Partners Financial Services

Mateřská škola Brno, Dubová 2, příspěvková organizace, IČO: 70992100 - Poslední změny a události

Pouze Zapsáno
Obchodní rejstřík
25. 10. 2016
Změna sídla z Dubová 2, 637 00 Brno na Dubová 631/2, 637 00 Brno - Jundrov
15. 5. 2016
Změna adresy: člen statutárního orgánu Mgr. Anna Balšínková
13. 7. 2006
Zapsán způsob jednání: Označení statutárních orgánů a způsob, jakým vystupují jménem školy: Statutárním orgánem školy je ředitel. Ředitele jmenuje, na základě výsledků konkurzního řízení, a odvolává Rada města Brna v souladu s ust. § 166 odst. 2 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), a prováděcími předpisy. Ředitel je odpovědný za činnost školy. Ředitel jedná jménem školy v souladu s platnými právními předpisy, zejména zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon) a v rámci oprávnění daných zřizovací listinou. V případě nepřítomnosti zasupuje ředitele jím pověřený pracovník.
13. 7. 2006
Vymazán způsob jednání: Způsob jednání statutárního orgánu: Ředitel školy jedná jménem školy v souladu s právními předpisy, zejména s § 3 zákona č. 564/1990 Sb., o státní správě a samosprávě ve školství, v platném znění, v rámci oprávnění daných zřizovací listinou, a to tak, že k otisku razítka připojí vlastnoruční podpis.
13. 7. 2006
Zapsán předmět činnosti: Zajišťuje stravování dětí a žáků
13. 7. 2006
Zapsán předmět činnosti: Škola je oprávněna v souladu s ust. § 33b zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, v platném znění, poskytovat závodní stravování pro vlastní zaměstnance.
13. 7. 2006
Zapsán předmět činnosti: Součástí školy je školní jídelna.
13. 7. 2006
Zapsán předmět činnosti: Ostatní doplňkovou činnost provozuje pouze se souhlasem zřizovatele.
13. 7. 2006
Zapsán předmět činnosti: Mateřská škola Brno, Dubová 2, příspěvková organizace poskytuje předškolní vzdělávání. Její činnost se řídí zákonem č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon) v platném znění, zejména pak ustanoveními Části druhé a prováděcími předpisy ke školskému zákonu.
13. 7. 2006
Zapsán předmět činnosti: Činnost součásti školy je vymezena příslušnými ustanoveními zákona č. 561/2004 Sb.,o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), a prováděcími předpisy.
13. 7. 2006
Vymazán předmět činnosti: Hlavní činnost školy je vymezena příslušnými ustanoveními zákona č. 76/1978 Sb., o školských zařízeních, v platném znění, a prováděcími předpisy (zejména vyhláška MŠMT č. 35/1992 Sb., o mateřských školách). Doplňkové činnosti školy jsou vymezeny příslušnými ustanoveními zákona č. 76/1978 Sb., o školských zařízeních, v platném znění (zejména § 39) a prováděcími předpisy (zejména vyhláška MŠMT ČR č. 48/1993 Sb., o školním stravování, v platném znění).
13. 7. 2006
Vymazán předmět činnosti: Hlavním účelem školy je zabezpečování předškolní výchovy k uspokojování přirozených potřeb dítěte a rozvoj jeho osobnosti ve spolupráci rodiny a školy. Škola navazuje na výchovu dětí v rodině a v součinnosti s rodinou zajišťuje všestrannou péči dětem zpravidla ve věku od tří do šesti let. Škola rozvíjí specifické formy výchovného působení na děti.Působí rovněž na děti zdravotně, výchovně a sociálně ohrožené a na děti talentované. Škola může zřizovat zájmové kroužky. Činnosti v zájmových kroužcích se mohou zúčastnit i děti, které nenavštěvují školu. Činnost v zájmových kroužcích lze vykonávat za úplatu. Úplata se použije na částečnou úhradu neinvestičních nákladů školy. Předmětem činnosti školy je i provozování školní jídelny pro stravování dětí a pracovníků školy.Školní jídelna může zajišťovat dětem a pracovníkům školy další stravovací služby. Škola zajišťuje údržbu a správu svěřeného majetku ve stanoveném rozsahu. Škola provozuje hospodářskou činnost související s předmětem činnosti školy a pro tyto účely případně pronajímá prostory v souladu s ustanovením čl.VI. zakladatelské listiny. Doplňková činnost školy - Podle místních podmínek a při dodržení hygienických a bezpečnostních norem může škola poskytovat omezené stravovací služby pro veřejnost, a to za úplatu. Ostatní hospodářskou činnost provozuje pouze se souhlasem zřizovatele.
26. 5. 2004
Zapsán způsob jednání: Způsob jednání statutárního orgánu: Ředitel školy jedná jménem školy v souladu s právními předpisy, zejména s § 3 zákona č. 564/1990 Sb., o státní správě a samosprávě ve školství, v platném znění, v rámci oprávnění daných zřizovací listinou, a to tak, že k otisku razítka připojí vlastnoruční podpis.
26. 5. 2004
Vymazán způsob jednání: Za příspěvkovou organizaci jedná a podepisuje ředitel.
26. 5. 2004
Zapsán předmět činnosti: Hlavní činnost školy je vymezena příslušnými ustanoveními zákona č. 76/1978 Sb., o školských zařízeních, v platném znění, a prováděcími předpisy (zejména vyhláška MŠMT č. 35/1992 Sb., o mateřských školách). Doplňkové činnosti školy jsou vymezeny příslušnými ustanoveními zákona č. 76/1978 Sb., o školských zařízeních, v platném znění (zejména § 39) a prováděcími předpisy (zejména vyhláška MŠMT ČR č. 48/1993 Sb., o školním stravování, v platném znění).
14. 5. 2003
Zapsán člen statutárního orgánu Mgr. Anna Balšínková, jako ředitelka
14. 5. 2003
Zapsán způsob jednání: Za příspěvkovou organizaci jedná a podepisuje ředitel.
14. 5. 2003
Zapsán předmět činnosti: Hlavním účelem školy je zabezpečování předškolní výchovy k uspokojování přirozených potřeb dítěte a rozvoj jeho osobnosti ve spolupráci rodiny a školy. Škola navazuje na výchovu dětí v rodině a v součinnosti s rodinou zajišťuje všestrannou péči dětem zpravidla ve věku od tří do šesti let. Škola rozvíjí specifické formy výchovného působení na děti.Působí rovněž na děti zdravotně, výchovně a sociálně ohrožené a na děti talentované. Škola může zřizovat zájmové kroužky. Činnosti v zájmových kroužcích se mohou zúčastnit i děti, které nenavštěvují školu. Činnost v zájmových kroužcích lze vykonávat za úplatu. Úplata se použije na částečnou úhradu neinvestičních nákladů školy. Předmětem činnosti školy je i provozování školní jídelny pro stravování dětí a pracovníků školy.Školní jídelna může zajišťovat dětem a pracovníkům školy další stravovací služby. Škola zajišťuje údržbu a správu svěřeného majetku ve stanoveném rozsahu. Škola provozuje hospodářskou činnost související s předmětem činnosti školy a pro tyto účely případně pronajímá prostory v souladu s ustanovením čl.VI. zakladatelské listiny. Doplňková činnost školy - Podle místních podmínek a při dodržení hygienických a bezpečnostních norem může škola poskytovat omezené stravovací služby pro veřejnost, a to za úplatu. Ostatní hospodářskou činnost provozuje pouze se souhlasem zřizovatele.
1. 1. 2003
Vznik společnosti Mateřská škola Brno, Dubová 2, příspěvková organizace

Peníze.cz zobrazuje pouze údaje, které byly zveřejněny na základě zákona v různých rejstřících. Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na této stránce. Vydavatel tímto způsobem zpracovává osobní údaje v souladu s čl. 6 odst. 1 odst. f) Obecného nařízení o ochraně osobních údajů, tedy pro účely oprávněných zájmů uživatelů této webové služby, která umožňuje, mimojiné, vyhledávání v rejstřících z jednoho místa, aniž by údaje z těchto rejstříků sdružovala.

Pokud jste na našich stránkách objevili, že uváděná data neodpovídají realitě, zkontrolujte prosím nejdříve, zda chyba není přímo v příslušném zdrojovém rejstříku. Pokud je, obraťte se s žádostí o opravu dat na příslušnou instituci uvedenou na této stránce. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Celebrity v rejstříku

Patrik Hezucký

Patrik Hezucký

moderátor

-2223
-
+
Tomáš Břínek

Tomáš Břínek

výtvarník, TMBK

-584
-
+
Jakub Štáfek

Jakub Štáfek

herec

3337
-
+
Václav Kočka

Václav Kočka

byl podnikatel, Matějská pouť

-2221
-
+
Martin Michal

Martin Michal

podnikatel a manžel zpěvačky Heleny Vondráčkové

-2169
-
+
Jaromír Soukup

Jaromír Soukup

moderátor, mediální magnát

-2625
-
+

A tohle už jste četli?

Penzijko s finančním bonusem

Založte si penzijko Conseq a získejte nejen státní příspěvky a daňovou úsporu, ale i bonus pro věrné klienty.