Partners Financial Services
Ikona žárovky

Tyto stránky navštíví měsíčně 1 000 000 lidí. Chcete inzerci na míru? Napište nám!

Technické služby města Přelouče, Přelouč, IČO: 69170754 - Obchodní rejstřík

Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti Technické služby města Přelouče. Údaje byly staženy 4. 5. 2024 z datové služby justice.cz
dle IČO 69170754. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 69170754 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního rejstříku

Aktuální rejstřík
Úplný rejstřík
RES Registr dotací
Datum zápisu
21. 3. 2006
Datum vzniku
1. 1. 1999
Název
Technické služby města Přelouče
zapsáno 21. 3. 2006
Adresa firmy
Českobratrská 88, 535 01 Přelouč
zapsáno 21. 3. 2006 vymazáno 24. 1. 2014
Choceňská 1771, 535 01 Přelouč - Přelouč
zapsáno 24. 1. 2014
Sídlo Kraj: Pardubický kraj
Okres: Pardubice
Obec: Přelouč
Část obce: Přelouč
Ulice: Choceňská
Adresní místo: Choceňská 1771
IČO
69170754
zapsáno 21. 3. 2006
Identifikátor datové schránky
i3wk95h
Právní forma
Příspěvková organizace
zapsáno 21. 3. 2006
Spisová značka
Pr 941/KSHK Krajský soud v Hradci Králové
zapsáno 21. 3. 2006
Rizikovost společnosti

Kontakty - Technické služby města Přelouče

Telefonní kontakt
466 672 527 - dispečink
Mobilní telefon
733 534 322 - technik provozu
E-mailová adresa
Web stránky
Kontaktní adresa
Choceňská 1771, 53501 Přelouč

Poslední změny a události - Technické služby města Přelouče

9. 1. 2024
Zapsán člen statutárního orgánu Ing. Zdeněk Mrkvička, jako ředitel
9. 1. 2024
Vymazán člen statutárního orgánu Karel Šilhavý
5. 4. 2021
Změna adresy: člen statutárního orgánu Karel Šilhavý
26. 1. 2021
Zapsán předmět činnosti: Organizace pro svého zřizovatele - zajišťuje čištění, zimní údržbu a drobnou stavební údržbu místních komunikací, chodníků, veřejných zpevněných ploch, včetně údržby příšlušných kanalizačních vpustí v majetku zřizovatele a jím stanoveném rozsahu. - zajišťuje obnovu a údržbu svislého a vodorovného dopravního značení na místních komunikacích dle stanovení úpravy dopravního značení příslušným orgánem. - zajišťuje údržbu a provoz systému veřejného osvětlení v majetku města, komplexně zabezpečuje veškeré služby spojené s umísťováním reklam na sloupech veřejného osvětlení v majetku města resp. na organizací pořízených speciálních reklamních plochách. - poskytuje komplexní služby spojené s údržbou veřejné zeleně. - provozuje zařízení k mobilnímu sběru, shromažďování a přepravě odpadu z odpadkových košů, z veřejného pohřebiště, z mimořádných akcí pořádaných městem, z údržby veřejné zeleně a místních komunikací a z nelegálních skládek. - provozuje veřejné pohřebiště, zejména provádí hrobnické práce, údržbu veřejných pohřebišť a hřbitovních komunikací, zajišťuje evidenci a pronájem hrobů a hrobových míst. Na základě pověření zřizovatele uzavírá smlouvy a vybírá úhrady za pronájem hrobů a služby s nájmem spojené a za hrobnické práce dle pravidel stanovených zřizovatelem. - pečuje o významné hroby a památníky. - poskytuje služby spojené s technickým zajištěním kulturních, sportovních a ostatních akcí pořádaných zřizovatelem. - vykonává dopravní a mechanizační činnosti vlastními prostředky pro potřeby zřizovatele a v tomto rámci plní další úkoly určené zřizovatelem. - vykonává správu a údržbu areálu sportoviště v Přelouči ve zřizovatelem stanoveném rozsahu. - zajišťuje údržbu certifikovaných dětských hřišť a sportovních plácků v majetku zřizovatele v souladu s provozním řádem vydaným zřizovatelem. - zajišťuje provoz a úklid budovy a přilehlých prostor autobusového nádraží. - udržuje parkovací automaty, s hotovostí z parkovacích automatů nakládá dle pravidel stanovených zřizovatel
26. 1. 2021
Zapsán předmět činnosti: Hlavním účelem a posláním organizace je údržba a vnější úprava veřejných prostranství a zařízení města, péče o čistotu a celkový vzhled města Přelouče a místních částí Lhota, Škudly, Tupesy, Štěpánov, Klenovka, Mělice a Lohenice a uspokojování veřejných potřeb občanů v souladu s obecně závaznými právními předpisy, a to vlastními, příp. smluvními kapacitami.

