Partners Financial Services

Sociální služby města Přerova, p.o., IČO: 49558854 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
25. 3. 2021
Zapsán předmět činnosti: Hlavním účelem příspěvkové organizace je poskytování sociálních služeb na území statutárního města Přerova, v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a poskytování služby péče o dítě v dětské skupině v souladu se zákonem č. 247/2014 Sb., o poskytování služby péče o dítě v dětské skupině a o změně souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů. Základním předmětem činnosti je poskytování sociálních služeb v oblastech: a) zdravotní péče osobám v pobytovém zařízení sociálních služeb, b) základní sociální poradenství, c) odborné sociální poradenství, d) sociální péče - osobní asistence, e) sociální péče - pečovatelská služba, f) sociální péče - denní stacionář, g) sociální péče - domovy pro seniory, h) sociální péče - domovy se zvláštním režimem, i) péče o děti do tří let věku v dětské skupině. Organizace poskytuje dále tyto služby: a) pomoc a podporu seniorům a osobám se zdravotním postižením při aktivizačních činnostech (kulturní, společenské, vzdělávací, zájmové a jiné akce) v domech s pečovatelskou službou, jako součást prevence proti sociálnímu vyloučení. Vedle základních činností jednotlivých sociálních služeb mohou být po dohodě v rámci možností organizace poskytnuty i fakultativní činnosti.
25. 3. 2021
Vymazán předmět činnosti: Hlavním účelem příspěvkové organizace je poskytování sociálních služeb na území statutárního města Přerova, v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a poskytování služby péče o dítě v dětské skupině v souladu se zákonem č. 247/2014 Sb., o poskytování služby péče o dítě v dětské skupině a o změně souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů. Základním předmětem činnosti je poskytování sociálních služeb v oblastech: a) zdravotní péče osobám v pobytovém zařízení sociálních služeb, b) základní sociální poradenství, c) odborné sociální poradenství, d) sociální péče - osobní asistence, e) sociální péče - pečovatelská služba, f) sociální péče - denní stacionář, g) sociální péče - domovy pro seniory, h) sociální péče - domovy se zvláštním režimem, i) péče o děti do tří let věku v dětské skupině. Organizace poskytuje dále tyto služby: 1) pomoc a podporu seniorům a osobám se zdravotním postižením při aktivizačních činnostech (kulturní, společenské, vzdělávací, zájmové a jiné akce) v domech s pečovatelskou službou a osobám soustředěným v klubech důchodců, jako součást prevence proti sociálnímu vyloučení. Vedle základních činností jednotlivých sociálních služeb mohou být po dohodě v rámci možností organizace poskytnuty i fakultativní činnosti.
4. 5. 2019
Zapsán předmět činnosti: Hlavním účelem příspěvkové organizace je poskytování sociálních služeb na území statutárního města Přerova, v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a poskytování služby péče o dítě v dětské skupině v souladu se zákonem č. 247/2014 Sb., o poskytování služby péče o dítě v dětské skupině a o změně souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů. Základním předmětem činnosti je poskytování sociálních služeb v oblastech: a) zdravotní péče osobám v pobytovém zařízení sociálních služeb, b) základní sociální poradenství, c) odborné sociální poradenství, d) sociální péče - osobní asistence, e) sociální péče - pečovatelská služba, f) sociální péče - denní stacionář, g) sociální péče - domovy pro seniory, h) sociální péče - domovy se zvláštním režimem, i) péče o děti do tří let věku v dětské skupině. Organizace poskytuje dále tyto služby: 1) pomoc a podporu seniorům a osobám se zdravotním postižením při aktivizačních činnostech (kulturní, společenské, vzdělávací, zájmové a jiné akce) v domech s pečovatelskou službou a osobám soustředěným v klubech důchodců, jako součást prevence proti sociálnímu vyloučení. Vedle základních činností jednotlivých sociálních služeb mohou být po dohodě v rámci možností organizace poskytnuty i fakultativní činnosti.
4. 5. 2019
Vymazán předmět činnosti: Hlavním účelem příspěvkové organizace je poskytování sociálních služeb na území statutárního města Přerova, v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a výchovná péče pro děti. Základním předmětem činnosti je poskytování sociálních služeb v oblastech: a) zdravotní péče osobám v pobytovém zařízení sociálních služeb, b) základní sociální poradenství, c) odborné sociální poradenství, d) sociální péče - osobní asistence, e) sociální péče - pečovatelská služba, f) sociální péče - denní stacionář, g) sociální péče - domovy pro seniory, h) sociální péče - domovy se zvláštním režimem, i) péče o zdravé děti do čtyř let věku v denním režimu. se souhlasem pediatra i péče o děti zaostávající pohybově, s dětským ekzémem a dietními zvláštnostmi, j) výchovná péče uplatňující individuální přístup k dětem, zaměřená na všestranný harmonický rozvoj osobnosti dětí a zajištění péče o děti, především rodičů zaměstnaných a samoživitelek. Organizace poskytuje dále tyto služby: 1) pomoc a podporu seniorům a osobám se zdravotním postižením při aktivizačních činnostech (kulturní, společenské, vzdělávací, zájmové a jiné akce) v domech s pečovatelskou službou a osobám soustředěným v klubech důchodců, jako součást prevence proti sociálnímu vyloučení. Vedle základních činností jednotlivých sociálních služeb mohou být po dohodě v rámci možností organizace poskytnuty i fakultativní činnosti.
23. 10. 2018
Změna funkce: Mgr. Jana Žouželková z ředitel na ředitelka
31. 3. 2017
Zapsán zakladatel Statutární město Přerov
31. 3. 2017
Vymazán zakladatel Statutární město Přerov
22. 7. 2014
Zapsán předmět činnosti: Hlavním účelem příspěvkové organizace je poskytování sociálních služeb na území statutárního města Přerova, v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a výchovná péče pro děti. Základním předmětem činnosti je poskytování sociálních služeb v oblastech: a) zdravotní péče osobám v pobytovém zařízení sociálních služeb, b) základní sociální poradenství, c) odborné sociální poradenství, d) sociální péče - osobní asistence, e) sociální péče - pečovatelská služba, f) sociální péče - denní stacionář, g) sociální péče - domovy pro seniory, h) sociální péče - domovy se zvláštním režimem, i) péče o zdravé děti do čtyř let věku v denním režimu. se souhlasem pediatra i péče o děti zaostávající pohybově, s dětským ekzémem a dietními zvláštnostmi, j) výchovná péče uplatňující individuální přístup k dětem, zaměřená na všestranný harmonický rozvoj osobnosti dětí a zajištění péče o děti, především rodičů zaměstnaných a samoživitelek. Organizace poskytuje dále tyto služby: 1) pomoc a podporu seniorům a osobám se zdravotním postižením při aktivizačních činnostech (kulturní, společenské, vzdělávací, zájmové a jiné akce) v domech s pečovatelskou službou a osobám soustředěným v klubech důchodců, jako součást prevence proti sociálnímu vyloučení. Vedle základních činností jednotlivých sociálních služeb mohou být po dohodě v rámci možností organizace poskytnuty i fakultativní činnosti.
22. 7. 2014
Vymazán předmět činnosti: Hlavním účelem zařízení je poskytování sociálních služeb na území statutárního města Přerova, v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a kompletní zdravotní a výchovná péče o děti. Základním předmětem činnosti je poskytování sociálních služeb v oblastech : a) zdravotní péče osobám v pobytovém zařízení sociálních služeb, b) základní sociální poradenství, c) odborné sociální poradenství, d) sociální péče - sociální asistence, e) sociální péče - pečovatelská služba, f) sociální péče - denní stacionář, g) sociální péče - domovy pro seniory, h) sociální péče - domovy se zvláštním režimem, i) sociální prevence - azylové domy, j) preventivní léčebná zdravotní péče o svěřené děti v souladu s platnými zákony, k) výchovná péče uplatňující individuální přístup k dětem zaměřený na všestranný harmonický rozvoj osobnosti dětí, l) zajištění péče o děti zdravé, se souhlasem pediatra i péče o děti retardované pohybově, řečově, s dětským ekzémem, dietními zvláštnostmi, m) ve spolupráci s odbornými lékaři a psychology uplatňovat alternativní způsob výchovy - integrace zdravotně postižených dětí do kolektivu, n) spolupráce s odborem sociálních služeb a zdravotnictví, ve smyslu zákona o sociálně-právní ochraně dětí, pomáhat sociálně slabým rodinám tak, aby byla zajištěna dostatečná péče a výchova dětí, o) ve smyslu zákona o sociálně-právní ochraně dětí organizovat výchovu občanů k partnerským vztahům a rodinnému životu, p) ve smyslu výchovy k odpovědnému rodičovství a nenásilné socializace dětí do společnosti poskytovat volnočasové aktivity s využitím odbornosti svých zaměstnanců v Poradně pro maminky, Dětském centru a Klubu dvojčat, q) poskytovat možnost odborné praxe studentům střední zdravotnické školy a dle možností i studentům vyšší odborné školy. Organizace poskytuje dále tyto služby : 1) doprava osobám s těžkým zdravotním postižením, 2) pomoc a podporu osobám starým a osobám se zdravotním postižením při aktivizačních činnostech (kulturní, společenské, vzdělávací, zájmové a jiné akce) v domech s pečovatelskou službou a osobám soustředěným v klubech důchodců, jako součást prevence proti sociálnímu vyloučení. V rámci možností organizace mohou být fakultativně poskytovány další činnosti při poskytování sociálních služeb.
22. 11. 2013
Zapsán zakladatel Statutární město Přerov
22. 11. 2013
Vymazán zakladatel Statutární město Přerov
21. 1. 2013
Zapsán člen statutárního orgánu Jana Žouželková, jako ředitel
21. 1. 2013
Vymazán člen statutárního orgánu PhDr. Marta Vanišová
21. 1. 2013
Změna sídla z Kabelíkova 14a, 750 02 Přerov - Přerov I - Město na Kabelíkova 3217/14a, 750 02 Přerov - Přerov I-Město
3. 5. 2010
Změna názvu z Sociální služby města Přerova na Sociální služby města Přerova, p.o.
30. 7. 2009
Změna sídla z U Žebračky 18a, 750 02 Přerov - Přerov I - Město na Kabelíkova 14a, 750 02 Přerov - Přerov I - Město
13. 2. 2009
Zapsán předmět činnosti: Hlavním účelem zařízení je poskytování sociálních služeb na území statutárního města Přerova, v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů a kompletní zdravotní a výchovná péče o děti. Základním předmětem činnosti je poskytování sociálních služeb v oblastech : a) zdravotní péče osobám v pobytovém zařízení sociálních služeb, b) základní sociální poradenství, c) odborné sociální poradenství, d) sociální péče - sociální asistence, e) sociální péče - pečovatelská služba, f) sociální péče - denní stacionář, g) sociální péče - domovy pro seniory, h) sociální péče - domovy se zvláštním režimem, i) sociální prevence - azylové domy, j) preventivní léčebná zdravotní péče o svěřené děti v souladu s platnými zákony, k) výchovná péče uplatňující individuální přístup k dětem zaměřený na všestranný harmonický rozvoj osobnosti dětí, l) zajištění péče o děti zdravé, se souhlasem pediatra i péče o děti retardované pohybově, řečově, s dětským ekzémem, dietními zvláštnostmi, m) ve spolupráci s odbornými lékaři a psychology uplatňovat alternativní způsob výchovy - integrace zdravotně postižených dětí do kolektivu, n) spolupráce s odborem sociálních služeb a zdravotnictví, ve smyslu zákona o sociálně-právní ochraně dětí, pomáhat sociálně slabým