Partners Financial Services

Sociální služby Lipník nad Bečvou, příspěvková organizace, IČO: 49559044 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
25. 5. 2010
Vymazán předmět činnosti: Předmětem činnosti příspěvkové organizace je : 1. Poskytování sociálního poradenství dle zákona o sociálních službách - základní sociální poradenství. 2. Poskytování služby sociální péče - počovatelské služby osobám, které z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení mají sníženou soběstačnost nebo rodinám s dětmi, jejichž situace vyžaduje sociální pomoc, a to a) v rozsahu základních činností této služby sociální péče dle zákona o sociálních službách, b) v rozsahu fakultativních činností této služby sociální péče na základě kalkulovaných cen minimálně na úrovni úplných nákladů. V případě, že ceny za fakultativní činnosti budou rozhodnutím zřizovatele stanoveny pod úrovní nákladů, je povinen zřizovatel uhradit ztrátu do výše kalkulovaných nákladů nebo prokázané ztráty. Fakultativní činnosti budou poskytovány v případě volné kapacity pečovatelské služby. Pečovatelská služba je poskytována jako terénní a ambulantní služba. 3. Poskytování ubytování osobám, které se ocitly v nepříznivé sociální situaci, v ubytovně Venedik č. 1426. 4. Provozování domů s pečovatelskou službou. 5. Poskytování ubytování návštěvám nájemců bytů v domech s pečovatelskou službou. 6. Praní prádla subjektům spadajícím do působnosti zřizovatele.
25. 5. 2010
Vymazán předmět činnosti: Hlavním účelem, k němuž je příspěvková organizace zřízena, jsou činnosti vykonávané ve prospěch potřeb občanů města Lipník nad Bečvou, hrazené plně nebo částečně z příspěvku zřizovatele. Hlavním účelem je poskytování sociálních služeb v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon o sociálních službách). Rozsah poskytovaných služeb je vymezen vyhláškou MPSV ČR č. 505/2006Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách (dále jen vyhláška). Základním účelem a předmětem činnosti je zajišťovat pomoc a podporu osobám za účelem sociálního začlenění a prevence sociálního vyloučení v důsledku nepříznivé sociální situace, a to na základě smluvního vztahu mezi příspěvkovou organizací a uživateli sociálních služeb.
25. 5. 2010
Vymazán předmět činnosti: půjčování a pronájem věcí movitých
25. 5. 2010
Vymazán předmět činnosti: nájem nebytových prostor spravovaných organizací
25. 5. 2010
Vymazán předmět činnosti: Doplňková činnost:
5. 11. 2007
Zapsán předmět činnosti: Předmětem činnosti příspěvkové organizace je : 1. Poskytování sociálního poradenství dle zákona o sociálních službách - základní sociální poradenství. 2. Poskytování služby sociální péče - počovatelské služby osobám, které z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení mají sníženou soběstačnost nebo rodinám s dětmi, jejichž situace vyžaduje sociální pomoc, a to a) v rozsahu základních činností této služby sociální péče dle zákona o sociálních službách, b) v rozsahu fakultativních činností této služby sociální péče na základě kalkulovaných cen minimálně na úrovni úplných nákladů. V případě, že ceny za fakultativní činnosti budou rozhodnutím zřizovatele stanoveny pod úrovní nákladů, je povinen zřizovatel uhradit ztrátu do výše kalkulovaných nákladů nebo prokázané ztráty. Fakultativní činnosti budou poskytovány v případě volné kapacity pečovatelské služby. Pečovatelská služba je poskytována jako terénní a ambulantní služba. 3. Poskytování ubytování osobám, které se ocitly v nepříznivé sociální situaci, v ubytovně Venedik č. 1426. 4. Provozování domů s pečovatelskou službou. 5. Poskytování ubytování návštěvám nájemců bytů v domech s pečovatelskou službou. 6. Praní prádla subjektům spadajícím do působnosti zřizovatele.
5. 11. 2007
Zapsán předmět činnosti: Hlavním účelem, k němuž je příspěvková organizace zřízena, jsou činnosti vykonávané ve prospěch potřeb občanů města Lipník nad Bečvou, hrazené plně nebo částečně z příspěvku zřizovatele. Hlavním účelem je poskytování sociálních služeb v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon o sociálních službách). Rozsah poskytovaných služeb je vymezen vyhláškou MPSV ČR č. 505/2006Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách (dále jen vyhláška). Základním účelem a předmětem činnosti je zajišťovat pomoc a podporu osobám za účelem sociálního začlenění a prevence sociálního vyloučení v důsledku nepříznivé sociální situace, a to na základě smluvního vztahu mezi příspěvkovou organizací a uživateli sociálních služeb.
5. 11. 2007
Vymazán předmět činnosti: Hlavním účelem, k němuž je příspěvková organizace zřízena, jsou činnosti vykonávané ve prospěch potřeb občanů města Lipník nad Bečvou, hrazené plně nebo částečně z příspěvku zřizovatele. Hlavním účelem je poskytování sociálních služeb v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů. Rozsah poskytovaných služeb je vymezen vyhláškou MPSV ČR č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách. Základním účelem a předmětem činnosti je zajišťovat pomoc a podporu osobám za účelem sociálního začlenění a prevence sociálního vyloučení v důsledku nepříznivé sociální situace, a to na základě smluvního vztahu mezi příspěvkovou organizací a uživateli sociálních služeb.
5. 11. 2007
Vymazán předmět činnosti: Hlavní činnost: 1. Poskytování sociálního poradenství dle zákona o sociálních službách - základní sociální poradenství, 2. Poskytování služby sociální péče - pečovatelské služby osobám, které z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení mají sníženou soběstačnost nebo rodinám s dětmi, jejichž situace vyžaduje sociální pomoc, a to a) v rozsahu základních činností této služby sociální péče dle zákona o sociálních službách: - pomoc při zvládání běžných úkolů péče o vlastní osobu, - pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, - pomoc při zajištění stravování, - pomoc při zajištění chodu domácnosti, - zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, b) v rozsahu dalších, fakultativních činností, které příspěvková organizace dle zákona o sociálních službách poskytuje: - pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí, - zabezpečení výchovných, vzdělávacích a aktivizačních činností, - praní prádla osobám spadajícím do působnosti zřizovatele, 3. Poskytování ubytování matkám s dětmi, které se ocitly v nepříznivé sociální situaci, v ubytovnách Venedik, 4. Provozování domu s pečovatelskou službou.
6. 4. 2007
Zapsán předmět činnosti: Hlavním účelem, k němuž je příspěvková organizace zřízena, jsou činnosti vykonávané ve prospěch potřeb občanů města Lipník nad Bečvou, hrazené plně nebo částečně z příspěvku zřizovatele. Hlavním účelem je poskytování sociálních služeb v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů. Rozsah poskytovaných služeb je vymezen vyhláškou MPSV ČR č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách. Základním účelem a předmětem činnosti je zajišťovat pomoc a podporu osobám za účelem sociálního začlenění a prevence sociálního vyloučení v důsledku nepříznivé sociální situace, a to na základě smluvního vztahu mezi příspěvkovou organizací a uživateli sociálních služeb.
6. 4. 2007
Zapsán předmět činnosti: Hlavní činnost: 1. Poskytování sociálního poradenství dle zákona o sociálních službách - základní sociální poradenství, 2. Poskytování služby sociální péče - pečovatelské služby osobám, které z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení mají sníženou soběstačnost nebo rodinám s dětmi, jejichž situace vyžaduje sociální pomoc, a to a) v rozsahu základních činností této služby sociální péče dle zákona o sociálních službách: - pomoc při zvládání běžných úkolů péče o vlastní osobu, - pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, - pomoc při zajištění stravování, - pomoc při zajištění chodu domácnosti, - zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, b) v rozsahu dalších, fakultativních činností, které příspěvková organizace dle zákona o sociálních službách poskytuje: - pomoc při uplatňování práv, oprávněných zájmů a při obstarávání osobních záležitostí, - zabezpečení výchovných, vzdělávacích a aktivizačních činností, - praní prádla osobám spadajícím do působnosti zřizovatele, 3. Poskytování ubytování matkám s dětmi, které se ocitly v nepříznivé sociální situaci, v ubytovnách Venedik, 4. Provozování domu s pečovatelskou službou.
6. 4. 2007
Vymazán předmět činnosti: praní prádla právnickým a fyzickým osobám spadající do působnosti zřizovatele.
6. 4. 2007
Vymazán předmět činnosti: poskytování ubytování občanům, kteří se ocitli v nepříznivé sociální situaci, v ubytovnách Venedik,
