Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

Centrum sociálních služeb Znojmo, příspěvková organizace, Znojmo, IČO: 45671770 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti Centrum sociálních služeb Znojmo, příspěvková organizace. Údaje byly staženy 11. 8. 2023 z datové služby justice.cz
dle IČO 45671770. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 45671770 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES Registr dotací
Datum zápisu
12. 5. 2003
Datum vzniku
1. 1. 2003
Název
Centrum sociálních služeb Znojmo, příspěvková organizace
zapsáno 12. 5. 2003
Firmy na stejné adrese
Rudoleckého 858/23, 669 02 Znojmo
zapsáno 12. 5. 2003 vymazáno 1. 6. 2007
U Lesíka 3547/11, 669 02 Znojmo
zapsáno 1. 6. 2007 vymazáno 18. 9. 2015
Sídlo Kraj: Jihomoravský kraj
Okres: Znojmo
Obec: Znojmo
Část obce: Znojmo
Ulice: U Lesíka
Adresní místo: U Lesíka 3547/11
IČO
45671770
zapsáno 12. 5. 2003
Právní forma
Příspěvková organizace
zapsáno 12. 5. 2003
Spisová značka
Pr 1205/KSBR Krajský soud v Brně
zapsáno 12. 5. 2003
Rizikovost společnosti

Kontakty - Centrum sociálních služeb Znojmo, příspěvková organizace

Telefonní kontakt
515 225 367 - ředitelka
Mobilní telefon
739 389 024
E-mailová adresa
Web stránky
Kontaktní adresa
U Lesíka 3547/11, 66902 Znojmo

Poslední změny a události - Centrum sociálních služeb Znojmo, příspěvková organizace

9. 10. 2021
Zapsán předmět činnosti: Pečovatelská služba zahrnuje pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, poskytnutí stravy nebo pomoc při zajištění stravy, pomoc při zajištění chodu domácnosti, zprostředkování kontaktu se společenským prostředím.
9. 10. 2021
Zapsán předmět činnosti: Odlehčovací služby zahrnují pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, pomoc při poskytnutí stravy nebo pomoc při zajištění stravy, poskytnutí ubytování v případě pobytové služby, zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, sociálně terapeutické činnosti, pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí, výchovné, vzdělávací a aktivizační činnosti.
9. 10. 2021
Zapsán předmět činnosti: Odborné sociální poradenství zahrnuje zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, sociálně terapeutickou činnost, pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí.
9. 10. 2021
Zapsán předmět činnosti: Noclehárny zajišťující pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, poskytují přenocování.
9. 10. 2021
Zapsán předmět činnosti: Domov se zvláštním režimem poskytuje ubytování, stravu, pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, sociálně terapeutické činnosti, aktivizační činnosti, pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí.

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - Centrum sociálních služeb Znojmo, příspěvková organizace
Více o vizualizacích

Centrum sociálních služeb Znojmo, příspěvková organizace, IČO: 45671770: vizualizace vztahů osob a společností