rodinám tak, aby byla zajištěna dostatečná péče a výchova dětí, o) ve smyslu zákona o sociálně-právní ochraně dětí organizovat výchovu občanů k partnerským vztahům a rodinnému životu, p) ve smyslu výchovy k odpovědnému rodičovství a nenásilné socializace dětí do společnosti poskytovat volnočasové aktivity s využitím odbornosti svých zaměstnanců v Poradně pro maminky, Dětském centru a Klubu dvojčat, q) poskytovat možnost odborné praxe studentům střední zdravotnické školy a dle možností i studentům vyšší odborné školy. Organizace poskytuje dále tyto služby : 1) doprava osobám s těžkým zdravotním postižením, 2) pomoc a podporu osobám starým a osobám se zdravotním postižením při aktivizačních činnostech (kulturní, společenské, vzdělávací, zájmové a jiné akce) v domech s pečovatelskou službou a osobám soustředěným v klubech důchodců, jako součást prevence proti sociálnímu vyloučení. V rámci možností organizace mohou být fakultativně poskytovány další činnosti při poskytování sociálních služeb.
13. 2. 2009
Vymazán předmět činnosti: Základním předmětem činnosti je poskytování sociálních služeb v oblasti: a) základní sociální poradenství b) sociální péče - pečovatelská služba: b.a) pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, b.b) pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, b.c) poskytnutí stravy nebo pomoc při zajištění stravy, b.d) pomoc při zajištění chodu domácnosti, b.e) zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, c) sociální prevence - azylové domy: c.a) poskytnutí stravy nebo pomoc při zajištění stravy, c.b) poskytnutí ubytování, c.c) pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí.
13. 2. 2009
Vymazán předmět činnosti: V rámci možností organizace mohou být fakultativně poskytovány další činnosti při poskytování sociálních služeb.
13. 2. 2009
Vymazán předmět činnosti: Kromě základních činností sociální péče organizace poskytuje tyto služby: a) doprava osobám s těžkým zdravotním postižením, b) pomoc a podpora osobám starým a osobám se zdravotním postižením při aktivizačních činnostech (kulturní, společenské, vzdělávací, zájmové a jiné akce) jako součást prevence proti sociálnímu vyloučení.
13. 2. 2009
Vymazán předmět činnosti: Hlavním účelem zřízení je poskytování sociálních služeb v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách v platném znění.
29. 11. 2007
Zapsán zakladatel Statutární město Přerov
29. 11. 2007
Vymazán zakladatel Město Přerov
29. 11. 2007
Zapsán předmět činnosti: Základním předmětem činnosti je poskytování sociálních služeb v oblasti: a) základní sociální poradenství b) sociální péče - pečovatelská služba: b.a) pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, b.b) pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, b.c) poskytnutí stravy nebo pomoc při zajištění stravy, b.d) pomoc při zajištění chodu domácnosti, b.e) zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, c) sociální prevence - azylové domy: c.a) poskytnutí stravy nebo pomoc při zajištění stravy, c.b) poskytnutí ubytování, c.c) pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí.
29. 11. 2007
Zapsán předmět činnosti: V rámci možností organizace mohou být fakultativně poskytovány další činnosti při poskytování sociálních služeb.
29. 11. 2007
Zapsán předmět činnosti: Kromě základních činností sociální péče organizace poskytuje tyto služby: a) doprava osobám s těžkým zdravotním postižením, b) pomoc a podpora osobám starým a osobám se zdravotním postižením při aktivizačních činnostech (kulturní, společenské, vzdělávací, zájmové a jiné akce) jako součást prevence proti sociálnímu vyloučení.
29. 11. 2007
Zapsán předmět činnosti: Hlavním účelem zřízení je poskytování sociálních služeb v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách v platném znění.