Všechny změny a události ve společnosti

Vizualizace obchodních vztahů a vazeb - Technické služby města Přelouče
Více o vizualizacích

Technické služby města Přelouče, IČO: 69170754: vizualizace vztahů osob a společností

Technické služby města Přelouče, IČO: 69170754

Zobrazit vztahy a firmy
Předmět činnosti
Organizace pro svého zřizovatele - zajišťuje čištění, zimní údržbu a drobnou stavební údržbu místních komunikací, chodníků a veřejných zpevněných ploch, včetně údržby příslušných kanalizačních vpustí v rozsahu stanoveném zřizovatelem - zajišťuje údržbu a rekonstrukci dopravního značení na místních komunikacích - zajišťuje údržbu a provoz systému veřejného osvětlení a komplexně zabezpečuje veškeré činnosti spojené s umísťováním reklam na sloupech veřejného osvětlení - poskytuje komplexní služby spojené s údržbou a obnovou veřejné zeleně - provozuje zařízení k mobilnímu sběru, shromažďování a přepravě odpadu z odpadkových košů, z veřejného pohřebiště, z mimořádných akcí pořádaných městem, z údržby veřejné zelně a místních komunikací a z nelegálních skládek ve spolupráci se zřizovatelem - zajišťuje údržbu veřejných pohřebišť a hřbitovních komunikací, evidenci a pronájem hrobů a hrobových míst, péči o významné hroby a památníky - poskytuje služby spojené s technickým zajištěním kulturních, sportovních a ostatních akcí pořádaných městem - vykonává dopravní a mechanizační činnost vlastními prostředky pro potřeby města.
zapsáno 21. 3. 2006 vymazáno 24. 1. 2008
Hlavním účelem a posláním organizace je údržba, vnější úprava a péče o celkový vzhled města Přelouče a místních částí Lhota, Škudly, Tupesy, Štěpánov, Klenovka, Mělice a Lohenice a uspokojování veřejných potřeb občanů v souladu s obecně platnými právními předpisy.
zapsáno 21. 3. 2006 vymazáno 12. 9. 2009
Organizace pro svého zřizovatele - zajišťuje čištění, zimní údržbu a drobnou stavební údržbu místních komunikací, chodníků a veřejných zpevněných ploch, včetně údržby příslušných kanalizačních vpustí v rozsahu stanoveném zřizovatelem - zajišťuje údržbu a rekonstrukci dopravního značení na místních komunikacích - zajišťuje údržbu a provoz systému veřejného osvětlení a komplexně zabezpečuje veškeré činnosti spojené s umísťováním reklam na sloupech veřejného osvětlení - poskytuje komplexní služby spojené s údržbou a obnovou veřejné zeleně - provozuje zařízení k mobilnímu sběru, shromažďování a přepravě odpadu z odpadkových košů, z veřejného pohřebiště, z mimořádných akcí pořádaných městem, z údržby veřejné zelně a místních komunikací a z nelegálních skládek ve spolupráci se zřizovatelem - zajišťuje údržbu veřejných pohřebišť a hřbitovních komunikací, evidenci a pronájem hrobů a hrobových míst, péči o významné hroby a památníky - poskytuje služby spojené s technickým zajištěním kulturních, sportovních a ostatních akcí pořádaných městem - vykonává dopravní a mechanizační činnost vlastními prostředky pro potřeby města. - vykonává správu a údržbu areálu sportoviště v Přelouči ve zřizovatelem stanoveném rozsahu. - zajišťuje provoz a údržby parkovacích automatů, výdeje a evidence parkovacích karet pro vyhrazená parkovací místa.
zapsáno 24. 1. 2008 vymazáno 12. 9. 2009
Organizace pro svého zřizovatele - zajišťuje čištění, zimní údržbu a drobnou stavební údržbu v místních komunikací, chodníků v majetku zřizovatele a dále veřejných zpevněných ploch, včetně údržby příšlušných kanalizačních vpustí v rozsahu stanoveném zřizovatelem. - zajišťuje provedení, osazení a údržbu svislého a vodorovného dopravního značení na místních komunikacích dle stanovení úpravy dopravního značení příslušným orgánem. - zajišťuje údržbu a provoz systému veřejného osvětlení v majetku města a komplexně zabezpečuje veškeré činnosti spojené s umísťováním reklam na sloupech veřejného osvětlení v majetku města. - poskytuje komplexní služby spojené s údržbou a obnovou veřejné zeleně. - provozuje zařízení k mobilnímu sběru, shromažďování a přepravě odpadu z odpadkových košů, z veřejného pohřebiště, z mimořádných akcí pořádaných městem, z údržby veřejné zeleně a místních komunikací a z nelegálních skládek. - povozuje veřejné pohřebiště, zejména provádí hrobnické práce, údržbu veřejných pohřebišť a hřbitovních komunikací, zajišťuje evidenci a pronájem hrobů a hrobových míst, jménem a na účet zřizovatele vybírá úhrady za pronájem hrobů a hrobnické práce. - pečuje o významné hroby a památníky. - poskytuje služby spojené s technickým zajištěním kulturních, sportovních a ostatních akcí pořádaných zřizovatelem. - vykonává dopravní a mechanizační činnosti vlastními prostředky pro potřeby zřizovatele a v tomto rámci plní další úkoly určené zřizovatelem. - vykonává správu a údržbu areálu sportoviště v Přelouči ve zřizovatelem stanoveném rozsahu. - udržuje a provozuje parkovací automaty jménem a na účet zřizovatele. - eviduje a prodává parkovací karty pro vyhrazená parkovací místa.
zapsáno 12. 9. 2009 vymazáno 27. 9. 2011
Hlavním účelem a posláním organizace je údržba a vnější úprava veřejných prostranství a zařízení města, péče o čistotu a celkový vzhled města Přelouče a místních částí Lhota, Škudly, Tupesy, Štěpánov, Klenovka, Mělice a Lohenice a uspokojování veřejných potřeb občanů v souladu s obecně platnými právními předpisy.
zapsáno 12. 9. 2009 vymazáno 24. 1. 2014
Organizace pro svého zřizovatele - zajišťuje čištění, zimní údržbu a drobnou stavební údržbu místních komunikací, chodníků v majetku zřizovatele a dále veřejných zpevněných ploch, včetně údržby příšlušných kanalizačních vpustí v rozsahu stanoveném zřizovatelem. - zajišťuje provedení, osazení a údržbu svislého a vodorovného dopravního značení na místních komunikacích dle stanovení úpravy dopravního značení příslušným orgánem. - zajišťuje údržbu a provoz systému veřejného osvětlení v majetku města a komplexně zabezpečuje veškeré služby spojené s umísťováním reklam na sloupech veřejného osvětlení v majetku města resp. na organizací pořízených speciálních reklamních plochách. - poskytuje komplexní služby spojené s údržbou a obnovou veřejné zeleně. - provozuje zařízení k mobilnímu sběru, shromažďování a přepravě odpadu z odpadkových košů, z veřejného pohřebiště, z mimořádných akcí pořádaných městem, z údržby veřejné zeleně a místních komunikací a z nelegálních skládek. - povozuje veřejné pohřebiště, zejména provádí hrobnické práce, údržbu veřejných pohřebišť a hřbitovních komunikací, zajišťuje evidenci a pronájem hrobů a hrobových míst. Na základě pověření zřizovatele uzavírá smlouvy a vybírá úhrady za pronájem hrobů a služby s nájmem spojené a za hrobnické práce dle pravidel stanovených zřizovatelem. - pečuje o významné hroby a památníky. - poskytuje služby spojené s technickým zajištěním kulturních, sportovních a ostatních akcí pořádaných zřizovatelem. - vykonává dopravní a mechanizační činnosti vlastními prostředky pro potřeby zřizovatele a v tomto rámci plní další úkoly určené zřizovatelem. - vykonává správu a údržbu areálu sportoviště v Přelouči ve zřizovatelem stanoveném rozsahu. - udržuje a provozuje parkovací automaty, s hotovostí z parkovacích automatů nakládá dle pravi
zapsáno 27. 9. 2011 vymazáno 24. 1. 2014
Hlavním účelem a posláním organizace je údržba a vnější úprava veřejných prostranství a zařízení města, péče o čistotu a celkový vzhled města Přelouče a místních částí Lhota, Škudly, Tupesy, Štěpánov, Klenovka, Mělice a Lohenice a uspokojování veřejných potřeb občanů v souladu s obecně závaznými právními předpisy.
zapsáno 24. 1. 2014 vymazáno 26. 1. 2021
Organizace pro svého zřizovatele - zajišťuje čištění, zimní údržbu a drobnou stavební údržbu místních komunikací, chodníků, veřejných zpevněných ploch, včetně údržby příšlušných kanalizačních vpustí v majetku zřizovatele a jím stanoveném rozsahu. - zajišťuje provedení, osazení a údržbu svislého a vodorovného dopravního značení na místních komunikacích dle stanovení úpravy dopravního značení příslušným orgánem. - zajišťuje údržbu a provoz systému veřejného osvětlení v majetku města, komplexně zabezpečuje veškeré služby spojené s umísťováním reklam na sloupech veřejného osvětlení v majetku města resp. na organizací pořízených speciálních reklamních plochách. - poskytuje komplexní služby spojené s údržbou a obnovou veřejné zeleně. - provozuje zařízení k mobilnímu sběru, shromažďování a přepravě odpadu z odpadkových košů, z veřejného pohřebiště, z mimořádných akcí pořádaných městem, z údržby veřejné zeleně a místních komunikací a z nelegálních skládek. - provozuje veřejné pohřebiště, zejména provádí hrobnické práce, údržbu veřejných pohřebišť a hřbitovních komunikací, zajišťuje evidenci a pronájem hrobů a hrobových míst. Na základě pověření zřizovatele uzavírá smlouvy a vybírá úhrady za pronájem hrobů a služby s nájmem spojené a za hrobnické práce dle pravidel stanovených zřizovatelem. - pečuje o významné hroby a památníky. - poskytuje služby spojené s technickým zajištěním kulturních, sportovních a ostatních akcí pořádaných zřizovatelem. - vykonává dopravní a mechanizační činnosti vlastními prostředky pro potřeby zřizovatele a v tomto rámci plní další úkoly určené zřizovatelem. - vykonává správu a údržbu areálu sportoviště v Přelouči ve zřizovatelem stanoveném rozsahu. - udržuje parkovací automaty, s hotovostí z parkovacích automatů nakládá dle pravidel stanovených zřizovatel
zapsáno 24. 1. 2014 vymazáno 26. 1. 2021
Hlavním účelem a posláním organizace je údržba a vnější úprava veřejných prostranství a zařízení města, péče o čistotu a celkový vzhled města Přelouče a místních částí Lhota, Škudly, Tupesy, Štěpánov, Klenovka, Mělice a Lohenice a uspokojování veřejných potřeb občanů v souladu s obecně závaznými právními předpisy, a to vlastními, příp. smluvními kapacitami.
zapsáno 26. 1. 2021
Organizace pro svého zřizovatele - zajišťuje čištění, zimní údržbu a drobnou stavební údržbu místních komunikací, chodníků, veřejných zpevněných ploch, včetně údržby příšlušných kanalizačních vpustí v majetku zřizovatele a jím stanoveném rozsahu. - zajišťuje obnovu a údržbu svislého a vodorovného dopravního značení na místních komunikacích dle stanovení úpravy dopravního značení příslušným orgánem. - zajišťuje údržbu a provoz systému veřejného osvětlení v majetku města, komplexně zabezpečuje veškeré služby spojené s umísťováním reklam na sloupech veřejného osvětlení v majetku města resp. na organizací pořízených speciálních reklamních plochách. - poskytuje komplexní služby spojené s údržbou veřejné zeleně. - provozuje zařízení k mobilnímu sběru, shromažďování a přepravě odpadu z odpadkových košů, z veřejného pohřebiště, z mimořádných akcí pořádaných městem, z údržby veřejné zeleně a místních komunikací a z nelegálních skládek. - provozuje veřejné pohřebiště, zejména provádí hrobnické práce, údržbu veřejných pohřebišť a hřbitovních komunikací, zajišťuje evidenci a pronájem hrobů a hrobových míst. Na základě pověření zřizovatele uzavírá smlouvy a vybírá úhrady za pronájem hrobů a služby s nájmem spojené a za hrobnické práce dle pravidel stanovených zřizovatelem. - pečuje o významné hroby a památníky. - poskytuje služby spojené s technickým zajištěním kulturních, sportovních a ostatních akcí pořádaných zřizovatelem. - vykonává dopravní a mechanizační činnosti vlastními prostředky pro potřeby zřizovatele a v tomto rámci plní další úkoly určené zřizovatelem. - vykonává správu a údržbu areálu sportoviště v Přelouči ve zřizovatelem stanoveném rozsahu. - zajišťuje údržbu certifikovaných dětských hřišť a sportovních plácků v majetku zřizovatele v souladu s provozním řádem vydaným zřizovatelem. - zajišťuje provoz a úklid budovy a přilehlých prostor autobusového nádraží. - udržuje parkovací automaty, s hotovostí z parkovacích automatů nakládá dle pravidel stanovených zřizovatel
zapsáno 26. 1. 2021
Doplňková činnost
Předmětem doplňkové činnosti organizace je: poskytování níže uvedených služeb i jiným fyzickým a právnickým osobám než zřizovateli, a to v rámci vymezení činností: silniční motorová doprava nákladní provádění jednoduchých a drobných staveb, jejich změn a odstraňování montáž a opravy vyhrazených elektrických zařízení realizace a údržba exterierové zeleně poskytování technických služeb koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej
zapsáno 21. 3. 2006 vymazáno 27. 9. 2011
Předmětem doplňkové činnosti organizace je: poskytování níže uvedených služeb i jiným fyzickým a právnickým osobám než zřizovateli, a to v rámci vymezení činností: -silniční motorová doprava nákladní vnitrostátní provozovaná vozidly o největší povolené hmotnosti do 3,5 t včetně -provádění staveb, jejich změn a odstraňování -montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1-3 živnostenského zákona
zapsáno 27. 9. 2011 vymazáno 24. 1. 2014
Předmětem doplňkové činnosti organizace je poskytování níže uvedených služeb i jiným fyzickým a právnickým osobám než zřizovateli, a to v rámci vymezení činností: - Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí - Provádění staveb, jejich změn a odstraňování - Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení - Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
zapsáno 24. 1. 2014
Ostatní skutečnosti
Předměty podnikání: - silniční doprava nákladní - provádění jednoduchých a drobných staveb, jejich změn a odstraňování - montáž a opravy vyhrazených elektrických zařízení - realizace a údržba exterierové zeleně - poskytování technických služeb - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej
zapsáno 21. 3. 2006 vymazáno 27. 9. 2011