Centrum sociálních služeb Znojmo, příspěvková organizace, IČO: 45671770

Zobrazit vztahy a firmy
Předmět činnosti
Pečovatelská služba poskytuje občanům úkony, kterými jsou zabezpečovány nezbytné životní potřeby, úkony spojené s udržováním domácnosti, donášku potravin včetně obědů a mimořádné úkony dle platného právního předpisu.Pečovatelská služba se poskytuje v domácnostech občanů , v domech pečovatelské služby, v domácnostech dobrovolných pracovníků pečovatelské služby, popř. i mimo domácnost a zařízení.Poradna pro rodinu a mezilidské vztahy poskytuje výchovu k partnerským vztahům a rodinnému životu, výchovou a poradenskou péči v rodinných,manželských,partnerských a jiných mezilidských vztazích. Zajišťuje komplexní psychologické a sociální vyšetření. Azylový dům poskytuje ubytování přechodného charakteru občanům společensky nepřizpůsobeným.
zapsáno 12. 5. 2003 vymazáno 1. 6. 2007
Poskytování domácí ošetřovatelské péče, která spočívá v odborné zdravotní péči o klienta kvalifikovaným personálem (zdravotními sestrami) na základě indikace ošetřujícího lékaře zdravotnickými úkony ve vlastním sociálním prostředí. Přispívá k lepšímu psychickému stavu nemocného a k urychlení uzdravovacího prcesu. Domácí ošetřovatelská péče spolupracuje se státními i nestátními zdravotnickými zařízeními.
zapsáno 1. 9. 2004 vymazáno 1. 6. 2007
Centra denních služeb poskytují pomoc při osobní hygieně, poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, poskytnutí stravy nebo pomoc při jejím zajištění. Poskytují výchovné, vzdělávací a aktivizační činnosti, zprostředkování kontaktu se společenským prostředím a pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí.
zapsáno 1. 6. 2007 vymazáno 9. 10. 2021
Domov pro seniory, domov se zvláštním režimem a oddělení pečovatelské služby zajišťuje poskytování komplexní péče občanům se sníženou soběstačností z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení, která spočívá především v poskytnutí ubytování, stravy nebo pomoci při zajištění stravy, pomoci při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu a pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu. Dále zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, sociálně terapeutické činnosti, aktivizační činností a pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí, pomoc při zajištění chodu domácnosti.
zapsáno 1. 6. 2007 vymazáno 9. 10. 2021
Noclehárny zajišťující pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, poskytnutí přenocování.
zapsáno 1. 6. 2007 vymazáno 9. 10. 2021
Odborné sociální poradenství zahrnuje zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, sociálně terapeutickou činnost, pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí, výchovu k partnerským vztahům a rodinnému životu. Zajišťuje komplexní psychologické a sociální vyšetření.
zapsáno 1. 6. 2007 vymazáno 9. 10. 2021
Odlehčovací služby obsahují pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu. Poskytnutí stravy nebo pomoc při jejím zajištění. Dále zahrnují ubytování v případě pobytové služby, zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, sociálně terapeutické činnosti, pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí, výchovné, vzdělávací a aktivizační činnosti.
zapsáno 1. 6. 2007 vymazáno 9. 10. 2021
Pečovatelská služba zahrnuje pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, poskytnutí stravy ve vlastním zařízení (jídelna pro seniory) nebo pomoc při zajištění stravy, při zajištění chodu domácnosti, zprostředkování kontaktu se společenským prostředím.
zapsáno 1. 6. 2007 vymazáno 9. 10. 2021
Sociálně aktivizační služby pro seniory a osoby se zdravotním postižením zajišťují zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, poskytují sociálně terapeutické činnosti a pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí.
zapsáno 1. 6. 2007 vymazáno 9. 10. 2021
Azylový dům poskytuje stravu nebo pomoc při jejím zajištění, ubytování, pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů při obstarávání osobních záležitostí.
zapsáno 1. 6. 2007
Centra denních služeb poskytují pomoc při osobní hygieně nebo při poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, poskytnutí stravy nebo pomoc při jejím zajištění, výchovné, vzdělávací a aktivizační činnosti, zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, sociálně terapeutické činnosti, pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí.
zapsáno 9. 10. 2021
Domov pro seniory poskytuje ubytování, poskytnutí stravy, pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, sociálně terapeutické činnosti, aktivizační činnosti, pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí.
zapsáno 9. 10. 2021
Domov se zvláštním režimem poskytuje ubytování, stravu, pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, sociálně terapeutické činnosti, aktivizační činnosti, pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí.
zapsáno 9. 10. 2021
Noclehárny zajišťující pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, poskytují přenocování.
zapsáno 9. 10. 2021
Odborné sociální poradenství zahrnuje zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, sociálně terapeutickou činnost, pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí.
zapsáno 9. 10. 2021
Odlehčovací služby zahrnují pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, pomoc při poskytnutí stravy nebo pomoc při zajištění stravy, poskytnutí ubytování v případě pobytové služby, zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, sociálně terapeutické činnosti, pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí, výchovné, vzdělávací a aktivizační činnosti.
zapsáno 9. 10. 2021
Pečovatelská služba zahrnuje pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, poskytnutí stravy nebo pomoc při zajištění stravy, pomoc při zajištění chodu domácnosti, zprostředkování kontaktu se společenským prostředím.
zapsáno 9. 10. 2021
Ostatní skutečnosti
Datum a způsob vzniku: Usnesením zastupitelstva Města Znojma ze dne 24.2.2003 byla schválena zřizovací listina příspěvkové organizace Centrum sociálních služeb Znojmo ke dni 1.1.2003.Příspěvková organizace se ve smyslu ust. § 5 , odst. 2 zákona č.290/2002 Sb., stala dnem 1.1.2003 příspěvkovou organizací města.
zapsáno 12. 5. 2003

Statutární orgán - Centrum sociálních služeb Znojmo, příspěvková organizace

Ředitelka
Jarmila Eliášová
Hluboké Mašůvky, Hluboké Mašůvky
Den vzniku funkce: 12. 5. 2003
zapsáno 12. 5. 2003 vymazáno 18. 9. 2015
Ředitel
Jarmila Eliášová
Hluboké Mašůvky, 671 52 Hluboké Mašůvky - Hluboké Mašůvky
Den vzniku funkce: 12. 5. 2003
Den zániku funkce: 30. 6. 2015
zapsáno 18. 9. 2015 vymazáno 27. 10. 2015
Ředitel
Bc. Roland Fila
Palackého, 669 02 Znojmo - Znojmo
Den vzniku funkce: 1. 7. 2015
Den zániku funkce: 31. 3. 2017
zapsáno 27. 10. 2015 vymazáno 31. 5. 2017
Ředitel
Ing. Jitka Stašková
Kasárna, 671 51 Znojmo - Kasárna
Den vzniku funkce: 1. 4. 2017
Den zániku funkce: 9. 7. 2017
zapsáno 31. 5. 2017 vymazáno 14. 9. 2017
Ředitel
Mgr. Radka Sovjáková, DiS.
Pražská, 669 02 Znojmo - Znojmo
Den vzniku funkce: 10. 7. 2017
zapsáno 14. 9. 2017 vymazáno 11. 9. 2021
Ředitel
Mgr. Radka Sovjáková, DiS.
Kotrbova, 669 02 Znojmo - Znojmo
Den vzniku funkce: 10. 7. 2017
zapsáno 11. 9. 2021
Způsob jednání
Ředitel je statutárním orgánem , který řídí činnost organizace a je oprávněn jednat jejím jménem navenek samostatně v souladu s platnými právními předpisy.
zapsáno 12. 5. 2003

Zřizovatel - Centrum sociálních služeb Znojmo, příspěvková organizace

Zakladatel
Město Znojmo, IČO: 00293881
Obroková 10/12, 669 02 Znojmo
zapsáno 1. 6. 2007 vymazáno 13. 6. 2013
Zakladatel
Město Znojmo, IČO: 00293881
Obroková 1/12, Znojmo, 66922 Znojmo
zapsáno 13. 6. 2013 vymazáno 30. 3. 2017
Zakladatel
Město Znojmo, IČO: 00293881
Obroková 1/12, 669 02 Znojmo - Znojmo
zapsáno 30. 3. 2017

Hodnocení firmy - Centrum sociálních služeb Znojmo, příspěvková organizace

0
-
+

Sídlo společnosti na mapě - Centrum sociálních služeb Znojmo, příspěvková organizace

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jakub Kania

Jakub Kania

hokejista

-7
-
+
Lucie Borhyová

Lucie Borhyová

moderátorka

-328
-
+
Zdeněk Pohlreich

Zdeněk Pohlreich

kuchař

87
-
+
Vít Bárta

Vít Bárta

podnikatel, bývalý politik

86
-
+
Václav Bláha

Václav Bláha

zpěvák, kytarista, frotman kapely Divoký Bill

1175
-
+
Martin Dejdar

Martin Dejdar

herec

-1623
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.