29. 11. 2007
Vymazán předmět činnosti: Obsahem hlavní činnosti je: - poskytování péče starým občanům - poskytování péče zdravotně postiženým občanům - poskytování péče občanům, kteří potřebují zvláštní pomoc - poskytování péče občanům společensky nepřizpůsobeným - poskytování péče rodinám a dětem - poskytování opatrovnictví u osob zbavených nebo omezených ve způsobiletosti k právním úkonům - poskytování sociální péče a v jejím rámci poskytování výchovné a poradenské péče, ústavní sociální péče, péče v ostatních účelových zařízeních sociální péče, pečovatelské a ošetřovatelské služby, stravování, kulturní, rekreační, zájmové, společenské a relaxační činnosti, provozování denního pobytu pro staré a těžce zdravotně postižené občany, kteří potřebují pomoc a pečovatelskou službu, poskytování sociálního ubytování, poskytování dopravy osobám starým a težce zdravotně postižené občany, kteří potřebují pomoc a pečovatelskou službu, poskytování sociálního ubytování, poskytování dopravy osobám starým a těžce zdravotně postiženým.
29. 11. 2007
Vymazán předmět činnosti: Hlavním účelem zařízení je zajištění sociální, ošetřovatelské péče a pomoci občanům, kteří potřebují vzhledem ke svému zdravotnímu stavu a věku nebo těm občanům, kteří bez pomoci nemohou překonat obtížnou životní situaci nebo nepříznivé životní poměry.
27. 9. 2005
Zapsán zakladatel Město Přerov
27. 9. 2005
Zapsán člen statutárního orgánu PhDr. Marta Vanišová, jako ředitel
27. 9. 2005
Zapsán způsob jednání: Způsob jednání: Ředitel jedná a vystupuje jménem organizace ve všech věcech samostatně. V době nepřítomnosti ředitele jedná jménem organizace osoba pověřená ředitelem k jeho zastupování. Podepisování za organizaci se děj tak, že ke svému jménu podepisující osoba připojí dovětek ředitel organizace, resp. osoba pověřená zastupováním zkratkou v.z.
27. 9. 2005
Zapsán předmět činnosti: Obsahem hlavní činnosti je: - poskytování péče starým občanům - poskytování péče zdravotně postiženým občanům - poskytování péče občanům, kteří potřebují zvláštní pomoc - poskytování péče občanům společensky nepřizpůsobeným - poskytování péče rodinám a dětem - poskytování opatrovnictví u osob zbavených nebo omezených ve způsobiletosti k právním úkonům - poskytování sociální péče a v jejím rámci poskytování výchovné a poradenské péče, ústavní sociální péče, péče v ostatních účelových zařízeních sociální péče, pečovatelské a ošetřovatelské služby, stravování, kulturní, rekreační, zájmové, společenské a relaxační činnosti, provozování denního pobytu pro staré a těžce zdravotně postižené občany, kteří potřebují pomoc a pečovatelskou službu, poskytování sociálního ubytování, poskytování dopravy osobám starým a težce zdravotně postižené občany, kteří potřebují pomoc a pečovatelskou službu, poskytování sociálního ubytování, poskytování dopravy osobám starým a těžce zdravotně postiženým.
27. 9. 2005
Zapsán předmět činnosti: Hlavním účelem zařízení je zajištění sociální, ošetřovatelské péče a pomoci občanům, kteří potřebují vzhledem ke svému zdravotnímu stavu a věku nebo těm občanům, kteří bez pomoci nemohou překonat obtížnou životní situaci nebo nepříznivé životní poměry.
27. 9. 2005
Vznik společnosti Sociální služby města Přerova

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Radim Jančura

Radim Jančura

podnikatel a majitel Student Agency

571
-
+
Kateřina Neumannová

Kateřina Neumannová

klasická lyžařka a manažerka

1963
-
+
Milan Hnilička

Milan Hnilička

hokejový brankář, olympijský vítěz, poslanec

220
-
+
Simona Krainová

Simona Krainová

modelka

-1651
-
+
Jaromír Soukup

Jaromír Soukup

moderátor, mediální magnát

-1332
-
+
Roman Berbr

Roman Berbr

fotbalový funkcionář

-1627
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.