Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

Můj originál, z. s., Třinec, IČO: 21036551 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti Můj originál, z. s.. Údaje byly staženy 28. 4. 2024 z datové služby justice.cz
dle IČO 21036551. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 21036551 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES
Datum vzniku a zápisu
9. 1. 2024
Název
Můj originál, z. s.
zapsáno 9. 1. 2024
Firmy na stejné adrese
Sídlo Kraj: Moravskoslezský kraj
Okres: Frýdek-Místek
Obec: Třinec
Část obce: Oldřichovice
Adresní místo: Oldřichovice 738
IČO
21036551
zapsáno 9. 1. 2024
Právní forma
Spolek
zapsáno 9. 1. 2024
Spisová značka
L 21121/KSOS Krajský soud v Ostravě
zapsáno 9. 1. 2024
Účel
Základním účelem a cílem spolku je vytvořit větší zázemí pro osoby a rodiny s poruchou autistického spektra a jiným zdravotním postižením z Třince a jeho okolí. Jeho cílem je vytvořit obecně prospěšné centrum pro podporu osob a rodin pečujících o osoby s postižením, s potřebnou nabídkou služeb a podporou laické i odborné veřejnosti. Dalším cílem spolku je podpořit spolupráci a možnosti dětí s poruchou autistického spektra, s kombinovaným postižením a jejich rodin, včetně podpory prosazování účasti širší veřejnosti a spolupráce s jinými spolky a jinými právnickými a fyzickými osobami sledujícími podobné cíle, propagovat a prosazovat principy občanské společnosti.
zapsáno 9. 1. 2024
Název nejvyššího orgánu
Členská schůze
zapsáno 9. 1. 2024
Rizikovost společnosti

Poslední změny a události - Můj originál, z. s.

9. 1. 2024
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Nikol Zvolenská, jako předseda
9. 1. 2024
Počet členů statutárního orgánu: 1
9. 1. 2024
Zapsán způsob jednání: Předseda jedná jménem spolku samostatně. V případech přijímání závazků a dispozicím s peněžními prostředky na účtech, jejichž hodnota převyšuje 50.000,- Kč v jednotlivých případech, při sjednávání úvěrů, půjček, dispozicích s nemovitými věcmi a automobily, předseda zastupuje spolek rovněž samostatně, k účinnosti takového jednání je však nutné schválení členskou schůzí.
9. 1. 2024
Zapsán skutečný majitel Mgr. Nikol Zvolenská, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
9. 1. 2024
Zapsán předmět činnosti: 1. V zastoupení svých členů plnit organizační, vyjednávací, konzultativní, informační, dohadovací, iniciativní, kontrolní a poradní funkce. 2. Koordinovat a sjednocovat činnost svých členů. 3. Hlavní činnost spolku směřuje k naplnění účelu a cílů spolku. Cíle spolku jsou naplňovány zejména prostřednictvím terapeutické péče individuální, rodinné, formou podpůrných skupin, arteterapie a hipoterapie, rané péče, krizové intervence, vzděláváním, preventivními a podpůrnými programy pro rodiče postižených dětí, zajišťováním a organizováním terapeutických a relaxačních pobytů, trávení volného času a volnočasových aktivit, tedy služeb nejrůznější povahy pro děti a dospělé s autismem a rodiny, které pečují o osoby s poruchou autistického spektra a jiným zdravotním znevýhodněním, podpora a pomoc pro rodiče a rodiny dětí a osob se specifickými potřebami. Konkrétně pak jde zejména o tyto činnosti: - psychosociální a terapeutická podpora v rámci poskytování terapií a práce s celým rodinným systémem, rané péče, zlepšování sociálních a komunikačních dovedností, vzdělávání, preventivní a podpůrné programy, - pravidelná setkávání rodičů, - sociální začleňování, - organizování společných pobytů, času a prostoru pro odpočinek, - v rámci setkávání a sdružování rodičů umožnit vznik prostoru pro rodičovské podpůrné skupiny, které by byly postaveny na sdílení, předávání zkušeností a inspirací rodin dalším rodinám, - na základě potřeb jednotlivých rodin vytvořit programy pro jejich konkrétní potřeby, iniciovat a motivovat rodiny k aktivnímu zapojení do činnosti, programů a vzdělávacích aktivit, - krizová pomoc při počáteční konfrontaci s diagnózou i v akutní fázi během vývoje a života dítěte nebo samotného rodiče, - spolupráce s odborem sociálních věcí města Třinec, speciálně pedagogickými centry, PPP, Chewal z.s., stacionáři, odlehčovacími službami a jinými subjekty, sledujícími obdobné cíle, - vedení sportovně-terapeutických kroužků a aktivit, víkendových akcí, pobytových aktivit včetně příměstských a pobytových táborů a další zde neuvedené formy práce s dětmi, - sociálně - pedagogická činnost, například hipoterapie, - organizace prorodinných společenských akcí, karnevalů, soutěží, pořádání příležitostných oslav apod., - podpora občanské společnosti a komunity, - další služby prorodinného charakteru.