Statutární orgán - Technické služby města Přelouče

Ředitel
Karel Šilhavý
Obránců míru, 535 01 Přelouč
Den vzniku funkce: 1. 1. 1999
zapsáno 21. 3. 2006 vymazáno 5. 4. 2021
Ředitel
Karel Šilhavý
Obránců míru, 535 01 Přelouč - Přelouč
Den vzniku funkce: 1. 1. 1999
Den zániku funkce: 31. 12. 2023
zapsáno 5. 4. 2021 vymazáno 9. 1. 2024
Ředitel
Ing. Zdeněk Mrkvička
Havlíčkova, 535 01 Přelouč - Přelouč
Den vzniku funkce: 1. 1. 2024
zapsáno 9. 1. 2024
Způsob jednání
Způsob jednání: Ředitel vystupuje jménem organizace samostatně. Činí-li jménem organizace písemný úkon, k plnému názvu organizace připojí svůj podpis s dodatkem ředitel.
zapsáno 21. 3. 2006

Zřizovatel - Technické služby města Přelouče

Zakladatel
Město Přelouč, IČO: 00274101
Masarykovo náměstí 25, 535 33 Přelouč
zapsáno 21. 3. 2006 vymazáno 24. 1. 2014
Zakladatel
Město Přelouč, IČO: 00274101
Československé armády 1665, 535 33 Přelouč
zapsáno 24. 1. 2014 vymazáno 29. 1. 2014
Zakladatel
Město Přelouč, IČO: 00274101
Československé armády 1665, Přelouč, 53533 Přelouč
zapsáno 29. 1. 2014 vymazáno 30. 3. 2017
Zakladatel
Město Přelouč, IČO: 00274101
Československé armády 1665, 535 01 Přelouč - Přelouč
zapsáno 30. 3. 2017

Hodnocení firmy - Technické služby města Přelouče

0
-
+

Sídlo společnosti na mapě - Technické služby města Přelouče

Sbírka listin

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Jaroslav Beck

Jaroslav Beck

hudební skladatel, tvůrce Beat Saber

-505
-
+
Karel Poborský

Karel Poborský

fotbalista

1963
-
+
Jakub Kania

Jakub Kania

hokejista

213
-
+
Erika Eliášová

Erika Eliášová

podnikatelka v oblasti módy, ErikaFashion.cz

-52
-
+
Michael Kocáb

Michael Kocáb

zpěvák

-2254
-
+
Marek Kaleta

Marek Kaleta

motivační rapper

-78
-
+

A tohle už jste četli?

Firmy s podobným IČO

Firmy s podobným názvem

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.