6. 4. 2007
Vymazán předmět činnosti: poskytování sociální péče a v jejím rámci poskytování pečovatelské služby, ústavní sociální péče, péče v ostatních účelových zařízeních sociální péče, stravování, zabezpečení kulturních, rekreačních, zájmových a společenských činností, dále zajišťuje ubytování pro návštěvy obyvatel domova - penzionu pro důchodce a návštěvy nájemců bytů v domě s pečovatelskou službou,
6. 4. 2007
Vymazán předmět činnosti: poskytování péče zdravotně postiženým občanům
6. 4. 2007
Vymazán předmět činnosti: poskytování péče starým občanům
6. 4. 2007
Vymazán předmět činnosti: poskytování péče občanům, kteří se ocitli v nepříznivé sociální situaci,
6. 4. 2007
Vymazán předmět činnosti: poskytování péče občanům, kteří potřebují zvláštní pomoc
6. 4. 2007
Vymazán předmět činnosti: Hlavním účelem, k němuž je příspěvková organizace zřízena, jsou činnosti vykonávané ve prospěch potřeb občanů města Lipník nad Bečvou na základě rozhodnutí zřizovatele a hrazené plně nebo částečně z příspěvku zřizovatele. Hlavním účelem je zajištění sociální, ošetřovatelské péče a pomoci občanům, kteří ji potřebují vzhledem ke svému zdravotnímu stavu a věku nebo těm občanům, kteří bez pomoci nemohou překonat obtížnou životní situaci nebo nepříznivé životní poměry.
6. 4. 2007
Vymazán předmět činnosti: Hlavní činnost:
9. 10. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Dana Navrátilová, jako ředitel
9. 10. 2003
Zapsán způsob jednání: Způsob jednání statutárního orgánu: Ředitel jedná jménem příspěvkové organizace samostatně. V době nepřítomnosti ředitele jedná jménem příspěvkové organizace osoba pověřená ředitelem k jeho zastupování. Podepisování se děje tak, že ke svému jménu podepisující osoba připojí dovětek ředitel, resp. osoba pověřená zastupováním zkratku v.z.
9. 10. 2003
Zapsán předmět činnosti: půjčování a pronájem věcí movitých
9. 10. 2003
Zapsán předmět činnosti: praní prádla právnickým a fyzickým osobám spadající do působnosti zřizovatele.
9. 10. 2003
Zapsán předmět činnosti: poskytování ubytování občanům, kteří se ocitli v nepříznivé sociální situaci, v ubytovnách Venedik,
9. 10. 2003
Zapsán předmět činnosti: poskytování sociální péče a v jejím rámci poskytování pečovatelské služby, ústavní sociální péče, péče v ostatních účelových zařízeních sociální péče, stravování, zabezpečení kulturních, rekreačních, zájmových a společenských činností, dále zajišťuje ubytování pro návštěvy obyvatel domova - penzionu pro důchodce a návštěvy nájemců bytů v domě s pečovatelskou službou,
9. 10. 2003
Zapsán předmět činnosti: poskytování péče zdravotně postiženým občanům
9. 10. 2003
Zapsán předmět činnosti: poskytování péče starým občanům
9. 10. 2003
Zapsán předmět činnosti: poskytování péče občanům, kteří se ocitli v nepříznivé sociální situaci,
9. 10. 2003
Zapsán předmět činnosti: poskytování péče občanům, kteří potřebují zvláštní pomoc
9. 10. 2003
Zapsán předmět činnosti: nájem nebytových prostor spravovaných organizací
9. 10. 2003
Zapsán předmět činnosti: Hlavním účelem, k němuž je příspěvková organizace zřízena, jsou činnosti vykonávané ve prospěch potřeb občanů města Lipník nad Bečvou na základě rozhodnutí zřizovatele a hrazené plně nebo částečně z příspěvku zřizovatele. Hlavním účelem je zajištění sociální, ošetřovatelské péče a pomoci občanům, kteří ji potřebují vzhledem ke svému zdravotnímu stavu a věku nebo těm občanům, kteří bez pomoci nemohou překonat obtížnou životní situaci nebo nepříznivé životní poměry.
9. 10. 2003
Zapsán předmět činnosti: Hlavní činnost:
9. 10. 2003
Zapsán předmět činnosti: Doplňková činnost:
1. 1. 1995
Vznik společnosti Sociální služby Lipník nad Bečvou, příspěvková organizace
2/2

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Aleš Řebíček

Aleš Řebíček

podnikatel a bývalý ministr dopravy

-2307
-
+
Viktor Kožený

Viktor Kožený

mezinárodně stíhaný podnikatel

-2360
-
+
Andrej Babiš

Andrej Babiš

podnikatel, majitel holdingu Agrofert a jeden z nejbohatších Čechů

12020
-
+
Boleslav Polívka

Boleslav Polívka

herec

-2323
-
+
Milan Richtr

Milan Richtr

politik a oděvní podnikatel

-2194
-
+
Dara Rolins

Dara Rolins

zpěvačka

-2138
-
+

A tohle už jste četli?

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění, telekomunikací a financí. My počítáme, vy šetříte.