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - Můj originál, z. s.
Více o vizualizacích

Můj originál, z. s., IČO: 21036551: vizualizace vztahů osob a společností

Můj originál, z. s., IČO: 21036551

Zobrazit vztahy a firmy
Předmět činnosti
1. V zastoupení svých členů plnit organizační, vyjednávací, konzultativní, informační, dohadovací, iniciativní, kontrolní a poradní funkce. 2. Koordinovat a sjednocovat činnost svých členů. 3. Hlavní činnost spolku směřuje k naplnění účelu a cílů spolku. Cíle spolku jsou naplňovány zejména prostřednictvím terapeutické péče individuální, rodinné, formou podpůrných skupin, arteterapie a hipoterapie, rané péče, krizové intervence, vzděláváním, preventivními a podpůrnými programy pro rodiče postižených dětí, zajišťováním a organizováním terapeutických a relaxačních pobytů, trávení volného času a volnočasových aktivit, tedy služeb nejrůznější povahy pro děti a dospělé s autismem a rodiny, které pečují o osoby s poruchou autistického spektra a jiným zdravotním znevýhodněním, podpora a pomoc pro rodiče a rodiny dětí a osob se specifickými potřebami. Konkrétně pak jde zejména o tyto činnosti: - psychosociální a terapeutická podpora v rámci poskytování terapií a práce s celým rodinným systémem, rané péče, zlepšování sociálních a komunikačních dovedností, vzdělávání, preventivní a podpůrné programy, - pravidelná setkávání rodičů, - sociální začleňování, - organizování společných pobytů, času a prostoru pro odpočinek, - v rámci setkávání a sdružování rodičů umožnit vznik prostoru pro rodičovské podpůrné skupiny, které by byly postaveny na sdílení, předávání zkušeností a inspirací rodin dalším rodinám, - na základě potřeb jednotlivých rodin vytvořit programy pro jejich konkrétní potřeby, iniciovat a motivovat rodiny k aktivnímu zapojení do činnosti, programů a vzdělávacích aktivit, - krizová pomoc při počáteční konfrontaci s diagnózou i v akutní fázi během vývoje a života dítěte nebo samotného rodiče, - spolupráce s odborem sociálních věcí města Třinec, speciálně pedagogickými centry, PPP, Chewal z.s., stacionáři, odlehčovacími službami a jinými subjekty, sledujícími obdobné cíle, - vedení sportovně-terapeutických kroužků a aktivit, víkendových akcí, pobytových aktivit včetně příměstských a pobytových táborů a další zde neuvedené formy práce s dětmi, - sociálně - pedagogická činnost, například hipoterapie, - organizace prorodinných společenských akcí, karnevalů, soutěží, pořádání příležitostných oslav apod., - podpora občanské společnosti a komunity, - další služby prorodinného charakteru.
zapsáno 9. 1. 2024
Předmět vedlejší hospodářské činnosti
Hospodářské či jiné výdělečné činnosti vedlejší, včetně fundraisingu
zapsáno 9. 1. 2024

Statutární orgán - Můj originál, z. s.

Předseda
Mgr. Nikol Zvolenská
Slezská, 739 61 Třinec - Lyžbice
Den vzniku funkce: 9. 1. 2024
zapsáno 9. 1. 2024
Počet členů
1
zapsáno 9. 1. 2024
Způsob jednání
Předseda jedná jménem spolku samostatně. V případech přijímání závazků a dispozicím s peněžními prostředky na účtech, jejichž hodnota převyšuje 50.000,- Kč v jednotlivých případech, při sjednávání úvěrů, půjček, dispozicích s nemovitými věcmi a automobily, předseda zastupuje spolek rovněž samostatně, k účinnosti takového jednání je však nutné schválení členskou schůzí.
zapsáno 9. 1. 2024

Skuteční majitelé - Můj originál, z. s.

Přímý skutečný majitel; Skutečný majitel podle § 4 zákona č. 37/2021 Sb.
Mgr. Nikol Zvolenská
Slezská, 739 61 Třinec - Lyžbice
Automatický průpis: ano
Údaje o skutečnostech zakládajících postavení skutečného majitele:
Jiná skutečnost.
Pozice člena statutárního orgánu, obdobná pozice nebo zástupce člena.
Den, od kterého je osoba skutečným majitelem: 9. 1. 2024
zapsáno 9. 1. 2024

Hodnocení firmy - Můj originál, z. s.

0
-
+

Sídlo společnosti na mapě - Můj originál, z. s.

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Tomáš Rosický

Tomáš Rosický

fotbalista

2150
-
+
Juraj Lelkes

Juraj Lelkes

podnikatel

-14
-
+
Ewa Farna

Ewa Farna

zpěvačka

-1482
-
+
Marek Dalík

Marek Dalík

lobbista a podnikatel

-1624
-
+
Boleslav Polívka

Boleslav Polívka

herec

-1797
-
+
Pavel Tykač

Pavel Tykač

podnikatel, jeden z nejbohatších Čechů

-1522
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem