Partners Financial Services

Můj originál, z. s., IČO: 21036551 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
9. 1. 2024
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Nikol Zvolenská, jako předseda
9. 1. 2024
Počet členů statutárního orgánu: 1
9. 1. 2024
Zapsán způsob jednání: Předseda jedná jménem spolku samostatně. V případech přijímání závazků a dispozicím s peněžními prostředky na účtech, jejichž hodnota převyšuje 50.000,- Kč v jednotlivých případech, při sjednávání úvěrů, půjček, dispozicích s nemovitými věcmi a automobily, předseda zastupuje spolek rovněž samostatně, k účinnosti takového jednání je však nutné schválení členskou schůzí.
9. 1. 2024
Zapsán skutečný majitel Mgr. Nikol Zvolenská, jako přímý skutečný majitel; skutečný majitel podle § 4 zákona č. 3. 7/2. 02. 1. sb.
9. 1. 2024
Zapsán předmět činnosti: 1. V zastoupení svých členů plnit organizační, vyjednávací, konzultativní, informační, dohadovací, iniciativní, kontrolní a poradní funkce. 2. Koordinovat a sjednocovat činnost svých členů. 3. Hlavní činnost spolku směřuje k naplnění účelu a cílů spolku. Cíle spolku jsou naplňovány zejména prostřednictvím terapeutické péče individuální, rodinné, formou podpůrných skupin, arteterapie a hipoterapie, rané péče, krizové intervence, vzděláváním, preventivními a podpůrnými programy pro rodiče postižených dětí, zajišťováním a organizováním terapeutických a relaxačních pobytů, trávení volného času a volnočasových aktivit, tedy služeb nejrůznější povahy pro děti a dospělé s autismem a rodiny, které pečují o osoby s poruchou autistického spektra a jiným zdravotním znevýhodněním, podpora a pomoc pro rodiče a rodiny dětí a osob se specifickými potřebami. Konkrétně pak jde zejména o tyto činnosti: - psychosociální a terapeutická podpora v rámci poskytování terapií a práce s celým rodinným systémem, rané péče, zlepšování sociálních a komunikačních dovedností, vzdělávání, preventivní a podpůrné programy, - pravidelná setkávání rodičů, - sociální začleňování, - organizování společných pobytů, času a prostoru pro odpočinek, - v rámci setkávání a sdružování rodičů umožnit vznik prostoru pro rodičovské podpůrné skupiny, které by byly postaveny na sdílení, předávání zkušeností a inspirací rodin dalším rodinám, - na základě potřeb jednotlivých rodin vytvořit programy pro jejich konkrétní potřeby, iniciovat a motivovat rodiny k aktivnímu zapojení do činnosti, programů a vzdělávacích aktivit, - krizová pomoc při počáteční konfrontaci s diagnózou i v akutní fázi během vývoje a života dítěte nebo samotného rodiče, - spolupráce s odborem sociálních věcí města Třinec, speciálně pedagogickými centry, PPP, Chewal z.s., stacionáři, odlehčovacími službami a jinými subjekty, sledujícími obdobné cíle, - vedení sportovně-terapeutických kroužků a aktivit, víkendových akcí, pobytových aktivit včetně příměstských a pobytových táborů a další zde neuvedené formy práce s dětmi, - sociálně - pedagogická činnost, například hipoterapie, - organizace prorodinných společenských akcí, karnevalů, soutěží, pořádání příležitostných oslav apod., - podpora občanské společnosti a komunity, - další služby prorodinného charakteru.
9. 1. 2024
Vznik společnosti Můj originál, z. s.

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Libuše Šmuclerová

Libuše Šmuclerová

bývalá programová ředitelka TV Nova, dnes vede nakladatelství Ringier

-2076
-
+
Vít Bárta

Vít Bárta

podnikatel, bývalý politik

1501
-
+
Václav Bartoněk

Václav Bartoněk

manažer, předseda představenstva Zbrojovky Brno

-5
-
+
Martin Dejdar

Martin Dejdar

herec

-2580
-
+
Jaromír Jágr

Jaromír Jágr

hokejista, mistr světa a olympijský vítěz

1942
-
+
Martin Michal

Martin Michal

podnikatel a manžel zpěvačky Heleny Vondráčkové

-1656
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.