Partners Financial Services

Sociální služby Lipník nad Bečvou, příspěvková organizace, IČO: 49559044 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
1. 1. 2020
Zapsán předmět činnosti: 8. Výpůjčka kompenzačních pomůcek pro uživatele pečovatelské služby.
1. 1. 2020
Zapsán předmět činnosti: 7. Zabezpečení vzdělávacích, aktivizačních a společenských činností pro seniory a osoby s chronickým onemocněním.
1. 1. 2020
Zapsán předmět činnosti: 6. Praní prádla subjektům spadajícím do působnosti zřizovatele.
1. 1. 2020
Zapsán předmět činnosti: 5. Poskytování ubytování návštěvám nájemců bytů v domech s pečovatelskou službou.
1. 1. 2020
Zapsán předmět činnosti: 4. Provozování domů s pečovatelskou službou, výběr nájemného a úhrad za služby spojené s užíváním bytu.
1. 1. 2020
Zapsán předmět činnosti: 3. Poskytování služby sociální péče - denní stacionář.
1. 1. 2020
Vymazán předmět činnosti: 7. Výpůjčka kompenzačních pomůcek pro uživatele pečovatelské služby.
1. 1. 2020
Vymazán předmět činnosti: 6. Zabezpečení vzdělávacích, aktivizačních a společenských činností pro seniory a osoby s chronickým onemocněním.
1. 1. 2020
Vymazán předmět činnosti: 5. Praní prádla subjektům spadajícím do působnosti zřizovatele.
1. 1. 2020
Vymazán předmět činnosti: 4. Poskytování ubytování návštěvám nájemců bytů v domech s pečovatelskou službou.
1. 1. 2020
Vymazán předmět činnosti: 3. Provozování domů s pečovatelskou službou, výběr nájemného a úhrad za služby spojené s užíváním bytu.
25. 7. 2019
Zapsán předmět činnosti: Hlavním účelem, k němuž je příspěvková organizace zřízena, je poskytování sociálních služeb v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon o sociálních službách). Rozsah poskytovaných služeb je vymezen vyhláškou MPSV ČR č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách (dále jen vyhláška). Základním účelem a předmětem činnosti je zajišťovat pomoc a podporu osobám za účelem sociálního začlenění a prevence sociálního vyloučení v důsledku nepříznivé sociální situace, a to na základě smluvního vztahu mezi příspěvkovou organizací a uživateli sociálních služeb. Činnosti uvedené pod bodem 2 příspěvková organizace poskytuje na území města Lipník nad Bečvou na základě oprávnění k poskytování sociálních služeb dle rozhodnutí o registraci.
25. 7. 2019
Zapsán předmět činnosti: 7. Výpůjčka kompenzačních pomůcek pro uživatele pečovatelské služby.
25. 7. 2019
Vymazán předmět činnosti: Hlavním účelem, k němuž je příspěvková organizace zřízena, jsou činnosti vykonávané ve prospěch potřeb občanů města Lipník nad Bečvou, hrazené plně nebo částečně z příspěvku zřizovatele. Hlavním účelem je poskytování sociálních služeb v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon o sociálních službách). Rozsah poskytovaných služeb je vymezen vyhláškou MPSV ČR č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách (dále jen vyhláška). Činnosti uvedené pod bodem 2 příspěvková organizace vykonává na základě oprávnění k činnosti v sociálních službách v souladu s rozhodnutím o registraci poskytovatele sociálních služeb vydaným Krajským úřadem Olomouckého kraje.
29. 5. 2018
Zapsán předmět činnosti: 6. Zabezpečení vzdělávacích, aktivizačních a společenských činností pro seniory a osoby s chronickým onemocněním.
29. 5. 2018
Vymazán předmět činnosti: 6. Zabezpečení výchovných, vzdělávacích, aktivizačních a společenských činností pro seniory a osoby s chronickým onemocněním.
30. 5. 2017
Zapsán předmět činnosti: 6. Zabezpečení výchovných, vzdělávacích, aktivizačních a společenských činností pro seniory a osoby s chronickým onemocněním.
30. 5. 2017
Zapsán předmět činnosti: 2. Poskytování služby sociální péče - pečovatelské služby osobám, které z důvodu věku nebo chronického onemocnění mají sníženou soběstačnost, jejichž situace vyžaduje sociální pomoc, a to a) v rozsahu základních činností této služby sociální péče dle zákona o sociálních službách, b) v rozsahu fakultativních činností této služby sociální péče na základě kalkulovaných cen minimálně na úrovni úplných nákladů. V případě, že ceny za fakultativní činnosti budou rozhodnutím zřizovatele stanoveny pod úrovní nákladů, je povinen zřizovatel uhradit ztrátu do výše kalkulovaných nákladů nebo prokázané ztráty. Fakultativní činnosti budou poskytovány v případě volné kapacity pečovatelské služby. Pečovatelská služba je poskytována jako terénní nebo ambulantní služba.
30. 5. 2017
Vymazán předmět činnosti: 2. Poskytování služby sociální péče - pečovatelské služby osobám, které z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení mají sníženou soběstačnost a rodinám s dětmi, jejichž situace vyžaduje sociální pomoc, a to a) v rozsahu základních činností této služby sociální péče dle zákona o sociálních službách, b) v rozsahu fakultativních činností této služby sociální péče na základě kalkulovaných cen minimálně na úrovni úplných nákladů. V případě, že ceny za fakultativní činnosti budou rozhodnutím zřizovatele stanoveny pod úrovní nákladů, je povinen zřizovatel uhradit ztrátu do výše kalkulovaných nákladů nebo prokázané ztráty. Fakultativní činnosti budou poskytovány v případě volné kapacity pečovatelské služby. Pečovatelská služba je poskytována jako terénní nebo ambulantní služba.
16. 11. 2016
Změna sídla z Souhradní 1393, 751 31 Lipník nad Bečvou na Souhradní 1393, 751 31 Lipník nad Bečvou - Lipník nad Bečvou I-Město
30. 9. 2016
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Martina Václavíková, jako ředitel
30. 9. 2016
Vymazán člen statutárního orgánu Dana Navrátilová
30. 9. 2016
Zapsán předmět činnosti: Hlavním účelem, k němuž je příspěvková organizace zřízena, jsou činnosti vykonávané ve prospěch potřeb občanů města Lipník nad Bečvou, hrazené plně nebo částečně z příspěvku zřizovatele. Hlavním účelem je poskytování sociálních služeb v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon o sociálních službách). Rozsah poskytovaných služeb je vymezen vyhláškou MPSV ČR č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách (dále jen vyhláška). Činnosti uvedené pod bodem 2 příspěvková organizace vykonává na základě oprávnění k činnosti v sociálních službách v souladu s rozhodnutím o registraci poskytovatele sociálních služeb vydaným Krajským úřadem Olomouckého kraje.
30. 9. 2016
Zapsán předmět činnosti: 5. Praní prádla subjektům spadajícím do působnosti zřizovatele.
30. 9. 2016
Zapsán předmět činnosti: 4. Poskytování ubytování návštěvám nájemců bytů v domech s pečovatelskou službou.
30. 9. 2016
Zapsán předmět činnosti: 3. Provozování domů s pečovatelskou službou, výběr nájemného a úhrad za služby spojené s užíváním bytu.
30. 9. 2016
Vymazán předmět činnosti: 8. Doplňková činnost: - nájem nebytových prostor, - výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
30. 9. 2016
Vymazán předmět činnosti: 5. Provozování domů s pečovatelskou službou, výběr nájemného a úhrad za služby spojené s užíváním bytu.
30. 9. 2016
Vymazán předmět činnosti: Hlavním účelem, k němuž je příspěvková organizace zřízena, jsou činnosti vykonávané ve prospěch potřeb občanů města Lipník nad Bečvou, hrazené plně nebo částečně z příspěvku zřizovatele. Hlavním účelem je poskytování sociálních služeb v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon o sociálních službách). Rozsah poskytovaných služeb je vymezen vyhláškou MPSV ČR č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách (dále jen vyhláška). Základním účelem a předmětem činnosti je zajišťovat pomoc a podporu osobám za účelem sociálního začlenění a prevence sociálního vyloučení v důsledku nepříznivé sociální situace, a to na základě smluvního vztahu mezi příspěvkovou organizací a uživateli sociálních služeb.
30. 9. 2016
Vymazán předmět činnosti: 7. Praní prádla subjektům spadajícím do působnosti zřizovatele.
30. 9. 2016
Vymazán předmět činnosti: 6. Poskytování ubytování návštěvám nájemců bytů v domech s pečovatelskou službou.
30. 9. 2016
Vymazán předmět činnosti: 4. Poskytování ubytování osobám, které se ocitly v nepříznivé sociální situaci, v ubytovně Venedik č. 1426.
30. 9. 2016
Vymazán předmět činnosti: 3. Poskytování služby sociální prevence - sociálně aktivizační služby osobám v důchodovém věku nebo osobám se zdravotním postižením ohroženým sociálním vyloučením, a to v rozsahu základních činností této služby sociální prevence dle zákona o sociálních službách. Sociálně aktivizační služby pro seniory a osoby se zdravotním postižením jsou poskytovány jako ambulantní služba.
1. 10. 2015
Zapsán předmět činnosti: 8. Doplňková činnost: - nájem nebytových prostor, - výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
1. 10. 2015
Zapsán předmět činnosti: 5. Provozování domů s pečovatelskou službou, výběr nájemného a úhrad za služby spojené s užíváním bytu.
1. 10. 2015
Zapsán předmět činnosti: 2. Poskytování služby sociální péče - pečovatelské služby osobám, které z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení mají sníženou soběstačnost a rodinám s dětmi, jejichž situace vyžaduje sociální pomoc, a to a) v rozsahu základních činností této služby sociální péče dle zákona o sociálních službách, b) v rozsahu fakultativních činností této služby sociální péče na základě kalkulovaných cen minimálně na úrovni úplných nákladů. V případě, že ceny za fakultativní činnosti budou rozhodnutím zřizovatele stanoveny pod úrovní nákladů, je povinen zřizovatel uhradit ztrátu do výše kalkulovaných nákladů nebo prokázané ztráty. Fakultativní činnosti budou poskytovány v případě volné kapacity pečovatelské služby. Pečovatelská služba je poskytována jako terénní nebo ambulantní služba.
1. 10. 2015
Vymazán předmět činnosti: 5. Provozování domů s pečovatelskou službou, výběr nájemného a úhrad za služby spojené s užíváním bytu, zajištění převedení finančních prostředků z nájemného z bytů na účet zřizovatele.
1. 10. 2015
Vymazán předmět činnosti: 8. Doplňková činnost: - nájem nebytových prostor spravovaných organizací, - půjčování a pronájem věcí movitých
1. 10. 2015
Vymazán předmět činnosti: 2. Poskytování služby sociální péče - pečovatelské služby osobám, které z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení mají sníženou soběstačnost nebo rodinám s dětmi, jejichž situace vyžaduje sociální pomoc, a to a) v rozsahu základních činností této služby sociální péče dle zákona o sociálních službách, b) v rozsahu fakultativních činností této služby sociální péče na základě kalkulovaných cen minimálně na úrovni úplných nákladů. V případě, že ceny za fakultativní činnosti budou rozhodnutím zřizovatele stanoveny pod úrovní nákladů, je povinen zřizovatel uhradit ztrátu do výše kalkulovaných nákladů nebo prokázané ztráty. Fakultativní činnosti budou poskytovány v případě volné kapacity pečovatelské služby. Pečovatelská služba je poskytována jako terénní a ambulantní služba.
17. 12. 2013
