 8. 2023
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Tomáš Hawel, jako ředitel
17. 8. 2023
Zapsán způsob jednání: 1.Ředitel je statutárním orgánem ústavu, řídí činnost ústavu a jedná jeho jménem. 2.Ředitel rozhoduje ve všech záležitostech týkajících se ústavu, které nejsou právními předpisy nebo touto zakládací listinou svěřeny do kompetence zakladatele, správní rady. 3.Ředitel nemůže být členem správní ani dozorčí rady, může se však účastnit jejich jednání s hlasem poradním. 4.Ředitele jmenuje a odvolává správní rada. Ředitel je volen do období 4 let. Může být do funkce zvolen opakovaně. 5.Odvolá-li správní rada ředitele nebo se ředitel vzdá funkce, zemře nebo jiným způsobem ztratí způsobilost k výkonu funkce, ve lhůtě tří měsíců správní rada zvolí ředitele nového. 6.Ředitel dostává za výkon funkce odměnu, jejíž výši stanovuje správní rada prostřednictvím svého předsedy. 7.Ředitel zejména a) řídí činnost ústavu, její plánování a vyhodnocování, b) zajišťuje financování ústavu, c) zajišťuje vytváření strategických a koncepčních materiálů ústavu, d) řídí a koordinuje aktivity oddělení a pracovníků ústavu, e) vytváří podmínky pro profesní růst zaměstnanců, f) uzavírá, mění a vypovídá smlouvy s fyzickými i právnickými osobami, g) předkládá správní radě plán činnosti a rozpočet na následující období, h) předkládá správní radě zprávu o činnosti a finanční zprávu za předchozí období, i) zajišťuje tvorbu výroční zprávy. 8.Ředitel zastupuje ústav ve všech jeho věcech samostatně.
17. 8. 2023
Zapsán člen správní rady Mgr. Martin Nawrath, jako člen
17. 8. 2023
Zapsán člen správní rady Mgr. Andrea Žilková, PhD., jako členka
17. 8. 2023
Zapsán člen správní rady Mgr. Zdeňka Voštová, jako členka
17. 8. 2023
Zapsán člen správní rady Mgr. Jitka Holasová, jako předsedkyně
17. 8. 2023
Počet členů správní rady: 4
17. 8. 2023
Zapsán skutečný majitel Mgr. Martin Nawrath, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
17. 8. 2023
Zapsán skutečný majitel Mgr. Andrea Žilková, PhD., jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
17. 8. 2023
Zapsán skutečný majitel Mgr. Zdeňka Voštová, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
17. 8. 2023
Zapsán skutečný majitel Mgr. Jitka Holasová, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
17. 8. 2023
Zapsán skutečný majitel Ing. Tomáš Hawel, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 6 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
17. 8. 2023
Zapsán předmět podnikání: - K zajištění své činnosti může být Ústav zakladatelem či společníkem obchodní společnosti nebo jiné právnické osoby, může vyvíjet vlastní ekonomickou činnost, může rovněž zřizovat nadace a vyvíjet nadační činnost. - Ústav může k podpoře a zajištění své hlavní činnosti provozovat také vedlejší činnost spočívající např. v sociálním podnikání v oboru Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 zákona č. 4555/1991 o živnostenském podnikání, v platném znění.
17. 8. 2023
Zapsán předmět činnosti: a.vzdělávání, osobnostní rozvoj, koučování a terapie v oblasti psychického zdraví a životního prostředí (zejména se zaměřením na propojení člověka a přírody) b.shromažďování a vyhodnocování poznatků z oblasti hlubinné psychologie, hlubinné ekologie a hluboké demokracie, výzkum v oblasti osobnostního rozvoje a duševního zdraví ve spojení s přírodou c.pořádání osvětových a metodických akcí, kampaní, festivalů, workshopů, kurzů, přednášek, konzultací a konferencí d.tvorba, vydávání nebo zajišťování metodických a vzdělávacích pomůcek a materiálů, e.poradenské a konzultační služby v oblasti terapie v přírodě f.organizace dobrovolníků a činností spjatých s praktickou ochranou přírody a péče o krajinu g.zahradně-terapeutických činností h.aktivní utváření sítě odborníků, spolupráce s tuzemskými i zahraničními organizacemi podobného zaměření i.příprava a realizace projektů zajišťujících provádění výše uvedených činností.
17. 8. 2023
Vznik společnosti Klidem - institut pro ekoterapii, z.ú.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Andrej Babiš

Andrej Babiš

podnikatel, majitel holdingu Agrofert a jeden z nejbohatších Čechů

11780
-
+
Jaroslav Tvrdík

Jaroslav Tvrdík

místopředseda představenstav CEFC, bývalý ministr obrany

1449
-
+
Zdeněk Chytil

Zdeněk Chytil

podnikatel, ekonom

-22
-
+
Ivan Hecko

Ivan Hecko

podnikatel, manžel Evy Perkausové

-453
-
+
Daniel Vávra

Daniel Vávra

tvůrce videoher

-918
-
+
Michael Kocáb

Michael Kocáb

zpěvák

-2665
-
+

A tohle už jste četli?