Zapsán předmět činnosti: 5. Provozování domů s pečovatelskou službou, výběr nájemného a úhrad za služby spojené s užíváním bytu, zajištění převedení finančních prostředků z nájemného z bytů na účet zřizovatele.
17. 12. 2013
Vymazán předmět činnosti: 5. Provozování domů s pečovatelskou službou.
25. 5. 2010
Zapsán předmět činnosti: Předmětem činnosti příspěvkové organizace je: 1. Poskytování sociálního poradenství dle zákona o sociálních službách - základní sociální poradenství.
25. 5. 2010
Zapsán předmět činnosti: Hlavním účelem, k němuž je příspěvková organizace zřízena, jsou činnosti vykonávané ve prospěch potřeb občanů města Lipník nad Bečvou, hrazené plně nebo částečně z příspěvku zřizovatele. Hlavním účelem je poskytování sociálních služeb v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon o sociálních službách). Rozsah poskytovaných služeb je vymezen vyhláškou MPSV ČR č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách (dále jen vyhláška). Základním účelem a předmětem činnosti je zajišťovat pomoc a podporu osobám za účelem sociálního začlenění a prevence sociálního vyloučení v důsledku nepříznivé sociální situace, a to na základě smluvního vztahu mezi příspěvkovou organizací a uživateli sociálních služeb.
25. 5. 2010
Zapsán předmět činnosti: 8. Doplňková činnost: - nájem nebytových prostor spravovaných organizací, - půjčování a pronájem věcí movitých
25. 5. 2010
Zapsán předmět činnosti: 7. Praní prádla subjektům spadajícím do působnosti zřizovatele.
25. 5. 2010
Zapsán předmět činnosti: 6. Poskytování ubytování návštěvám nájemců bytů v domech s pečovatelskou službou.
25. 5. 2010
Zapsán předmět činnosti: 5. Provozování domů s pečovatelskou službou.
25. 5. 2010
Zapsán předmět činnosti: 4. Poskytování ubytování osobám, které se ocitly v nepříznivé sociální situaci, v ubytovně Venedik č. 1426.
25. 5. 2010
Zapsán předmět činnosti: 3. Poskytování služby sociální prevence - sociálně aktivizační služby osobám v důchodovém věku nebo osobám se zdravotním postižením ohroženým sociálním vyloučením, a to v rozsahu základních činností této služby sociální prevence dle zákona o sociálních službách. Sociálně aktivizační služby pro seniory a osoby se zdravotním postižením jsou poskytovány jako ambulantní služba.
25. 5. 2010
Zapsán předmět činnosti: 2. Poskytování služby sociální péče - pečovatelské služby osobám, které z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení mají sníženou soběstačnost nebo rodinám s dětmi, jejichž situace vyžaduje sociální pomoc, a to a) v rozsahu základních činností této služby sociální péče dle zákona o sociálních službách, b) v rozsahu fakultativních činností této služby sociální péče na základě kalkulovaných cen minimálně na úrovni úplných nákladů. V případě, že ceny za fakultativní činnosti budou rozhodnutím zřizovatele stanoveny pod úrovní nákladů, je povinen zřizovatel uhradit ztrátu do výše kalkulovaných nákladů nebo prokázané ztráty. Fakultativní činnosti budou poskytovány v případě volné kapacity pečovatelské služby. Pečovatelská služba je poskytována jako terénní a ambulantní služba.
1/2

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Milan Hnilička

Milan Hnilička

hokejový brankář, olympijský vítěz, poslanec

104
-
+
Václav Tomanec

Václav Tomanec

podnikatel

-9
-
+
Daniel Křetínský

Daniel Křetínský

miliardář, spoluvlastník AC Sparta Praha a Le Monde

-1997
-
+
Václav Bláha

Václav Bláha

zpěvák, kytarista, frotman kapely Divoký Bill

1786
-
+
Zdeněk Pohlreich

Zdeněk Pohlreich

kuchař

-829
-
+
Tomáš Čupr

Tomáš Čupr

podnikatel, Rohlik.cz, Slevomat

-2011
-
+

A tohle už jste četli?